Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel oldu canim kocis de çok beğendi denemeni tavsiye ederim.. gerçi senin çok tatlılarla aran yoktu dimi..ama misafir için falan da güzel oluyoo.nasıl güzel oldu mu
hayır canım kullanmadım
linki verim bende ordan yaptım çünkü...Tarif vver Nasil oldu
Biz hep firinda yapiyok cnm![]()
çok fonksiyonlu sewincCay iciyom mirroyu ayagimda sâlliyom karadayiyi izliyom camasir katliyom bunların hepsini ayni anda![]()
inşallah cnm gerek kalmadan uçup geilr kuşum ama bu gidişle sanmıyorumPuc cnm inş gerek kalmadan Rabbim doğal yoldan verir sizde sorun neydi cnm
Çok doğru verende alanda RabbimNisbet yapanlara diyecek bise bulamiyorum verende allah alanda kimse elindeki ne guvenmesin![]()
amin cnmmÇok doğru verende alanda Rabbim
Inşallah pucca tez zamanda kavuşursun bebisine
Evet bende böyle çok kişi duydum tup yaparken normal yoldan hamile kalmışlar diye..amin cnmm
bende dedim zaten benim eltim dioki aa kardeşimin eşinin 4 sene olmadı drlar hiç olmaz sizin çocuğunuz demiş onlarda tüp yaptırcaklarmış tedaviyi beklerrken hamile kalmış herkes şok olmuş
dedim kimse bilemez neler olacağını verende allah alanda allah
Puc bolbol dua et cnm Rabbim israrla calinan kapiyi bos cevirmezmis![]()
Bende sana iyo geceler diiyoree tatli ruyalardiliyoree opuyoreeBen uyumaya gider....
BaşıM catliyoreeee uyumak istiyoreeee![]()
yaa demek yaza kadar devam etcek, anca yazın yıkmaya veririm.Yikanmasa bitmiyor o tuyler
Hatta ilk yikanmayada bitmiyi
yazın almıştık o zamanlar buraya girmiyorduk pek, kimmseler yoktu ya burda sölemedim lakin sana whatsapptan söylemiştim kıskandın zaar oralı olmaıdın.Basak ne zaman aldin giz halilari hec demiyonönceden soylerdin sevinirdin bise alinca
![]()
sağol cnm Allah olmayanlarada versn inşallah.başak ve sevinç
halılarınız çok güzel güle güle kullanın inşallahh ayağınızda paralansın
derdim çok büyük kızlar rabbim bizlere yardım etsin
en büyük derdim bu olsun diyorum artık napimm