Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeğini yedirdimHakanin gardolabi kütüphanesi bitti duzenledim birde camini silersem tmmdir
Çok yoruldummm
Bilmiyorum kızlar yaa
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler inşallah
Idrar testinde çıkarmı acaba 2 tane aldım yapmadım daha
abowww kolay gelsin,benimde bir sürü işim var ama bursı daha sıcak diye bekliyorumBir suru isim var yavaş yavaş ancak yaparim evi serecem duvarlarim kapilarim silindiydi camlarda ama yine yağmuryagdi camlari elden gecirmeliyim perdeleri yikadim ddinde kanepeleri sildim halilarim yikanmisti kisliklar oturma odasini yikadim az önce iki tane balkon kilimi yikanacak kisliklar cikacak pofff ancak yaparim şimdiden baslarsam çocukla çok zor yardim eden de yok![]()
amin canım inşaallahgünaydın kızlar
bi bayram daha geçti inşallah hep beraber nizce mutlu bayramlar görür buradanda paylaşırız
sağol canım,walla ben pazara gitmeyi hiç sewmiyorum ama gidiyorum işte mecburenGunaydin kizlar is viter mi hic benimde bidunya bastan sayinca hecesim kaciyo yaptikca yazarimDerincim demesi kolsy ama takma boscer defistiremeyecegimiz seyler icin uzulmeyelim
Allah bererinden korusun insallah kocan farkeder hatasini...sevinc kola ya gelsin canim eline saglik
Sara dolabini fule gule kullan en sevmedigim dolap yerleştirmek
Beydaglimm benim pazar da cumartesi gunleri kolay gelsin sana da..X
![]()
nesini sewiyon kız ben heç sewmemİnsallah canimmm
Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi
Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu
bacım dinlensene biraz niye herşeyi üst üste yapıyon,bu kadar yorma kendiniYoruldum yaaa iki kilim bir hali ve balkonu yikadim camasir serdim ameliyat yerim yaniyiooo![]()
ay inşaallah hayırlıylaSlm kizlarr
Bugün 11.gunu asilamanin tahlil yaptırmaya geldim Dr bekliyorum dualarınizi bekliyorum
ay gerçekten kese öründümüKızlar ya öğlen e kadarmış tahliller burada ve salı persembe günü yapılıyor offf nasıl bekliyim saliyi ultrasonla baktı rahim de kese var ama tutunacakmi bakalım dedi dar şeyler topuklu giyme dedi kabiz olma hapşırma öksürme dedi bolbol ceviz findik ye dedi
ya şimdi bütün poliklinikler bile kanda bakıyor yarın yaptır hemen bence,sağlık ocaklarıda saat 10 yada 10.30 kadar kan tahlillerini yapıyolar sonucuda öğleden sonra alırsınBilmiyorum kızlar yaa
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler inşallah
Idrar testinde çıkarmı acaba 2 tane aldım yapmadım daha
bende duymuştum bunu ayrıca evde yapılan büyü falan varsa onuda yok ediyormuş sirkeli su,bunuda bir kocakarı dan duymuştumEvi supurdum sildim halilari cirptim serdim heryerin tozunu aldim simdi bisiyler atistirip uzandim az dinleniyim banyo ve wc yapilacak yemegim var zati dunden saat 5 olmus nasil kaptirdiysam kendimi saat 1 de basladiydim sanirsambiarada yeri sildigimiz suya sirke katan vardi annemler dedi kattim ama kokusu pek iyi olmadi mikrop kiriyomus kat dediler ay pisman oldum
![]()
bende şimdi pişiriyomMutfagi topladim yemek koydumpisiyi
Canim düşkün olmasına bişey demiyorum ama mantığı kapanıyor bizimkınin. Saçma sapan bişey olsa bile, bunlar eşime çok akıllıca ve mantıklı geliyor ve söylediklerini yapıyor..benim kizdigim nokta bu. Bana gelince hicbisey olmaz, ailesi söyleyince hemen gelir yapar.
En basitinden benim hastane randevum olsa gelemem çalışıyorum diyebiliyor. Ama ailesinin ki olunca ki ciddi bişey olmadığı halde hemen işten çıkıyor onları götürüyor. Buna bile karşı değilim götursun tabi (her ne kadar 5 kardeşi varsa bile götursun yinede) ben sadece diyorumki ben insan degilmiyim benim ki can değil mi? Buna kızıyorum sadece. Bu sadece bir örnek. Son tartışmamiz bunun üzerine değildi başka bir konu burda yazardım ama deşifre olurum o yüzden yazmıyorum.
Gunaydin kizlar is viter mi hic benimde bidunya bastan sayinca hecesim kaciyo yaptikca yazarimDerincim demesi kolsy ama takma boscer defistiremeyecegimiz seyler icin uzulmeyelim
Allah bererinden korusun insallah kocan farkeder hatasini...sevinc kola ya gelsin canim eline saglik
Sara dolabini fule gule kullan en sevmedigim dolap yerleştirmek
Beydaglimm benim pazar da cumartesi gunleri kolay gelsin sana da..X
![]()
İnsallah canimmm
Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi
Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu
Ohhhhhbende şimdi pişiriyom
barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı yaıyorum
ayrıca bu tarz benimi izliyom![]()
Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versintamam iste sanki benim esimi anlatmışsın benimkide derki ailem yüzde yüz haksız dahi olsa yine onlar haklidir
sagol canım daha iyileri sizin olsun
Gel kiz valla ama ben sana is yaptırmam ben dolabi dizerken bi yandanda seninle dertlesirdik
Annemi sordugun gozumden kacmis canim bayramin birinci gununu hastanede gecirdik ama neyseki simdi iyi
Ayy o program benide cok sardibende şimdi pişiriyom
barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı yaıyorum
ayrıca bu tarz benimi izliyom![]()
Ohhhhh
Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin