Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla ne olsun ben yine annemdeydim bugün dişçiye götürdüm anacığımı kemik erimesinden dolayı ağzında bile kemik kalmamıdığından damak bile tutmuyor..annemi böyle görünce ömrümden ömür gidiyor:KK51:
az önce geldim eve ütüm vardı onu yaptım şimdi oturdum işte,böön dünden yemeklerimde var o konuda rahatım:KK51:

olabilir belkide yalnızlıktan yapıyordur..ama başak şu eve gitmemem konun varya seni öyle iyi anlıyorumki bende 2 yıl beraber oturdum kaynana ve toplam 10 kişiyle ayrıca börülcede bitişikteydi,anneme gidince hiç eve dönmek istemezdim kocamla hiç bir sorunum olmamasına rağmen..biz kiraya çıkınca ilk yıllar haricinde rahatladık,keşke sizinde ayrılma lüksünüz olsa...
evet dimi yaşayan biliyor
böyle ruhum sıkılıyo, Bi sıkıntı var içimde atamıyorum.
biri elini uzatsada çıkarsa beni burdan
Bi :KK43:daha oraya gitmek zorunda değilsin artık, dese.

neyseki umutlar hep vardır biliyorsun.
eşimle ordan gitmeyi planlıyoruz.
lakin oturduğumuz kesim gelişecek
ev fiyatları artacak
o zaman satacağız evi ve başka yerden alacağız inşallah.
Rabbim tez zamanda nasib etsin amin
kızlar yaaa,hayıt tohumunun hapı varmış,adı, agnuscaston.. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş alsammı acaba,tamamen btkiselmiş ve adetliyken başlanıyormuş..bilemedimo_O
hayır tohumu çayı içmiştim ben
dişileştiriyormuş
adeti felan düzene sokuyormuş.
:-)benm fuzelerimide buyutmuştu

Gunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedim :110: alisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu :63: neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum :110: bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf :110:
offff:KK70:

Derossssss melekte doğan Cüceloğlu vaaarrrrr:KK71::KK71::KK71:
sana ne faydası var:110:
miroyamı bakacak:110:

Eyüp TE="basakss, post: 37152358, member: 309493"]cadı sevinç
hangi marka kolonya aldın heç havasını atmadın[/QUOTE]

Eyup sabri kolonya kent seker lokum çikolata :63:

Abbowww beni hec soran olmamis :KK20: neyse genede geldim ben :110: bayram alisverisini bitirmissiniz ohh marketligi bitirdim tepsi baklava siparisini de verdim arufe gun pogaca kek vs yapicim ablamlar gelecek insallah bayramda evde cesit olsun :63:cicuklar surekli acikiyi :kk77: annem sarmayi sardirip getirecekmis gelirken rahatim :) ust bas almaya gidicez bakalim bugun yarin kocis hadi diyince yorgun surekli herif 12/24 calisiy :confused:oglani okula goturdum uzandim dinleniyom bi kalkarsam cok isim var yimek yapilacak utu birikti utulenecek bi makine daha camasir var iki camim kaldi silinecek :cool:bu benim tarzim izliyom kalkamadim basindan:KK12:

Ellerine Saglik cnm bende is yok bugün isi bitirdim yemegimde var bir camasir isim var o kadar. Bayrama hazirlik yapmiyom çünkü ilk gün kurbanla ugrasiriz ikinci günüde adanaya gidiyok :21::21:

bafs32, post: 37153320, member: 448238"]Abbowww beni hec soran olmamis :KK20: neyse genede geldim ben :110: bayram alisverisini bitirmissiniz ohh marketligi bitirdim tepsi baklava siparisini de verdim arufe gun pogaca kek vs yapicim ablamlar gelecek insallah bayramda evde cesit olsun :63:cicuklar surekli acikiyi :kk77: annem sarmayi sardirip getirecekmis gelirken rahatim :) ust bas almaya gidicez bakalim bugun yarin kocis hadi diyince yorgun surekli herif 12/24 calisiy :confused:oglani okula goturdum uzandim dinleniyom bi kalkarsam cok isim var yimek yapilacak utu birikti utulenecek bi makine daha camasir var iki camim kaldi silinecek :cool:bu benim tarzim izliyom kalkamadim basindan:KK12:[/QUOTE]
Elletine

Yimegi yaptim sadece televizyonun basindan kalkamadim :KK70:tembelsarr bafs

Back
X