• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTE="beydagli, post: 37405578, member: 3gorunennumarayi numhee saklayamadım söyledim kudurdu,bana diyorki sen numarayı gördün ben kızıyorum diyemi saklıyosun ver numarayı ben onları biipppppppppppppppppppppppppppppppppppp.......
adam her zaman der açma özel noyu ama ben merakımdan açarım,turkcelde kapalıydı özele ama aveaya geçtim daha halletmedik onu..[/QUOTE]
Kudurur tabi benimkide olsa cildirirdi ben gorunen noyu bile tanimiyosam acmiyom :110:

Yokkkk="beydagli, post: 37405618, member: 306680"]:KK70::KK70:ay biliyordum walla bunu söyleyeceğiniii:KK70::KK70:he anladım kız sen ateşte ölçüyodun ya bir ara onunla alakalı bir şey zannettim:63:[/QUOTE]
Yokkkk:63: onla alakali deeeel:63:

Deros yok piyasada :63: uyuyi zaar Nasil olsa beğenmediği herif cicuka bakiyiiii:110:

Abboowwwww bu msji görürse saydirir bana :110:

Dr gelirken pazara ugradim o iside hallettim :21::21: bir brokoli 5 TL idi:63: almadim bu ne ya taze fasulye 5 TL

Beydos anam bizim zeytini almus kirmis cnm sariolak 3.5 TLden almus 10 kilo sağolsun anacim 25 kilo zeytini bir basina kirmis

salladınmı kız çayı,heç birşey ataşta demleme gibi olmuyor...ama dar vakitte idare edecen artıkın...
benim sallama çayı idare ettiğim tek dar zaman iş yerindeydi.
evde asla idare edemem.
tembel ev karısı değilim şükür evimde çayı sallayamam

Dr gelirken pazara ugradim o iside hallettim :D:D bir brokoli 5 TL idi:63: almadim bu ne ya taze fasulye 5 TL

Beydos anam bizim zeytini almus kirmis cnm sariolak 3.5 TLden almus 10 kilo sağolsun anacim 25 kilo zeytini bir basina kirmis
yağmur yağdı ya herşey pahalı olur fırsatçılar...
kız eminmisin sarıolak olduğuna biz kaç yere sorduk 5,6 dan satılıyor sarıolak hatta 7 ye bile var bende yuh dedim..ama gemlik zeytini 3,5 liradan satılıyor...
anaların hakkı ödenmez ellerine sağlık anacığının...kaynoş olsa yapmazdı:63:
benim sallama çayı idare ettiğim tek dar zaman iş yerindeydi.
evde asla idare edemem.
tembel ev karısı değilim şükür evimde çayı sallayamam
aferin sana:110:
Allah k

Allah kurtarsın
aminnn,aminn..kafam şişti daha yeni kapattı walla:confused:bu eltim arayınca direk hoparlörü açıyorum kulağım ağrıyo çünkü... ailenin güzin ablasıyım,sır küpüyüm kara kutusuyum..ama ben hiçbirine asla bişeyimi demem,hepsinin ağzı gevşek herkes birbirini arkasından konuşuyi kısaknıyi:63:
Basak iyiki eltimiz yok gerci benim simdilik yok:110:
yatın kalkın şükredin bende tam 5 tane var 5i bir yerde:confused:
Deros yok piyasada :63: uyuyi zaar Nasil olsa beğenmediği herif cicuka bakiyiiii:110:

Abboowwwww bu msji görürse saydirir bana :110:
abowwww yandın :KK17:

sevinç başak halılarınız çok güzel güle güle kullanın sevinçcim benim halımda seninkine benziyo ama mavi desenlisi bende resmini çekip bırakırım bir ara benimki birde iki yıl garantili bir yılda sigortalı hemde tüm tüketici hatalarına karşı bile gerçi markaları farklı ama seninkide garantilimi

sevinç başak halılarınız çok güzel güle güle kullanın sevinçcim benim halımda seninkine benziyo ama mavi desenlisi bende resmini çekip bırakırım bir ara benimki birde iki yıl garantili bir yılda sigortalı hemde tüm tüketici hatalarına karşı bile gerçi markaları farklı ama seninkide garantilimi

Saol hayatin evet garantili :21::21:

Beydos bizim mahalleye gelmiş cnm tatsustan getirmişler komşunun akrabasiymis bir kamyon satmis gitmiş adam kapismuslar:21:

Kaynos yaparmi :110:

Back
X