• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar benim cok midem bulaniyor yine memelerim cok sisti dokunamiyorum kasiklarimda agriyip agriyip geciyor meme kasik tamamda midem butun gun bulandi adet olamadigimdan mi oluyor cok mutsuzum bugun hep aglayasim geldi iki gundur sabahlari yataktan zor çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum ben dun balik yerken olmustu baliktan sanmistim bugun yemek yerken yine oldu sabah kahvalti bile edemedim sute cicibebe ezip yedim aksam yemek yedigimden beri yine midem agzimda bethcg degerimde sifirlanmis olmus niye hala midem bulaniyorrrrr

Tatlım ben adet olacağım zamanda mide bulantısı yaşarim belki seninde bundandır

Bende yok sarà cim

Telefonlarımız aynı model canım senin teldede var bak anlatacam simdi klavyenin sol alt köşesindeki sym yazan yetin yaninda smiley isareti varya onun uzerine dikkatli bak smileyin hemen ustunde kucuk mikrofon isareti var elini bunun uzerinde basılı tutunca bir sira halinde simgeler ve m8krofon isareti cikiyor m8krofona tiklayinca konus yaxiyo onada tiklayip konusacaksın ne soylersen onu yaziyo buraya cok buyuk kolaylık valla

bugün oğlan erken uyudu heryeri sildim süpürdüm çırptım serdim
yarınki yyemeğimide koydum etli patates
yanınada pirinç pilavı yaparım
bide salata ve yoğurt tamamdırr:KK76:
oğlan böyle erken uyusa her işimi yaparım sinirlerim de tepemde olmaz:KK53:
şimdide kalemimi defterimi aldım
netten ders çalışıorum bi ka not almam lazım sınav tarihi yaklaşıyor
öğrenci olmak kolay değil:D

bafss cım meme yazmışsın yaa çok hoşuma kaçtı
memelerini yidüüümünün:-)

beydoşcum bugün seni bayağı şoka uğrattım aşkım kusura bakma:cool:
oluyo bazen böyle

deroşcum sende geçen gün çocuk felci aşısını sormuşsun ya hayla aklıma cvp yazcam
egenin her aşısını zaamnında vurdurdum
arasında çocuk felcide olmştur heralde
bide 2 yaşında bi aşımız var ondansonra bitiyor
artık ilk okula kadar yok

ayrıca bu suriyelilerden gelen bi hastalık varmış
bunun için yeni aşı çıkmış
1 ve 5 yaşa kadar yapılması şartmış
sağlık ocağını arayıp sormalı önemliymiş çünkü

valla şu konuşarak yazanlara imrenyorum beee
sırf şu özellik için tlfumu değiştiririm

beydoş kesin sende de vardır o özellik

Telefonlarımız aynı model canım senin teldede var bak anlatacam simdi klavyenin sol alt köşesindeki sym yazan yetin yaninda smiley isareti varya onun uzerine dikkatli bak smileyin hemen ustunde kucuk mikrofon isareti var elini bunun uzerinde basılı tutunca bir sira halinde simgeler ve m8krofon isareti cikiyor m8krofona tiklayinca konus yaxiyo onada tiklayip konusacaksın ne soylersen onu yaziyo buraya cok buyuk kolaylık valla
Canim benim ayarlarla ilgili sorun var sym nin yanında smiley face var yaa onun üstünde nokta nokta dan başka bişey yok mikrofon işareti yok yani yinede basılı tuttum bikaç simge geldi ama içlerinde mikrofon yok

deroşcum sende geçen gün çocuk felci aşısını sormuşsun ya hayla aklıma cvp yazcam
egenin her aşısını zaamnında vurdurdum
arasında çocuk felcide olmştur heralde
bide 2 yaşında bi aşımız var ondansonra bitiyor
artık ilk okula kadar yok

ayrıca bu suriyelilerden gelen bi hastalık varmış
bunun için yeni aşı çıkmış
1 ve 5 yaşa kadar yapılması şartmış
sağlık ocağını arayıp sormalı önemliymiş çünkü
işte o çocuk felci aşısı 5 yaşından küçük tüm çocuklara yapılması gerekiyormuş Suriyelilerden gelen bulaşıcı bi hastalık. Allah korusun ömür boyu etkileyebiliyirmus cicuklari...
Bizim oglanin tum asilari bitti 3.5 yaşına kadar aşı yok.

Ah ah abla ah ne kurtulması biz nereye kaynana oraya hep beraber taşınıyoruz dubleks o üstte ben altta ama yine beraberiz maalesef galiba kaderin bu benim keçışım yok
hayırlı olsun yeni eviniz..kiramı satın mı aldınız,sen kaynoşla birlikte oturuyodun dimi,kurtuluyon ne güzel:KK19:

niye kız ne oldukio_O

hee ortaklık meselesi benim eşimde büyük kaynımla ortak o sıkıntıları bizde sık,sık yaşarız düzelir inşaallah sıkma canını:KK19:

hımm güzele benziyor:kk77:

ay ben bu mesa cı aşmışsınız yerine siz AZMIŞSINIZ biz klasik yapıyoruz diye okumuşum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bugün oğlan erken uyudu heryeri sildim süpürdüm çırptım serdim
yarınki yyemeğimide koydum etli patates
yanınada pirinç pilavı yaparım
bide salata ve yoğurt tamamdırr:KK76:
oğlan böyle erken uyusa her işimi yaparım sinirlerim de tepemde olmaz:KK53:
şimdide kalemimi defterimi aldım
netten ders çalışıorum bi ka not almam lazım sınav tarihi yaklaşıyor
öğrenci olmak kolay değil:D

maşallah bugünlerde pek bir hamaratsın tatlım aman nazar değmesin:nazar:

Ah ah abla ah ne kurtulması biz nereye kaynana oraya hep beraber taşınıyoruz dubleks o üstte ben altta ama yine beraberiz maalesef galiba kaderin bu benim keçışım yok

Allah yardımcın olsun canım

Gunaydin hayirli nurlu cumalar :D

günaydın sanada hayırlı cumalar canım

Canim benim ayarlarla ilgili sorun var sym nin yanında smiley face var yaa onun üstünde nokta nokta dan başka bişey yok mikrofon işareti yok yani yinede basılı tuttum bikaç simge geldi ama içlerinde mikrofon yok
benim telefonumda o iki noktanın yanında çok küçük bi şekilde mikriofon işareti var üzerine basılı tutunca bir sıra halinde simgeler geliyor bunlardan biride mikrofon ona tılayınca artık sym tuşunun yanında mikrofon oluyo halbuki telefonlarımız aynı model aynı marka seninki neden farklı anlamadım o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

evi topladım miro yu doyurdum altını değiştirdim kahvaltı yaptım çamaşırı topladım yenisini attım melek i izliyorum sesle mesaj yazıyorum:21::21:

Back
X