• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cumartesi de ultrason randevum var
Onun korkusumu neyse bi huzursuzluk var sanki bende bugün...

Bende cok begendim :D:D

beğenmeniz hoşuma kaçtı gülümsemeye hepimizin ihtiyacı var bunları görünce sizlerle paylaşayım dedim

Sara nasılsın canim tedavi nasıl gidiyor? Transfere az kaldı sanırsam dimi?

iyiyim canım ama bugün biraz halsizim akşamada misafirim var arkadaşlarım gelecek hazırlık yapmam lazım ama hiç halimde yok boyun fıtığım zorladı galiba doktor ağrı kesici bile içme dedi o yüzden iyide olamıyorum

endişe etme herşey güzel olacak

Erken git yemeğe Yetiş biraz yuzsuz ol sende
Heee sonra bir haftalık bulasik üzerime kalsin:63:
İcat cikarma herşey çok guzel olacak
benim öğlenede yemeğim yok eşim beni yemeğe götürse ne güzel olur
Sen gotur kocisi yemeğe:21:
bu hafta sonu tatlımm
7.ay bitmişti o zaman çıkardı.
edoşun geceleri de huzursuz olurdu gunduzleride . Ağlamazdı pek
ateşlenirdi, halsiz kalırdı.
dentinox sürerdim iyi geliyordu o jel

Virvirr yedi omrumuuuuu:KK47:

beğenmeniz hoşuma kaçtı gülümsemeye hepimizin ihtiyacı var bunları görünce sizlerle paylaşayım dedim

iyiyim canım ama bugün biraz halsizim akşamada misafirim var arkadaşlarım gelecek hazırlık yapmam lazım ama hiç halimde yok boyun fıtığım zorladı galiba doktor ağrı kesici bile içme dedi o yüzden iyide olamıyorum

endişe etme herşey güzel olacak
bazı agrikesicilerin zararı yok ki gebelikte bile kullanabiliyorsunuz mesela minoset

Sen gotur kocisi yemeğe:D

yemeğe eve gittik makarna haşladım üzerinede sarımsaklı yoğurt ve pul biberli yağ gezdirdim çok güzel oldu :D:D:D:D:D:D

bazı agrikesicilerin zararı yok ki gebelikte bile kullanabiliyorsunuz mesela minoset

doktorumda sadece minoset yada parol içebilirsin dedi ama onlar boyun fıtığına hiç etki etmiyoki o yüzden boşu boşuna içmiyorum

yemeğe eve gittik makarna haşladım üzerinede sarımsaklı yoğurt ve pul biberli yağ gezdirdim çok güzel oldu :D:D:D:D:D:D

doktorumda sadece minoset yada parol içebilirsin dedi ama onlar boyun fıtığına hiç etki etmiyoki o yüzden boşu boşuna içmiyorum
evet bende doğumdan sonra bilem parol icmistim..

buarada afiyet olsun eline sağlık
canim istedi benimde makarna üzerine sos vs...avucumu yaliyorum şuanda.. :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Kalsin:110:
Et cikardim patlıcan güveç yapacam yanina pilav cacik :110: kahvemi içip utuye girisecrm:63::63:
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Et cikardim patlıcan güveç yapacam yanina pilav cacik :110: kahvemi içip utuye girisecrm:63::63:

eline sağlık canım

evet bende doğumdan sonra bilem parol icmistim..

buarada afiyet olsun eline sağlık
canim istedi benimde makarna üzerine sos vs...avucumu yaliyorum şuanda.. :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Kalsin:110:
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

sağol canım

üşenmede yap kız makarnadan kolay ne var

BAFFFSSSSS MSJIMI OKUUU
KARARIMI VERDİM SENİN SUPURGEDEN ALICAM KISMETSE.
Bİ SUREDİR ARAŞTIRMA YAPIYORUM
TOZ TORBALI-TOZ TORBASIZ-SULU
MAKİNELERİN KARŞILAŞTIRMASINI YAPTIM.
TERCİH EDİLMESİ GEREKEN 3. SIRADA SULU SUPURGE VAR. ÇUNKU HASSAS OLDUKLARI VE MOTORUNA EN UFAK SU KAÇTIĞINDA BOZULABİLECEĞİNDEN AYRICA EMİŞ GÜCÜ ZAMANLA DÜŞEBİLİYORMUŞ.

