Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşama da arkadaşıma gidiyorum oturmaya![]()
hayat sana güzel sevincim![]()
canım bu arkadaşım senin gibi çalışıyor kıyamıyorum çok nâdir görüşüyoruz bugün de müsait mis bizi çağırdı özlemişim bende en samimi arkadaşım eşiyle esimde çocukluk arkadaşı
aynen haklısın tıp dilinde konuşuyosun yanniiiMeme gogus degil gogus denilince aklima kalp damar sistemi geliyi meme o yuzden etli top kisim![]()
korkma nazocum kimse bişi demez
maşallah bugünlerde pek bir hamaratsın tatlım aman nazar değmesin
Allah yardımcın olsun canım
günaydın sanada hayırlı cumalar canım
25 gün sonra izne ayrılıyorum cnm, o zaman kadar dayanırsam iyi :) isim konusu netleşmedi hiç konuşmuyoruz bile :)Dumos çok geçmiş olsun cnm dikkat et çok yorma kendini paşaya isim buldunmu
Beydos gece altta kaldi zaar gelemedi de![]()
hiç konuşmuyolarmış bileeÇocuk doğacak ismi belli deel bizemi söylemek istemiyon![]()
ayy canım yakızlar napıyosunuz???
derin-sevinç aktifsiniz dimi :)
bende öğle tatilindeyim bir bakayım dedim..
çok ağrım var, bel fıtığı oldum sanırım yürüyemiyorum bacaklarım belim çok fenazor geçiyo bu hamilelik niye böyle oldumki..
derin senin facede niye hiç foton yok yaaa
sizin ev yatılı okul çamaşırhanesi gibievi topladım miro yu doyurdum altını değiştirdim kahvaltı yaptım çamaşırı topladım yenisini attım melek i izliyorum sesle mesaj yazıyorum![]()
o zaman boşver kuzumne güzel insanın böyle candan arkadaşlarının olması ve tabiki senin gibi düşünceli bir insanın arkadaşı olması
bende bu akşama çağıracaktım arkadaşımı ama kendimi halsiz hissediyorum iğnelerin etkisindenmidir nedir bilmiyorum ama bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor bir rehavetlik var üstümde
ayy canım ya
kadın ne fedakarlıklar yapıyor
erkek gebe kalsaydı 1gun işe gitmezdi.
ama sevincinki hariç
onun herif filler gibi 2sene gebe kalsa 2 sene çalışırdı
sizin ev yatılı okul çamaşırhanesi gibi