Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110::110::110::110:

Yok canim ben kavga etmek istemiyorum..
şunu farkettimki ben tartisinca o daha çok kendini önemsiyo bişey zannediyo... hiç onemsemiyomus gibi davraniyorum son zamanlarda bakalım bunu surdurursem ise yarıycakmi....
aslında en büyük ceza kişiyi görmezden gelmek
hakkaten çok dokunyo bee
düşüsene sana birinin yoksun ve önemsizsin gibi davrandığını:KK56:
Günaydın kizlarrrrr

4.30 da uyandik:KK57: zombi gibiyim :KK57:
offffff deme bee:KK14:

başakkk kaynoşla börülce hoşgedine geldilermi:63:
yok cnm gelmediler
kaynoşun kesin yoğun işleri var, zaten zırt prt gelmeye meraklı, çoktan gelmiş olması lzımı, hattta biz gelmeden gelip otururdu:KK53:
börülceyide eşşek kovalasın gelmesini hiç istemem:63:
eşşek napcksa onu:63:
Basakkkk hanim basak hanimmmm. Ben kocami ornek koca ilan etmedim sadece gerçeği soyliyom sen ornek sectin zaaar bizimde çok tantanalarimiz olmuştur 5. Seneyi devirince hersey oturuyor yerli yerine :110:
benim gözümde örnek koca diye bişi yok cnmmmm:63:
5. seneden sonr erkekler robotlaşıyor demek
gel osman git osman:63:pehh:63:
Yorgunluk tan geberiyom kocisime bugün erken gel carsida işimiz var demiştim geldi sağolsun :110: saat 5 gibi ciktik misafir odasi perdem büyüktü onu iki parca yaptırmaya verdik ordan temizlik malz satan bir yer var oraya gittik detetjan süpürge cekpas felan alinacakti onu aldik oradan market manav oğlana kırtasiye eve geldik aldiklarimi yerleştirdimcay yaptik tTV izliyok :110:
hıı hıııı
hemen gelmiştir:63:

Domestostan zehirlendimmi ne :110: WC banyo ebeveyn pofffff bir mutfak kaldi onu bugün ellemicem çünkü balkon var onu halledecem :110:
beydoşun dediği gibi o namısız da iyi temizliyo ama
geçenlerde annemlerin wcyi yıkarken wcde dar alanda kimyasala aşırı maruz kaldım
boğazım rahatszlandı
ayrıca her nefesimde domestos kokusu benle geliyordu
balkona çıktım hava almak için buram buram domestos kokuyordu şehir:KK57:
çok tehlikeli çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:mad:

Oldum bittimmmm yatak odasi ve miracin odasida bitti pert oldum cam sildim hava bozdu kesin yağar :110: cam sildim ya yagmasa hatrim kalir :63:
yağarsa yağsın bulutların deliklerini kapatamazsın ki
pisliği gitti ya yeter
yağmurun suyu o kadar kirletmez leke yapar

Kızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti:KK70:
of büyüksürprizi kaybetmiiş vallahi
bilse yaptığna çok pişman olrdu:KK70::KK70::KK70:

o

haklısın çocukla olunca zor..aslında uçak biletlerinde kampanya oluyor,otobüs bileti fiyatına bilet bulabiliyosun..kısa bir sürede evinde oluyosun ne güzel..benim nenem 75 yaşında istanbul adana arasında böyle kaç kez uçtu kadın uçaktan inmez oldu,hiçte korkmuyor:KK48:evindesindir şimdi kocacığına kavuşmuşsundur...

çocukken herşey masum ve güzeldi..bizler ne verilirse onlarla yetinmeyi bilen çocuklardık:KK51:
evet cnm aslında uaç biletinde de çok bi fark olmuyo. hatta olursa olsun 1 saatlik yol için değer o parayı vermeye.
lakin uçaka binip inmek çok teerruatlı
hadi bierken tanıdıkların yardımcı olabliyor ama inince tanıdıkların alana giremiyo
valizler bi bantta gelior
gözün orda olcak valizini kaçırırsan kayıp eşyaların yanına gidiyor
ayrca bebek arabasını başka bi kapıdan geliyor
kucağımda çocukla bu teferruatlarla uğraşamayacığım için uçakla gidip gelemiyorum cnm:KK51:
------
bizde çok tatlı çocuklardık:KK48:
bişşeylerim eksik olurdu bazen
:KK51:

offf aslında içim sızlıyor yaa ALLAH sonumuzu hayıretsin,RABBİM ortalığa dünyamıza ülkemize sulh versin,haberleri izlemekten başım ağrıyor,canım yanıyor...artık herşey çok güzel olsun ne olur.....
iyice kudurdular vallahi

pucco cnm
inşallah kese içinde bebekte görünür
haberlerini bekliyoruz merakla.

Slm kizlar ben buaralar yine buruk gunlrr geciyorum yasam enerjim dustu yine idare ediyorum pkuyorum yazas bile gelmiyor burlardayim ama merak etmeyin babama cay icmeye diye gittik 2 gundur ordaydik dun gece döndük :-) basak evine kavusmussun gozunaydin canim

ayy 6buçukta hortladık bugun
poff
:KK53::KK53:Herzamanki halimiz:KK45:
Slm kizlar ben buaralar yine buruk gunlrr geciyorum yasam enerjim dustu yine idare ediyorum pkuyorum yazas bile gelmiyor burlardayim ama merak etmeyin babama cay icmeye diye gittik 2 gundur ordaydik dun gece döndük :-) basak evine kavusmussun gozunaydin canim
Cnm gececek bu gunler gel yaz rahatlarsin :KK51:

:110: evi topladimyataklari kapattim bulasik mak calistirdim cam. Mak calistirdim mirroyu doyurdum altini temizledim bende kaavaltimi yaptim MELEK i izliyom :110::110:

Back
X