- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekirdek çitliyom![]()
Karadayı yi izliyorum![]()
o ne ya öyle lokantaya gelir gibi hey gidi kendi kızlarına böyle yapmazlar ama,VİCDANSIZŞARLARSimdi gittiler
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yokgeçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti
![]()
oh iyi yapmışlar çocuklar da anlıyor zaar hakikatsiz olduklarınıHakan yüz vermedi bir suru laflastilar
Miraç Çiğlik cigliga kimsenin kucagina gitmedi Ferhad figanellemeye korktular
![]()
tkb kimsenin olmadığı zamanlarda geliyor pusuya yatıyor karıTkb karisina bak okudu ve kacti
Çok yorgunum yatacam ben![]()
o neki ya bende olmuştum bir araİçerik kraliçesi olmusum![]()
kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmazbeydagliSaglik cnm: 37129188 .!.:o ne ya öyle lokantaya gelir gibi hey gidi kendi kızlarına böyle yapmazlar ama,VİCDANSIZŞARLAR
artık alışverişede başka gün çıkarsınız işte ,hiç bir şey insanın planladığı gibi olmuyor maalesef..
oh iyi yapmışlar çocuklar da anlıyor zaar hakikatsiz olduklarını
tkb kimsenin olmadığı zamanlarda geliyor pusuya yatıyor karı
git yat canım dinlen,ananı ağlattılar belliki
o neki ya bende olmuştum bir ara![]()
Rapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere
koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve
kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore[/
QUOTE]
Ellerine saglik
ellerine sağlık canımRapor veriyore pazara ciktik kocisle sonra onu ise yolladim aksamdan beri is tuttum cik yoruldum kicimi simdi yere koydum oglanin odevini yaptirdim ihlamur ve kek yiyip az oturup uyumaya gidiyore
heee çok haklısınkizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmazolsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor
ilahi adalet buiste
![]()
abowww karıya bak iyiki çıkmadınız peşinize takılacaktı,merakındandır KAYNANATÖRAksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyorkendide geliciymis
yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik
![]()
afiyet olsun bebişim,bende kahvaltımı yaptım keyif çayımı içiyorum şimdiKahvaltı yapiyomcanim kocam simit poaca almis askimmm benim
![]()
beydaglit: 37133019 .!.:SARA nerelerdesin canım gözükmüyorsun![]()