• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

konuya atlar gibi oldu ama kusura bakma bende astım var kovalı kullanamıyorum dediğin gibi boşaltırken mutlaka açık havaya çıkmak gerekiyor ve üstelik kovada tozu bırakınca süpürürken koku yapıyor bende rowentanın sessiz çalışan modeli var torbalı valla çok memnunum bende süpürgeyi aldıktan 1 yıl içinde süpürgenin canına okudum ama maşallah diyim sapa sağlam ve üstelik motor gücünü düşürünce gece evi süpür kimse duymaz okadar sessiz ama gücü düşüyor tabi.normalde fırçasız parkeyi söker yerinden o derece çekimiyüksek valla okadar memnun kaldımki ablam bile 2 yıllık kovalı süpürgesini attı rowenta aldı sadece dipnot olurdiye yazıyorum k.bakma
çok iyi yaptın tşk ederim bu msjın beni dahada aydınlattı
doğru Bi karar verdiğime inanıyorum gittikçe
Allah pişman etmesin:KK48:
sağol cnm

biz Her gece Böyleyiz artık herif kafayı sıyirmassa eyiydi

Günaydın. Canim. Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için

heee sonradan hatırladım canim yeşil olduğunu söylemiştin... insan unutuyor kız.. eskisi gibi hafızam yok artik:KK43:
kız bende çok unutkan olmuşum eskiden bir gördüğüm telefon numarasını bile unutmazdım imdi herşey gidiyorrr:KK17:
yok kızkardeşimdi bu kez:110:
Beydos eltimi yine sende elti çok :110:
cıks kızkardeşim :KK19:

Miroya kahvalti yaptirdim yumurta yi çok sevmiyor ya:KK51::KK51:
Alis de sevmiyor zorlanıyor bende sütlü cereal yapıyom Bebe bisküvisi koyuyom Muzlu kayisili yulaf katiyom
kız bende çok unutkan olmuşum eskiden bir gördüğüm telefon numarasını bile unutmazdım imdi herşey gidiyorrr:KK17:

yok kızkardeşimdi bu kez:110:

cıks kızkardeşim :KK19:
yaslaniyormuyuz acep?

HrTE="derin_35, post: 37421747, member: 293429"]Alis de sevmiyor zorlanıyor bende sütlü cereal yapıyom Bebe bisküvisi koyuyom Muzlu kayisili yulaf katiyom
yaslaniyormuyuz acep?[/QUOTE]
Hero baby kahvaltisi var pekmezli peynirli 8 tahilli onu çok seviyor

Hero baby kahvaltisi var pekmezli peynirli 8 tahilli onu çok seviyor

burda yok canim ondan olsaydı alırdım faydali bişeye benziyor..
bizimki bir türlü bizim yediğimiz peynir yumurta tarzı kahvaltıya alisamadi..bende böyle bir karışım veriyorum

he kız toktur gözlük vermişti hiç çıkarma dedi ama ben süsümden geri kalmadım düzenli takmadım,iyice bozuldu sanki..gözlüksüz kitap okuyamıyorum tvye yada bilgisayara bakamıyorum:KK14:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

hee yeşildi daha öncade kaç kez konu olduğunda yazmıştım görmedin zaar:110:

heeee güzel oluyor atraksyonlu:63:

abowwwwwwwwwwwwww:KK17::KK17::KK17:

günaydın canımmmmmm:KK19:

ay çok güzel bunlarrrrrrr:KK71:

beğenmene sevindim canım değişiklik olsun dedim sabah sabah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

[QUOTEçokbegendara_28, post: 37422093, member: 238516"]beğenmene sevindim canım değişiklik olsun dedim sabah sabah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Bende cok begendim :21::21:

Bugün bende bi halsizlik var hiç bişey yapasim gelmiyiii

Akşam da kaynosa gidiyos...

Sara nasılsın canim tedavi nasıl gidiyor? Transfere az kaldı sanırsam dimi?

[QUOTE="derin_35, post: 37422188, member: 2yemeğe ]Bugün bende bi halsizlik var hiç bişey yapasim gelmiyiii

Akşam da kaynosa gidiyos...[/QUOTE]
Bizde maaleseffff :110: iki cocugumla bana yemege damliyolar biz çayagidecez :63:

Back
X