• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTEhersey c c32, post: 37394156, member: 448238"]Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti[/QUOTE]
Canim hersey çok guzel olacak
Kocan ne dedi :110:

Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti
Hiçbişey olmaz
Çektir hsg yi.
Kocan istemiyomu ne dedi ki sana canın yandi

[QUOTEhersey c c32, post: 37394156, member: 448238"]Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti
Kocan ne dedi :110:[/QUOTE]

Hiçbişey olmaz
Çektir hsg yi.
Kocan istemiyomu ne dedi ki sana canın yandi
dr iliski yasak dedi hsg oncesi ve sonrasi bende dr sunu dedi bunu dedi diye anlatiyodum sıkıldım surekli domtor hastalik vs konusuyosun dedi:110: ay hatirladikca sinirim zipliyor dogru tabi sorun benim sorunum ya cok kirildim cokk

Kocan ne dedi :110:

dr iliski yasak dedi hsg oncesi ve sonrasi bende dr sunu dedi bunu dedi diye anlatiyodum sıkıldım surekli domtor hastalik vs konusuyosun dedi:110: ay hatirladikca sinirim zipliyor dogru tabi sorun benim sorunum ya cok kirildim cokk[/QUOTE]

tatlım sıkma canını erkekler bizim gibi düşünmüyor bazen istemeden söylemiştir emin ol

sağol canım Allah senide hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallah
Inşallah amin canim
:KK14:kaynış geldi çay içiyorz
Heeeee
Heeeee

dr iliski yasak dedi hsg oncesi ve sonrasi bende dr sunu dedi bunu dedi diye anlatiyodum sıkıldım surekli domtor hastalik vs konusuyosun dedi:110: ay hatirladikca sinirim zipliyor dogru tabi sorun benim sorunum ya cok kirildim cokk

erkeklere hayat laylaylom zatiiiii hep

Canim hersey çok guzel olacherşeyi senden ne dedi :110:

dr iliski yasak dedi hsg oncesi ve sonrasi bende dr sunu dedi bunu dedi diye anlatiyodum sıkıldım surekli domtor hastalik vs konusuyosun dedi:110: ay hatirladikca sinirim zipliyor dogru tabi sorun benim sorunum ya cok kirildim cokk[/QUOTE]

Onlar bizim gibi dusunmuyorki erkekler sikintiya gelemez ben anlatmazdim herseyi sende cok bahsetme derim

ellerine sağlık canım karnabaharı severim

evet canım tedaviye başladım amin inşallah bu sefer gelecek bebeklerim

hadi hayırlısı hangi merkezde başladın

gözün aydın:KK53:

ohh kafa komşu buldun yaani
maşallah

evet iyi oldu o da olmasa canım sıkılırdı

tam bir bunalım,
evlilik işte bu, istemediğin şeylere
mecbur kalman
halinden memnunmuş gibi gozukmek

evet haklısın keşke yakın olmasalarda arada bir memnuniyetini göstersen:KK64:

Ne olmuş içmişse konuyla ne alakası var ki :KK53:

başak+kaynanası+hoşsohbet+çay keyfi=:KK34::mad::KK53::KK62:

dr iliski yasak

Onlar bizim gibi dusunmuyorki erkekler sikintiya gelemez ben anlatmazdim herseyi sende cok bahsetme derim

Hatta bir keresinde klomen tedavisi gördüm catlatma iğnesi ve carpisma zamanından bahsetmedim psikolojisi bozuluyordu :110:
akıllıcaaaa ama bazen insan paylaşmak istiyor sıkıntılarını

hadi hayırlısı hangi merkezde başladın

gözün aydın:KK53:

evet iyi oldu o da olmasa canım sıkılırdı

evet haklısın keşke yakın olmasalarda arada bir memnuniyetini göstersen:KK64:

başak+kaynanası+hoşsohbet+çay keyfi=:KK34::mad::KK53::KK62:
eşittir ne ? :KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu
maaşallah canım inşaallah hep böyle gider:nazar::nazar:
Ayyyyyy insallahhhhh dualarim seninle beydosla beraber insallah:D:D
aminn inşaallah:KK19:
sevinç bugünkü menün ne benim den yeşil fasulyem var yanınada pilav yapcam turşu ayran yeter
bende balık ve salata yapıcam:kk77:
dur bulacam mesajı

41 kere maşallah:nazar: çok tatlılar ama küçük tam ısırmalık

valla bende halıyı unuttum sen yazana kadar:KK48:

boşuna sinirlenme öyle densizler yüzünden sende açma bidaha gizli numaraları

ben bu sezon hiç izlemedim sinirim oynuyo izlerken ama merakta ediyorum o yüzden hiç başlamadım

evet canım bende fazla muhattap olmuyorum öyleleriyle

saracım tüp bebek tedavisinemi başladın hadi hayırlısı son tedavin olur çifter çifter gelir bebeklerin inşallah
eşim hep der sakın özel nımaraları açma diye,ama bende merak ederim olurya tanıdık biri çıkar diye,zaten ilk defa geldi başıma...
pöffff:63:
tam bir bunalım,
evlilik işte bu, istemediğin şeylere
mecbur kalman
halinden memnunmuş gibi gozukmek
ay ewet o ruh halini yıllardır yaşıyorum ben:KK51:
Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti
bafs lütfen düşünmeden çektir artık rahim filmini,erken değil bir zararı olmaz bak ben kaç kez çekildim mecburiyetten..ama tabii karar senin..
erkekler maalesef düz mantık bakıyolar her olaya kadın gibi duygusal değiller o yüzden çok farklıyız birbirimizden çok üzme canını isteyerek yapmamıştır..
Konuya fransız kaldım neye mecbur kaldın
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ne olmuş içmişse konuyla ne alakası var ki :KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayyyyy bayilazam simdi:confused:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ayyyyyy :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
akıllıcaaaa ama bazen insan paylaşmak istiyor sıkıntılarını

eşittir ne ? :KK70::KK70::KK70::KK70:

DERİİİİİİİNNNNNNNN SEWİYOMMMM SENİİİİİ:KK70::KK70::KK70::KK70::KK19:

Back
X