- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Dunden yemekler vardi cnm[/QUOTE][Dünden ye"derin_35, post: 37101702, member: 293429"]Afiyet olsun cancagizimmm
ne pisirdin kadın![]()
Iyi afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunden yemekler vardi cnm[/QUOTE][Dünden ye"derin_35, post: 37101702, member: 293429"]Afiyet olsun cancagizimmm
ne pisirdin kadın![]()
Olur neden olmasın kiÇok güzel yaaa eline sağlık
ben yapsam güzel olurmu bilmemki
Günaydın canimGünay din kargalar .okunu yemeden miraç hortladi bugün babali calisiyi cuma tatilleroffff büyük oğlan bugün pazar niye calisiyon bende gelecek diye tutturdu
offfff yarin aksamda gidip alisveris yaparik ust bas alirik
![]()
walla bilemem derincim yaş ilerledi eskisi gibi hemen tutarmıAnaaaa öyle mi oldu?
Yaa kimseyi görmeyince burda bazen yazasim gelmiyo. Böyle rastgelmek daha iyi.
Sen nasılsın kuzum ?
Lekelenme olmuş demişsin adet başladı demekki. Bu ay senden yüksek performans bekliyorum diyecem ama gerek yok senin performans zaten yüksektir . Allahtan hayırlısı canim bu 3. Ay mi olacak denemede. Ben Ce az kaldı. Senin uzun surmuyor Allahdan.
amin canım..
Sağol beydaglim darısı en tez vakitte sana inşallah ... ve diger kızlara.
doğru karı kocanın arasına şeytan bile giremez
Bunu ilk defa duydum ama hoşuma gitti beydaglim. Çok doğru ama çok da zor bazen. Ben çok uzun yıllar emek verdim ilişkime. Eşim çok zor biriydi. Ailesiyle sorunlar yaşadım uzun yillar bu da tabi kocamla ilişkimi çok zedeledi çooook offfff offf.
ne güzel işte bir erkek,bir kız..isim düşündünüzmüKızlar doktor cinsiyeti de söyledi yine
Kız olacakmış
ellerine sağlık hamarat hatunKızlar ilk kez havuc receli yaptim tadi muhtesem oldu resmini cwjecem bi ara buraya eklerim simdi cok calismam lazım bir suru isim var
bizde miractan firsat bulursak
![]()
offf hemde nasıl sewinç ve dünden beride dewam ediyor...bende o yağmurda akşam bir aile yakınımızın oğlunun nişanına gittim ecuk kurtlarımı döktüm,moralim düzeldi birazBeydooosss adanadada seller gitmis
bayram alışverişimiGünay din kargalar .okunu yemeden miraç hortladi bugün babali calisiyi cuma tatilleroffff büyük oğlan bugün pazar niye calisiyon bende gelecek diye tutturdu
offfff yarin aksamda gidip alisveris yaparik ust bas alirik
![]()
kaç sen bencede kaçtunaydın bugün yine cok uyumusumbu aralar uykıyu pek seviyom
neysem kahvaltıyı yaptık.. cuma gece babamda yattımdı kociş nöbetci diye dungecede heriften ayrı yattımdı işe yaramış
bugun ağrım geçmiş bulantımda yok
bugünde kaçayım bari
sizler napıyosunuz oğlana okuldan bilet vermişler sirk varmış hava bozacak gibi bozmazda güzel olursa sirke gidicez
![]()
Tutar canim tutar inşallah Allahın izniyle...daha pek bişey olmamış yani 2 aydır deniyosun. Ilk ayı sayma yumurtlama günu kaçmış.walla bilemem derincim yaş ilerledi eskisi gibi hemen tutarmıilk sefer korunmayı bıraktığımda zaten adet 10 gün falan vardı onuda sayarsak 3 üncü aya girdik dediğin gibi
amin canım..
boşver o günleri zaten insan hep ardına bakarak yaşasa , hayatından çıkaracağı çok insanlar var...düzelmişsiniz ya şükürler olsun dewamı hep güzel gelsin canım ..
ne güzel işte bir erkek,bir kız..isim düşündünüzmü
ellerine sağlık hamarat hatunhani resim koymamışsın bende eşimde reçel sevmiyoruz,ama ben resimli yemek tariflerini çok sewiyorum
offf hemde nasıl sewinç ve dünden beride dewam ediyor...bende o yağmurda akşam bir aile yakınımızın oğlunun nişanına gittim ecuk kurtlarımı döktüm,moralim düzeldi birazama o kalabalıkta bile yılarca görmediğim insanları görmem ve bana sürekli çicuk sormaları hariç
bayram alışverişimi![]()
Beydos için uzak bi ihtimalBeydossss sen gul gül zira sanada gelir elbet bakin kaç haftada bir carpisacan![]()
Cnm miracta huysuz ve istahsiz bir kkaç gündür napacagimi sasirdim offfffff
Cnm
Beydagli Hee bayram alisverisi![]()
bunu söyleyeceğini biliyordummmBeydossss sen gul gül zira sanada gelir elbet bakin kaç haftada bir carpisacan![]()
doğru söylüyorsun keşke yaşanılan tüm kötü hatıralar silinse ama olmuyor işte,belkide onların hayatımıza kattığı artılarda vardır kimbilir kötüyü görmeden iyinin kıymeti bilinmiyor...Tutar canim tutar inşallah Allahın izniyle...daha pek bişey olmamış yani 2 aydır deniyosun. Ilk ayı sayma yumurtlama günu kaçmış.
Yani arkama bakmıyorum ama yaşanılanlarda tam anlamıyla unutulmuyorki... keşke unutulsa hafızamız hatırlamak istemediğimiz şeyleri sifirlasa..ne güzel olurdu demi... bende insanın ömrü bile uzardi belki...
Canim cok sagol inşallah sana da bir kız bir erkek gelir. Rabbim sağlıklısini ve hayırlısıni nasip etsin tabi herseyden önce..
Isim düşünmedik daha çok erken dedi eşim. Ama bana karen Ceren narin gibi isimler guzel geliyor ama. Dedigim gibi daha düşünmedik. Tavsiyelere açığım :))))
Milletin çocuk sorması bitmez canim
Başıma o kadar çok geldiki..
10 yıl sordular
Ilk evlendiğim günden itibaren..
heeeee çarpışırımBeydos için uzak bi ihtimal
O herhalukarda çarpışir.![]()
Beydos için uzak bi ihtimal
O herhalukarda çarpışir.![]()