Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mirac hasta atesi var huzursuz dr gidecez kicami bekliyom![]()
geçmiş olsun canım nesi varki kaynoşlardamı üşüttün acaba
Canim benim çok geçmiş olsun. Kıyamam ona ben. Bu minikler hiç hasta olmasınlar yaaa. Bizim kaynosdada borulcenin kızları oğlu aile boyu griplermis. Soylemiyolarda kızları habire hapşırinca dedim senin çocuklar gribmi evet dedi kaç gündür böyleydi ama geçti artık dediMirac hasta atesi var huzursuz dr gidecez kicami bekliyom![]()
Canim benim çok geçmiş olsun. Kıyamam ona ben. Bu minikler hiç hasta olmasınlar yaaa. Bizim kaynosdada borulcenin kızları oğlu aile boyu griplermis. Soylemiyolarda kızları habire hapşırinca dedim senin çocuklar gribmi evet dedi kaç gündür böyleydi ama geçti artık dedi![]()
Sabahin nurunda kalktigim icin butun evi topladim herif isten gelene kadar hayla sira bekliyok mirac sizdi kaldi yavrumGünaydın kızlar
Nasılsın bakeem
Dünden mutfağım dağınık..
Kaynoslara gitcez diye apar topar çıktık evden mutfağım biraz dağınık. Orayı topliycam.
Yatak odamı topliycam.. dün Biraz dağılmışti..
ay kötü olmuşşşşSinir oldum ya kaburga atmistim firina cok kotu olmus cok banyodayken kavruluvermis kupkuru olmus![]()
sevinçç çok tatlı çıkmışsın canım ve seksi.....................
yok artık ,vicsansızŞAR larSelam kızlar BiZ geldik
kaynosdan geliyos... bi hamile kadına buyur ilk önce sen ye Biz çocuğa bakarız diyenleri olmadı. Kaynos bız yiyelim sen Alis'e bak dedi... sonrada sen yersin dedi...![]()
DÜŞÜNCESİZŞARLARkiloyu sevmiyom
Yarami desme kizi hamileyken once onu yedirirdi dogurdu emziklisin sen ye bana heeeec umru deel bir kucagimda cocuk bir elinde kasik![]()
hee aynen öyleTkb gayet rahat yaziliyi bahanende hemen hazir
![]()
angaraya gidecen ya her gitmeden önce bir bahanen var yazmak istemiyon yaaa bahaneciŞARarkadaşlar bugün
siz bol bol sohbete devam edinher zaman yazamıcamitibariyle
ben hayata küstüm
GEÇMİŞ OLSUN KUZUYA bu çicuk ne zaman bir yere gitse ya huzursuz ya hasta oluyor..Mirac hasta atesi var huzursuz dr gidecez kicami bekliyom![]()
amin canım sanada günaydın..günaydın kızlar
herkese sağlık huzur mutluluk diliyorum Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
günaydın canım,kolay gelsin...Günaydın kızlar
Nasılsın bakeem
Dünden mutfağım dağınık..
Kaynoslara gitcez diye apar topar çıktık evden mutfağım biraz dağınık. Orayı topliycam.
Yatak odamı topliycam.. dün Biraz dağılmışti..
Napacan sakindikcada bazen gelip buluyor insanıSaol cnm ya haberim olsa hic gitmezdim![]()
Çok geçmiş olsun kuzuma. Inşallah en yakın zamanda iyileşir. Canim bu vicks in çocuklara bebeklere göre olanı varmış çok işe yariyomus ama ismini bilmiyorum.. doktora sorsaydin keşke..Kizlar grip olmus miracim ilac verdi burnuna sprey verdi
Beydos saol cnm eve grldik evet ne zaman evden ciksak mirac huzursuz oliyi eve hapis olacam az kaldi![]()
nesi var senin ev gibi dağınıkmıydıİnanmiyorum yaaaa melek prog meltem acikel var birinin evine aniden gittiler boyle bir ev olamaz yaaa sakami buuuu![]()