Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Simdi gittiler :110:
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk :110:
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yok :110: geçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti :110:

Hakan yüz vermedi bir suru laflastilar:110:
Miraç Çiğlik cigliga kimsenin kucagina gitmedi Ferhad figan :eek::eek: ellemeye korktular:KK53:
:63:

Basakcim yandiniz kizim siz o gelin adayadayindan geç hoslanmadim :63:

Herifede hoşgörülü ol çocuğunun babasi sonuçta :110:

Simdi gittiler :110:
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk :110:
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yok :110: geçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti :110:
o ne ya öyle lokantaya gelir gibi hey gidi kendi kızlarına böyle yapmazlar ama,VİCDANSIZŞARLAR:63:
artık alışverişede başka gün çıkarsınız işte ,hiç bir şey insanın planladığı gibi olmuyor maalesef..
Hakan yüz vermedi bir suru laflastilar:110:
Miraç Çiğlik cigliga kimsenin kucagina gitmedi Ferhad figan :eek::eek: ellemeye korktular:KK53:
:63:
oh iyi yapmışlar çocuklar da anlıyor zaar hakikatsiz olduklarını:63:
Tkb karisina bak okudu ve kacti
Çok yorgunum yatacam ben :110:
tkb kimsenin olmadığı zamanlarda geliyor pusuya yatıyor karı:63:
git yat canım dinlen,ananı ağlattılar belliki:KK19:
İçerik kraliçesi olmusum :D:D
o neki ya bende olmuştum bir ara:KK59:

Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore

beydagliSaglik cnm: 37129188 .!.:
o ne ya öyle lokantaya gelir gibi hey gidi kendi kızlarına böyle yapmazlar ama,VİCDANSIZŞARLAR:63:
artık alışverişede başka gün çıkarsınız işte ,hiç bir şey insanın planladığı gibi olmuyor maalesef..

oh iyi yapmışlar çocuklar da anlıyor zaar hakikatsiz olduklarını:63:

tkb kimsenin olmadığı zamanlarda geliyor pusuya yatıyor karı:63:
git yat canım dinlen,ananı ağlattılar belliki:KK19:

o neki ya bende olmuştum bir ara:KK59:
kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmaz :110: olsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor :63: ilahi adalet buiste :110:
Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere
koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve
kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore[/
QUOTE]
Ellerine saglik

Aksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyor:eek::eek::eek: kendide geliciymis:KK53: yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik :110:

Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore
ellerine sağlık canım:cool:
kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmaz :110: olsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor :63: ilahi adalet buiste :110:
heee çok haklısın:KK16:
Aksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyor:eek::eek::eek: kendide geliciymis:KK53: yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik :110:
abowww karıya bak iyiki çıkmadınız peşinize takılacaktı,merakındandır KAYNANATÖR:63:
Kahvaltı yapiyom :110: canim kocam simit poaca almis askimmm benim :110:
afiyet olsun bebişim,bende kahvaltımı yaptım keyif çayımı içiyorum şimdi:KK50:

Evi topladim bulasigi dizdim camasirlari topladim yeni camasir artik makinaya miraci doyurdum uyutuyom MELEK e bakiyom camasir katlayacagim dünden yyemeklerim var:21:

Günaydın kızlar :KK68:
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti :KK59:

Sizde ne var ne yok?
:cool:

Back
X