Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

11. Günde gözükür canim ama içinde bebegi görmek için biraz daha beklemek gerekiyor. Ben senin yerinde olsam kan testinde baktirirdim.

Bilmiyorum kızlar yaa
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler inşallah
Idrar testinde çıkarmı acaba 2 tane aldım yapmadım daha

Evi supurdum sildim halilari cirptim serdim heryerin tozunu aldim simdi bisiyler atistirip uzandim az dinleniyim banyo ve wc yapilacak yemegim var zati dunden saat 5 olmus nasil kaptirdiysam kendimi saat 1 de basladiydim sanirsam :KK57: biarada yeri sildigimiz suya sirke katan vardi annemler dedi kattim ama kokusu pek iyi olmadi mikrop kiriyomus kat dediler ay pisman oldum:cool:

Bir suru isim var yavaş yavaş ancak yaparim evi serecem duvarlarim kapilarim silindiydi camlarda ama yine yağmuryagdi camlari elden gecirmeliyim perdeleri yikadim ddinde kanepeleri sildim halilarim yikanmisti kisliklar oturma odasini yikadim az önce iki tane balkon kilimi yikanacak kisliklar cikacak pofff ancak yaparim şimdiden baslarsam çocukla çok zor yardim eden de yok :110:
abowww kolay gelsin,benimde bir sürü işim var ama bursı daha sıcak diye bekliyorum:KK51:
günaydın kızlar

bi bayram daha geçti inşallah hep beraber nizce mutlu bayramlar görür buradanda paylaşırız
amin canım inşaallah:KK19:
Gunaydin kizlar is viter mi hic benimde bidunya bastan sayinca hecesim kaciyo yaptikca yazarim :-)Derincim demesi kolsy ama takma boscer defistiremeyecegimiz seyler icin uzulmeyelim :KK66:Allah bererinden korusun insallah kocan farkeder hatasini...sevinc kola ya gelsin canim eline saglik :KK68:Sara dolabini fule gule kullan en sevmedigim dolap yerleştirmek :63:Beydaglimm benim pazar da cumartesi gunleri kolay gelsin sana da..X:D
sağol canım,walla ben pazara gitmeyi hiç sewmiyorum ama gidiyorum işte mecburen:KK47:
İnsallah canimmm :KK19:

Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi :KK19:

Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu
nesini sewiyon kız ben heç sewmem:63:
Yoruldum yaaa iki kilim bir hali ve balkonu yikadim camasir serdim ameliyat yerim yaniyiooo:eek::eek::eek:
bacım dinlensene biraz niye herşeyi üst üste yapıyon,bu kadar yorma kendini:KK19:
Slm kizlarr
Bugün 11.gunu asilamanin tahlil yaptırmaya geldim Dr bekliyorum dualarınizi bekliyorum
ay inşaallah hayırlıyla:KK19:
Kızlar ya öğlen e kadarmış tahliller burada ve salı persembe günü yapılıyor offf nasıl bekliyim saliyi ultrasonla baktı rahim de kese var ama tutunacakmi bakalım dedi dar şeyler topuklu giyme dedi kabiz olma hapşırma öksürme dedi bolbol ceviz findik ye dedi
ay gerçekten kese öründümü:KK71:çok sewindim pucca cım dikkat et sende aman deyim:KK9:
Bilmiyorum kızlar yaa
Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyler inşallah
Idrar testinde çıkarmı acaba 2 tane aldım yapmadım daha
ya şimdi bütün poliklinikler bile kanda bakıyor yarın yaptır hemen bence,sağlık ocaklarıda saat 10 yada 10.30 kadar kan tahlillerini yapıyolar sonucuda öğleden sonra alırsın:mad:
Evi supurdum sildim halilari cirptim serdim heryerin tozunu aldim simdi bisiyler atistirip uzandim az dinleniyim banyo ve wc yapilacak yemegim var zati dunden saat 5 olmus nasil kaptirdiysam kendimi saat 1 de basladiydim sanirsam :KK57: biarada yeri sildigimiz suya sirke katan vardi annemler dedi kattim ama kokusu pek iyi olmadi mikrop kiriyomus kat dediler ay pisman oldum:cool:
bende duymuştum bunu ayrıca evde yapılan büyü falan varsa onuda yok ediyormuş sirkeli su,bunuda bir kocakarı dan duymuştum:eek:

Canim düşkün olmasına bişey demiyorum ama mantığı kapanıyor bizimkınin. Saçma sapan bişey olsa bile, bunlar eşime çok akıllıca ve mantıklı geliyor ve söylediklerini yapıyor..benim kizdigim nokta bu. Bana gelince hicbisey olmaz, ailesi söyleyince hemen gelir yapar.
En basitinden benim hastane randevum olsa gelemem çalışıyorum diyebiliyor. Ama ailesinin ki olunca ki ciddi bişey olmadığı halde hemen işten çıkıyor onları götürüyor. Buna bile karşı değilim götursun tabi (her ne kadar 5 kardeşi varsa bile götursun yinede) ben sadece diyorumki ben insan degilmiyim benim ki can değil mi? Buna kızıyorum sadece. Bu sadece bir örnek. Son tartışmamiz bunun üzerine değildi başka bir konu burda yazardım ama deşifre olurum o yüzden yazmıyorum.

tamam iste sanki benim esimi anlatmışsın benimkide derki ailem yüzde yüz haksız dahi olsa yine onlar haklidir

Gunaydin kizlar is viter mi hic benimde bidunya bastan sayinca hecesim kaciyo yaptikca yazarim :-)Derincim demesi kolsy ama takma boscer defistiremeyecegimiz seyler icin uzulmeyelim :KK66:Allah bererinden korusun insallah kocan farkeder hatasini...sevinc kola ya gelsin canim eline saglik :KK68:Sara dolabini fule gule kullan en sevmedigim dolap yerleştirmek :63:Beydaglimm benim pazar da cumartesi gunleri kolay gelsin sana da..X:D

sagol canım daha iyileri sizin olsun

İnsallah canimmm :KK19:

Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi :KK19:

Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu

Gel kiz valla ama ben sana is yaptırmam ben dolabi dizerken bi yandanda seninle dertlesirdik

Annemi sordugun gozumden kacmis canim bayramin birinci gununu hastanede gecirdik ama neyseki simdi iyi

bende şimdi pişiriyom
barbunya ve şehriyeli bulgur pilavı yaıyorum:110:
ayrıca bu tarz benimi izliyom:110:
Ohhhhh :110:
tamam iste sanki benim esimi anlatmışsın benimkide derki ailem yüzde yüz haksız dahi olsa yine onlar haklidir

sagol canım daha iyileri sizin olsun

Gel kiz valla ama ben sana is yaptırmam ben dolabi dizerken bi yandanda seninle dertlesirdik

Annemi sordugun gozumden kacmis canim bayramin birinci gununu hastanede gecirdik ama neyseki simdi iyi
Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin

[QUOTE="beydagli, post: 37236928, member: 306netten.nazar ve www kolay gelsin,benimde bir sürü işim var ama bursı daha sıcak diye bekliyorum:KK51:

amin canım inşaallah:KK19:

sağol canım,walla ben pazara gitmeyi hiç sewmiyorum ama gidiyorum işte mecburen:KK47:

nesini sewiyon kız ben heç sewmem:63:

bacım dinlensene biraz niye herşeyi üst üste yapıyon,bu kadar yorma kendini:KK19:

ay inşaallah hayırlıyla:KK19:

ay gerçekten kese öründümü:KK71:çok sewindim pucca cım dikkat et sende aman deyim:KK9:

ya şimdi bütün poliklinikler bile kanda bakıyor yarın yaptır hemen bence,sağlık ocaklarıda saat 10 yada 10.30 kadar kan tahlillerini yapıyolar sonucuda öğleden sonra alırsın:mad:

bende duymuştum bunu ayrıca evde yapılan büyü falan varsa onuda yok ediyormuş sirkeli su,bunuda bir kocakarı dan duymuştum:eek:[/QUOTE]
Buraya yazdiktan sonra merak edip arastirdim netten.nazar ve buyude uzaklasir fln yazmistir hurafedir belkide bilmiyom tabi mikrop kiriyomus ama bugun koydum bende guzel parliyo yerler sevdim

Evet sadece camlarim kaldi bayram oncesi silmistim ustunden parlaticam sadece bide mutfak dolaplarinin distan silmesi kaldi bunlari yarin yapmayi dusunuyorum insallah cunku birazdan alisverise gidicem hepsi dolaba yerlesecek elleyip durucam isim bitsi de disini ole siliyim dedim temizlik gibisi yok cok rahatladim :D simdi kocisle cay icioz :KK50:

Back
X