- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
007 jet sevinç ne aldın AVM denHer isim bittiAVM ye bile gittik
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
007 jet sevinç ne aldın AVM denHer isim bittiAVM ye bile gittik
![]()
öööğğğggg sütttOglumla yürüyüşe çıktık bugün dönünce
Oğlumu banyo yaptırdım kendim cimdim..
evi süpurdum banyoyu temizledim.
şimdide süt iciyom![]()
aslında en büyük ceza kişiyi görmezden gelmek
Yok canim ben kavga etmek istemiyorum..
şunu farkettimki ben tartisinca o daha çok kendini önemsiyo bişey zannediyo... hiç onemsemiyomus gibi davraniyorum son zamanlarda bakalım bunu surdurursem ise yarıycakmi....
offffff deme beeGünaydın kizlarrrrr
4.30 da uyandikzombi gibiyim
![]()
yok cnm gelmedilerbaşakkk kaynoşla börülce hoşgedine geldilermi![]()
benim gözümde örnek koca diye bişi yok cnmmmmBasakkkk hanim basak hanimmmm. Ben kocami ornek koca ilan etmedim sadece gerçeği soyliyom sen ornek sectin zaaar bizimde çok tantanalarimiz olmuştur 5. Seneyi devirince hersey oturuyor yerli yerine![]()
hıı hııııYorgunluk tan geberiyom kocisime bugün erken gel carsida işimiz var demiştim geldi sağolsunsaat 5 gibi ciktik misafir odasi perdem büyüktü onu iki parca yaptırmaya verdik ordan temizlik malz satan bir yer var oraya gittik detetjan süpürge cekpas felan alinacakti onu aldik oradan market manav oğlana kırtasiye eve geldik aldiklarimi yerleştirdimcay yaptik tTV izliyok
![]()
vallahi yazacaktım ama vazgeçmştimne yapıyordun yazarken![]()
beydoşun dediği gibi o namısız da iyi temizliyo amaDomestostan zehirlendimmi neWC banyo ebeveyn pofffff bir mutfak kaldi onu bugün ellemicem çünkü balkon var onu halledecem
![]()
yağarsa yağsın bulutların deliklerini kapatamazsın kiOldum bittimmmm yatak odasi ve miracin odasida bitti pert oldum cam sildim hava bozdu kesin yağarcam sildim ya yagmasa hatrim kalir
![]()
of büyüksürprizi kaybetmiiş vallahiKızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti![]()
geç oldu ama sağol tatlımHayırlı yolculuklar canim
Ege ile zor olur uzun yol
evet cnm aslında uaç biletinde de çok bi fark olmuyo. hatta olursa olsun 1 saatlik yol için değer o parayı vermeye.o
haklısın çocukla olunca zor..aslında uçak biletlerinde kampanya oluyor,otobüs bileti fiyatına bilet bulabiliyosun..kısa bir sürede evinde oluyosun ne güzel..benim nenem 75 yaşında istanbul adana arasında böyle kaç kez uçtu kadın uçaktan inmez oldu,hiçte korkmuyorevindesindir şimdi kocacığına kavuşmuşsundur...
çocukken herşey masum ve güzeldi..bizler ne verilirse onlarla yetinmeyi bilen çocuklardık![]()
iyice kudurdular vallahiofff aslında içim sızlıyor yaa ALLAH sonumuzu hayıretsin,RABBİM ortalığa dünyamıza ülkemize sulh versin,haberleri izlemekten başım ağrıyor,canım yanıyor...artık herşey çok güzel olsun ne olur.....
007 jet sevinç ne aldın AVM den
ayy 6buçukta hortladık bugun
poff
Cnm gececek bu gunler gel yaz rahatlarsinSlm kizlar ben buaralar yine buruk gunlrr geciyorum yasam enerjim dustu yine idare ediyorum pkuyorum yazas bile gelmiyor burlardayim ama merak etmeyin babama cay icmeye diye gittik 2 gundur ordaydik dun gece döndükbasak evine kavusmussun gozunaydin canim