TERCİH EDİLMESİ GEREKEN TOZ TORBASIZ SUPURGE 2.SIRADA.
YANİ BENM KULLANDIĞIM.
TOZ HAZNESİNİ DOKERKEN HER YANA TOZLAR UÇUŞUYOR. FLİTRELERİNİ TEMİZLEMEK ŞART. EE BUNLARI YAPARKENDE HEP TOZA BULANIYORUM. AYRICA TOZ TORBASIZLARIN FLİTRELERİ YIKANABİLİR OZELLİKLERİ VAR. ZATEN MECBUR YIKANIYOR ÇUNKU TEMZLRNMİYOR.
BU FİLTRELER, OZELLİKLE HEPA FİLTRESİ SUYA GİRDİĞİNDE Bİ SURE SONRA EMİŞ GÜCÜNÜ KAYBEDİYORMUŞ. AYNEN BENMKİDE OYLE OLDU.
TAVSİYE EDİLEN 1.SIRADAKİ TOZ TORBALI SUPURGELER.KKULLAN AT TOZ TORBASINI RAHATÇA.HEMDE 1TORBA 6AYA KADAR KULLANILIYOR.
AYRICA TOZ TORBALILAR EMİŞ GUÇLERİNİ UZUN YILLAR KAYBETMEZMİŞ.
ORNEK OLARAK;ANNEMLERİ 15SENELİK SUPURGESİ ESKİ USUL TOZ TORBALI , SUPURGENİN AYAĞI BACAĞI KULPU HORTUMU KIRILDI HASAR GORDU DUŞTU KALKTI DUVARDAN DUVARLARA ÇARPTI BUNA RAĞMEN HALA DELİFİŞEK GİBİ ÇEKMEKTE. EMİŞ GÜCÜ HALA AYNI.

BUNLARIN BİLGİSİNİ VEREN SİTE
ROWENTA YI ONERİYOR.
TOZ TORBALI OLANI, VE SESSİZLİĞİNDENDE BAHSEDİYOR.
BENİ ÇOK CEZBETTİ.
NEYSEKİ Bİ KARARA VARDIM
ÇUNKU ONUMDE ORNEKLERİ VAR.

TKB OLARAK BU BİLGİLERİ HEPİNİZLE PAYLAŞTIM
DAİMİ MUDAVİMLERE SAYGILAR
canım doğru karar tebrik ediyorum al güle güle kullan ben 10 senelik evliliğimde 4 süpürge değiştirmiş biri olarak doğru kararı verdiğimi ve seninde doğru kararı verdiğini düşünüyorum pişman olmazsın havalı kullanışlı süper çekiş daha ne olsun görüntüde estetik :D:D:D kaç para olmuş ben alalı çok oldu ozamanlar pahalıydı biraz şimdi düşmüştür fiyatı?

Ayyy buhar olup ucacam 13 gömlek 4 pantolon utuledim miraç rahat vermedi jet hiziyla utu yaptim bacaklarim kiriliyor Esim msj atmis abisi yemeğe gelin demiş poffff bir gideydim de kurtulaydim:63:

Ayyyyyy bu kadar kosturuyorum :10: bazen yemek yemeye firsatim olmuyor iki çocuk koş koş oluyorum daha adet olamadigim için balon gibi sisim yaaa sinir oluyorum:KK51::KK51:

Annemlere gitmesen bile yemek yapma ben birşeyler alirim dedi sağolsun:D

efferim enişteye :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ayyyyyy bu kadar kosturuyorum :KK55: bazen yemek yemeye firsatim olmuyor iki çocuk koş koş oluyorum daha adet olamadigim için balon gibi sisim yaaa sinir oluyorum:KK51::KK51:

şişlik adet olunca geçer canım sütemi çekti acaba seninki yada bir doktora görünsen

Back
X