- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
Off icim sisti okurken Allah sabir versinAksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyorkendide geliciymis
yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off icim sisti okurken Allah sabir versinAksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyorkendide geliciymis
yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik
![]()
Off icim sisti okurken Allah sabir versin![]()
walla ne olsun ben yine annemdeydim bugün dişçiye götürdüm anacığımı kemik erimesinden dolayı ağzında bile kemik kalmamıdığından damak bile tutmuyor..annemi böyle görünce ömrümden ömür gidiyorGünaydın kızlar
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti
Sizde ne var ne yok?
![]()
olabilir belkide yalnızlıktan yapıyordur..ama başak şu eve gitmemem konun varya seni öyle iyi anlıyorumki bende 2 yıl beraber oturdum kaynana ve toplam 10 kişiyle ayrıca börülcede bitişikteydi,anneme gidince hiç eve dönmek istemezdim kocamla hiç bir sorunum olmamasına rağmen..biz kiraya çıkınca ilk yıllar haricinde rahatladık,keşke sizinde ayrılma lüksünüz olsa...evet hissettiğin üzere bekledğim gibi bulamadım gelini,
lakin daha 1 kez görüştük
belki daha sonraki görüşmelerimizde farklı olur
------
ailemden kıskanmaz herif
yalnzlıktan deliriyo zaar
aynen ya sorma dertliyim bu konuda
sizde biliyosunuzki burdan gitmeyi hiç istemiyorum
evimi özlemiyorum
bide herif böyle yapınca iyice içim kararıyor evimi düşündüğüm zaman.
çünkü orda mutlu değilim, hep huzursuzum,
bunn nedenide kaynana kocası ve börülce üçlüsü,
yine onların yuzunu göreceğim için
hiç istemiyorum eve gitmek.
herifte buraya gelince dönmek istemediğimi biliyo tabiiki
belkşde bu yüzden bu kadar sıkıyor bilmemki
evet kocam ve evim orda mecbur gidicem
elimden bişi gelmiyo
zaten bir iki haftaya alışıyorum tekrar oraya hayatımadevam ediyorm
bunlar nasıl insan yaaa
surat ifademi anlatacak smile yok yani şu anda
bakalım goreceuk
şimdilik bende hoşlaşmadım
----
çocuğumn babası
i
aşılamadan sonra ilişki olmasımı lazımmış bunu bilmiyordum,nasılmı yapacan her zamanki gibi yap işte ama fazla sarsılmaTünaydin kızlar
Hepinize çok tşk ederim seviyorum sizleri
Bugün biraz daha iyiyim işe de gitmedim evdeyim Dr bana bu aksam için ilişki dedi ama nasıl yapıcam bilmiyorum![]()
Evet farkında olması bile birsey ezdirmez jicam beni ama ne yapsin kaftan anlamayan ailesini Arsan atilmiyor satsan satilmiyor diyo
Canim herzamanki gibi yapacan iste
Canim benim herzamanki gibi yapacan... yapman gerektiği için değilde istediğin için yapican....Tünaydin kızlar
Hepinize çok tşk ederim seviyorum sizleri
Bugün biraz daha iyiyim işe de gitmedim evdeyim Dr bana bu aksam için ilişki dedi ama nasıl yapıcam bilmiyorum![]()
benim annemin de kemikleri eridiği icin ona da disler tutmadiwalla ne olsun ben yine annemdeydim bugün dişçiye götürdüm anacığımı kemik erimesinden dolayı ağzında bile kemik kalmamıdığından damak bile tutmuyor..annemi böyle görünce ömrümden ömür gidiyor
az önce geldim eve ütüm vardı onu yaptım şimdi oturdum işte,böön dünden yemeklerimde var o konuda rahatım
olabilir belkide yalnızlıktan yapıyordur..ama başak şu eve gitmemem konun varya seni öyle iyi anlıyorumki bende 2 yıl beraber oturdum kaynana ve toplam 10 kişiyle ayrıca börülcede bitişikteydi,anneme gidince hiç eve dönmek istemezdim kocamla hiç bir sorunum olmamasına rağmen..biz kiraya çıkınca ilk yıllar haricinde rahatladık,keşke sizinde ayrılma lüksünüz olsa...
aşılamadan sonra ilişki olmasımı lazımmış bunu bilmiyordum,nasılmı yapacan her zamanki gibi yap işte ama fazla sarsılma
![]()
ewet yaşlılık zor,zaten annemin çok ma çok üzüldüğünü biliyorum buda canımı çok acıtıyor ama ne yapalım bunada şükürler olsun diyorum RABBİM beterinden korusun...benim annemin de kemikleri eridiği icin ona da disler tutmadi
Babam derki yaşlılık başa bela...
emin ol annen daha çok üzülüyordur...
hepimizIn yaş ilerledikçe kemikleri kuculecek ve eriycek. Benimki daha çabuk olur. Çünkü o kadar iğne kullanıyorum..
Bu devirde ayrı oturmak şart kaynoslarla.... her nekadar karışmıyor gozukselerde eşler ailesinin etkisinde çok kalıyor. Iyi ki ayrılmışsin sen kuzum.
Başak in şanssızlıgi adamin aynı binada dairesi var o nedenle onların taşınması çok daha zor olur. Sen aynı hanede olduğun için ve nufusda çok kalabalık olduğu için göze batmaz cikmaniz
Senin ihtiyacın yok ama yinede sen bilirsinkuzum..Al dene istersenkızlar yaaa,hayıt tohumunun hapı varmış,adı, agnuscaston.. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş alsammı acaba,tamamen btkiselmiş ve adetliyken başlanıyormuş..bilemedim![]()
Afiyet olsun bizde cicuku uyuttukçay içiyorum![]()
Ahhh canim benim eminim yinede Allah basimizdan eksik etmesin onları... walla varlıkları güç veriyor insana...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah onlara...Tüm anne babalara..ewet yaşlılık zor,zaten annemin çok ma çok üzüldüğünü bil iyorum buda canımı çok acıtıyor ama ne yapalım bunada şükürler olsun diyorum RABBİM beterinden korusun...
ah be derinim sen benim yaşadıklarımı bir bilsen,benim yerimde bir başkası olsa değil onlarla konuşmak selam dahi vermezdi ama ben yapamadım işte..bizde kaynananın üst katında oturuyorduk yani güya ayrıydık ama ogünlerde yaşadığımı bir ALLAH bilir bir ben...inşaallah mucize olurda başakta ve kaynanasıgilden çeken kim varsa kurtulur...
sevinç alışverişte zahir![]()
Heee yeni geldimsevinç alışverişte zahir![]()
Burdasiniz yoksa yok![]()