Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SARA nerelerdesin canım gözükmüyorsun![]()
Evet yaa sara nerdesin hayatim
Kızlar merak etmişsiniz sağolun gelememe sebebim islerim cok yogun annemde rahatsizmis belki onun yanina giderim
Çok geçmiş olsun cnm
Sagol canım gurbetten nefret ediyom
walla ne olsun ben yine annemdeydim bugün dişçiye götürdüm anacığımı kemik erimesinden dolayı ağzında bile kemik kalmamıdığından damak bile tutmuyor..annemi böyle görünce ömrümden ömür gidiyor
az önce geldim eve ütüm vardı onu yaptım şimdi oturdum işte,böön dünden yemeklerimde var o konuda rahatım
olabilir belkide yalnızlıktan yapıyordur..ama başak şu eve gitmemem konun varya seni öyle iyi anlıyorumki bende 2 yıl beraber oturdum kaynana ve toplam 10 kişiyle ayrıca börülcede bitişikteydi,anneme gidince hiç eve dönmek istemezdim kocamla hiç bir sorunum olmamasına rağmen..biz kiraya çıkınca ilk yıllar haricinde rahatladık,keşke sizinde ayrılma lüksünüz olsa...
evet dimi yaşayan biliyor
böyle ruhum sıkılıyo, Bi sıkıntı var içimde atamıyorum.
biri elini uzatsada çıkarsa beni burdan
Bidaha oraya gitmek zorunda değilsin artık, dese.
neyseki umutlar hep vardır biliyorsun.
eşimle ordan gitmeyi planlıyoruz.
lakin oturduğumuz kesim gelişecek
ev fiyatları artacak
o zaman satacağız evi ve başka yerden alacağız inşallah.
Rabbim tez zamanda nasib etsin amin
hayır tohumu çayı içmiştim benkızlar yaaa,hayıt tohumunun hapı varmış,adı, agnuscaston.. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş alsammı acaba,tamamen btkiselmiş ve adetliyken başlanıyormuş..bilemedim![]()
dişileştiriyormuş
adeti felan düzene sokuyormuş.
benm fuzelerimide buyutmuştu
offffGunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedimalisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu
neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum
bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf
![]()
sana ne faydası varDerossssss melekte doğan Cüceloğlu vaaarrrrr![]()
miroyamı bakacak![]()
aynen bendeSagol canım gurbetten nefret ediyom
yokkız yazdım yaBasakkkk sanirim tlf yine egenin elinde alinti yapmissin cvp yok![]()
cadı sevinçBörülce basak![]()