Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOyimekerin_35, post: 37156820, member: 293429"]Cevizli üzümlü kek yaptım
:kk77:
Gelin kızlar hep beraber yiyelim :KK50:

:KK55:[/QUOTE]
Ben yimem :110:

Kızlar merak etmişsiniz sağolun gelememe sebebim islerim cok yogun annemde rahatsizmis belki onun yanina giderim
çok geçmiş olsun saracım nesi var annenin ,hangi şehirde:KK19:
Abbowww beni hec soran olmamis :KK20: neyse genede geldim ben :110: bayram alisverisini bitirmissiniz ohh marketligi bitirdim tepsi baklava siparisini de verdim arufe gun pogaca kek vs yapicim ablamlar gelecek insallah bayramda evde cesit olsun :63:cicuklar surekli acikiyi :kk77: annem sarmayi sardirip getirecekmis gelirken rahatim :) ust bas almaya gidicez bakalim bugun yarin kocis hadi diyince yorgun surekli herif 12/24 calisiy :confused:oglani okula goturdum uzandim dinleniyom bi kalkarsam cok isim var yimek yapilacak utu birikti utulenecek bi makine daha camasir var iki camim kaldi silinecek :cool:bu benim tarzim izliyom kalkamadim basindan:KK12:
ellerine sağlık BAFS çım bende bayram sonrasında yapacam inşaallah temizliğimi:cool:
ne oldu kızzo_O
Cevizli üzümlü kek yaptım
:kk77:
Gelin kızlar hep beraber yiyelim :KK50:

:KK55:
ben hiç kek sewmem:63:çicukluğumdan beri yiyemem:110:
bende kabak musakka , bulgur pilavı ve cacık yapıyom:kk77:

BAŞAKK hayıtı içtim demişsin işe yaramışmıydı ve herhangi bir yan etkisi oldumu,gerçi bu ayda birşey içmeyim diyorum belki sonra alırımo_O

Yimek pisirdim ama yiyebilir miyim bilmiyorum midem cok kotu usendim dr ada gitmedim insallah gecer ne zamandir boyle :cool:

Kizlar dusa kabinin camini neyle temizliyosunuz damla damla iz oluyor ya cikaramadum bi turlu birde armatorleri neyle parlatiyosunuz bayramda evim isil isil olsun istiyom :KK36:

benimde bir kürtajdan sonra öyle olmuştu geçer zamanla merak etme,umarım bu mesacıda görürüsün:KK47:
Canim askolsun ben senin mesajlarini hep gorim cvp yazim lavanta kokulum :KK74:kurtajla alakali mi oluyo diyosun o_O benim bi haftadir fln var bulantim bu ara cok antibiyotik octim acaba ondan mi diyorum

Başak da aşağıdan bizi dikizliyo alenen ve sonra kaciyiii:KK20:
kayda değer bir sohbet varmı diye bakıyorum yoksa gidiyorum:KK70: deroşum
BAŞAKK hayıtı içtim demişsin işe yaramışmıydı ve herhangi bir yan etkisi oldumu,gerçi bu ayda birşey içmeyim diyorum belki sonra alırımo_O
otunun tadı çok kotuydu cnm
içerkene midem bulanıyordu kendimi çok fazla zorlayamadım.
o yüzden etkisinden pek bişi anlayamadım ama etkisini görenlerden biliyordum
sende denersin cnm şifa Allah tandır

bizde annemle nişan bohçası hazırlıyoruz.
ne kadar eğlenceli telaşlar bunlar.
havlular tülbentler patikler pike takımı iç çamaşırı takımı seccadesini falan ayarladık ama daha ne koycaz acaba
makyaj takımı iistemiyormuş kız
size neler gelmişti bohçada hatırlayan varmı

Back
X