- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Derosla caymi ictin sende anlamiyonalevenirdim telaslanirdim hamilemiyim degilmiyim diye
anladinmi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derosla caymi ictin sende anlamiyonalevenirdim telaslanirdim hamilemiyim degilmiyim diye
anladinmi
![]()
Kudurur tabi benimkide olsa cildirirdi ben gorunen noyu bile tanimiyosam acmiyom![]()
Yokkkkonla alakali deeeel
![]()
benim sallama çayı idare ettiğim tek dar zaman iş yerindeydi.salladınmı kız çayı,heç birşey ataşta demleme gibi olmuyor...ama dar vakitte idare edecen artıkın...
valla ha iyi fikir hiç aklıma gelmemiştiBasoşşbu halilarrdan çikan tüylerle yastik dolduracam
![]()
benim sallama çayı idare ettiğim tek dar zaman iş yerindeydi.
evde asla idare edemem.
tembel ev karısı değilim şükür evimde çayı sallayamam
eltim aradı teldeyim..
Allah kurtarsıneltim aradı teldeyim..
Evet toz torbali rengi morböyle bir esere yatarken cvp verilmez Tabii
amin cnmamin.
fıstık senin rowenta toz torbalı mıydı
bide rengi nedir
Basak iyiki eltimiz yok gerci benim simdilik yokAllah k
Allah kurtarsın
yağmur yağdı ya herşey pahalı olur fırsatçılar...Dr gelirken pazara ugradim o iside hallettimbir brokoli 5 TL idi
almadim bu ne ya taze fasulye 5 TL
Beydos anam bizim zeytini almus kirmis cnm sariolak 3.5 TLden almus 10 kilo sağolsun anacim 25 kilo zeytini bir basina kirmis
aferin sanabenim sallama çayı idare ettiğim tek dar zaman iş yerindeydi.
evde asla idare edemem.
tembel ev karısı değilim şükür evimde çayı sallayamam
aminnn,aminn..kafam şişti daha yeni kapattı wallaAllah k
Allah kurtarsın
yatın kalkın şükredin bende tam 5 tane var 5i bir yerdeBasak iyiki eltimiz yok gerci benim simdilik yok![]()
abowwww yandınDeros yok piyasadauyuyi zaar Nasil olsa beğenmediği herif cicuka bakiyiiii
Abboowwwww bu msji görürse saydirir bana![]()
sevinç başak halılarınız çok güzel güle güle kullanın sevinçcim benim halımda seninkine benziyo ama mavi desenlisi bende resmini çekip bırakırım bir ara benimki birde iki yıl garantili bir yılda sigortalı hemde tüm tüketici hatalarına karşı bile gerçi markaları farklı ama seninkide garantilimi