Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya daha turşu lafını duyunca bile ağzım su doluyor...sağol saracım bende elma sirkesiyle yapmak istiyorum,çünkü eşiminde benimde midemizde sorun var aslında hiç turşu yemesek daha iyi ama,yinede az birşey apmak istiyorum...annem hep sirke ruhuyla yapardı çok güzel oluyor hemde kıtır,kıtır kalıyor ama mideyi mahvediyor..
sağol canım tarifin için,bunda beyazlaşma ve yumuşama olmuyor dimio_O

yok canım ne beyazlaşma nede yumuşama olmuyo ve kıtır kıtır oluyo kıtır kıtır olmasında limon tuzunun payı büyük :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

kızlar akşamki menümü yazayım size

ıspanaklı börek
kaymaklı kurabiye
damla çikolatalı kek
patates salatası
fasulye turşusu kavurması
karalahana sarması

nasıl yapıyordun peki..

kız daha günüm geçmediki benim,günü geçen HANFENDİ..hem ben adet olacam heralde:KK51:
Biliyorum ama seninde 3 5 günün Var dimi kanda çıkar yani o açıdan dediydim..

Turşuyu
İstediğin malzemeleri hazırlıyosun doğruyosun ben genelde
Havuç
Mor lahana
Beyaz lahana
Salatalik
Hazır salatalık turşuşu küçük minicik olan
Yeşil domates
Yeşil fasulye
Karnı bahar
bu arada Arnavut biberi koyuyorum acısını versin diyede hafif boydan kesik atıyorum..
birde hazır satılan biber tursulari var ondanda katabilirsin bi kavanoz

Bunları yıkayıp doğruyorum koca bir kova yapıyorum malzemelerin hizasına kadar su koyuyorum
Limon tuzu
Kaya tuzu
Sarımsak bol miktarda
Ekliyorum karıştırarak göz kararı ile ekliyorum bunları

Sonra üstüne ağır cam tabak koyuyorum bastırıyorum öyle ce bırakıp üstünü kapatıyorum

Beydossss senin bat 25 degilmi yani yarin insssss gelmezzzzz kirmizilarrrrr
yok kuzum 27 si ama 2 gün önce oluyorum hep yani dediğin gbi belki 25 i olur...walla kırmızılar gelecek gibi sevinç bugün belirtileri var belki bugün bile gelebilir...dün börülceden gelirken beni dürttüler sanki eczaneden test aldımyarnda gelmezse yaparım...aslında dayanamayıp bugün yapacaktım ama,adet olacam gibi olunca yapmadım:KK51:olursam eşim benden çok üzülecek yine:KK51:

kızlar akşamki menümü yazayım size

ıspanaklı börek
kaymaklı kurabiye
damla çikolatalı kek
patates salatası
fasulye turşusu kavurması
karalahana sarması
becerikli hatun:KK19: hem çalışıyosun hemde eve gidip bunların hepsinimi yapacan:KK57:erken mi çıkıyosun yoksa
ellerine sağlık çok güzel şeyler..

Biliyorum ama seninde 3 5 günün Var dimi kanda çıkar yani o açıdan dediydim..

Turşuyu
İstediğin malzemeleri hazırlıyosun doğruyosun ben genelde
Havuç
Mor lahana
Beyaz lahana
Salatalik
Hazır salatalık turşuşu küçük minicik olan
Yeşil domates
Yeşil fasulye
Karnı bahar
bu arada Arnavut biberi koyuyorum acısını versin diyede hafif boydan kesik atıyorum..
birde hazır satılan biber tursulari var ondanda katabilirsin bi kavanoz

Bunları yıkayıp doğruyorum koca bir kova yapıyorum malzemelerin hizasına kadar su koyuyorum
Limon tuzu
Kaya tuzu
Sarımsak bol miktarda
Ekliyorum karıştırarak göz kararı ile ekliyorum bunları

Sonra üstüne ağır cam tabak koyuyorum bastırıyorum öyle ce bırakıp üstünü kapatıyorum
benimde aklıma geldi derinim kanda baktıracaktım ama adet belirtilerim başlayınca vazgeçtim..yoksa dayanamam yaptırırım bilirsin...
kız böön turşudan bahsederk kendime eziyet ediyorum yaaaa:mad:ağzım şu anda su doldu çocukluğumdan beri böyleyim çok sewerim..sağol kuzum ellerine sağlık,bir şey sorucam ama sen hazır olmuş biber turşusunumu döküyorsun bidona:KK57:

Beydossss test yapma bekle çokta umutsuz olma çünkü erken gebelik belirtisiyle adet belirtisi ayni olur cnm tez zamanda gelir insallah. Miraci 10 ayda zor bulduydum :KK53:

becerikli hatun:KK19: hem çalışıyosun hemde eve gidip bunların hepsinimi yapacan:KK57:erken mi çıkıyosun yoksa
ellerine sağlık çok güzel şeyler..

böreği keki ve kurabiyeyi dün geceden yaptım bugünde sabah erken uyandım patatesleri haşladım öğlen gidince salatayı yapacam ama sosunu akşam katacam lahana sarması dolapta var onuda çıkarıp pişirecem turşuyuda suya koydum öğlen arasında bol soğanla kavuracam :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

:-)
kız daha ne

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

hadi hayırlısı...kız gelin kaynanana mı benziyor kii:-)

yoruluyommmm:KK51:

eee zaten huysuzdu böön iyice huysuz olur...
bende bulaşıkları hallettim çay demledim,kocamın namazını kılmasını bekliyom:KK16:
he kız kaynanam gibi esmergineli
zaar ondan benzetti oğlum

beni yine test yap diye dürtüyolar:KK45:benim daha günüm gelmedi dayanamıyom HANFENDİ kız sen nasıl dayanıyorsunn:KK45:
ben dün karbonata işedim:KK70:onuda bu kk dan öğrenmiştim ve daha öncede yapmştım..kabarırsa hamilsin,dibe çökerse değilsin demekmiş:KK70::KK70:benimki heç kıpırdamadı...
neeyy aboov daha neler duycaz kıız

Saracim menun cokguzel boyle dokturmeyrli çok oldu ama bu calisan kadinlari boyle rahatsız etmek yazik ya

sağol canım haklısın ama bunlar geçen pazar günü geleceklerdi sular akmadığı için iptal etmiştim bu hafta sonuda işleri varmış gelemezlermiş bi dahaki hafta sonuda bayram olduğu için bende bu akşama çağırayım dedim ama çok yorgun ve uykusuzum bu geceyi bi atlatsam hayırlısıyla

böreği keki ve kurabiyeyi dün geceden yaptım bugünde sabah erken uyandım patatesleri haşladım öğlen gidince salatayı yapacam ama sosunu akşam katacam lahana sarması dolapta var onuda çıkarıp pişirecem turşuyuda suya koydum öğlen arasında bol soğanla kavuracam :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
Bende gelimmi sara menun cok guzelmis:KK68:

sağol canım haklısın ama bunlar geçen pazar günü geleceklerdi sular akmadığı için iptal etmiştim bu hafta sonuda işleri varmış gelemezlermiş bi dahaki hafta sonuda bayram olduğu için bende bu akşama çağırayım dedim ama çok yorgun ve uykusuzum bu geceyi bi atlatsam hayırlısıyla
Anladim cnm sagsalim atlatirsin insallah

En yakin arkadasim calisiyor hafta içi gitmeye kiyamiyorum hafta sonunda bir haftasonusu var diyorum kiyamiyorum o yüzden çok az gorusuyoruz bize cagiriyorum firsat buldukça

Back
X