- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Yimegi yaptim sadece televizyonun basindan kalkamadimtembelsarr bafs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yimegi yaptim sadece televizyonun basindan kalkamadimtembelsarr bafs
Ne pişirdin kadinYimegi yaptim sadece televizyonun basindan kalkamadimtembelsarr bafs
Ne var ki tv de bu kadar kaldiramadiniz totonuzu anlamadimaynen bendeeeee
Zahideye bakiyom benNe var ki tv de bu kadar kaldiramadiniz totonuzu anlamadim
Seda ya bakiyom
Evimi supurdum
mutfağı topladım
oglani yedirdim uyuttum
kek yaptım
2 saat sonrada dışarı çıkicik
arkadaşla kaave icicik![]()
Ben yimem[QUOyimekerin_35, post: 37156820, member: 293429"]Cevizli üzümlü kek yaptım
Gelin kızlar hep beraber yiyelim
![]()
çok geçmiş olsun saracım nesi var annenin ,hangi şehirdeKızlar merak etmişsiniz sağolun gelememe sebebim islerim cok yogun annemde rahatsizmis belki onun yanina giderim
ellerine sağlık BAFS çım bende bayram sonrasında yapacam inşaallah temizliğimiAbbowww beni hec soran olmamisneyse genede geldim ben
bayram alisverisini bitirmissiniz ohh marketligi bitirdim tepsi baklava siparisini de verdim arufe gun pogaca kek vs yapicim ablamlar gelecek insallah bayramda evde cesit olsun
cicuklar surekli acikiyi
annem sarmayi sardirip getirecekmis gelirken rahatim :) ust bas almaya gidicez bakalim bugun yarin kocis hadi diyince yorgun surekli herif 12/24 calisiy
oglani okula goturdum uzandim dinleniyom bi kalkarsam cok isim var yimek yapilacak utu birikti utulenecek bi makine daha camasir var iki camim kaldi silinecek
bu benim tarzim izliyom kalkamadim basindan
![]()
ne oldu kızz
ben hiç kek sewmemCevizli üzümlü kek yaptım
Gelin kızlar hep beraber yiyelim
![]()
Taze fasulye domates soslu makarna sende ne varderin_35 .!.:Ne pişirdin kadin![]()
benimde bir kürtajdan sonra öyle olmuştu geçer zamanla merak etme,umarım bu mesacıda görürüsünYimek pisirdim ama yiyebilir miyim bilmiyorum midem cok kotu usendim dr ada gitmedim insallah gecer ne zamandir boyle![]()
Canim askolsun ben senin mesajlarini hep gorim cvp yazim lavanta kokulumbenimde bir kürtajdan sonra öyle olmuştu geçer zamanla merak etme,umarım bu mesacıda görürüsün![]()
kayda değer bir sohbet varmı diye bakıyorum yoksa gidiyorumBaşak da aşağıdan bizi dikizliyo alenen ve sonra kaciyiii![]()
otunun tadı çok kotuydu cnmBAŞAKK hayıtı içtim demişsin işe yaramışmıydı ve herhangi bir yan etkisi oldumu,gerçi bu ayda birşey içmeyim diyorum belki sonra alırım![]()