Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne biliiim çaydanlik deyince aklına gelir diye düşündüm zatii alt caydan da su kaynatiliyo... o Sararmayacagina göre..
çok iyi anlıyorum deroş walla alt üst olduk bu yoldaa
bir ortak nuktamızı daha bulduk nazocum
kız seninde iyi komşuların var ne güzel,turşuyu daha bitirmedi kadın bende bekliyom
bende kafa gitmiş böön ne var yanlış anladıkama seninki kadar sararmıyodur,hem sen demlik demedin çaydanlık dedin...
Hatun uyumuş 11.30 a kadar bu günleri ararsın... Nazom..ben o saatte eşim işe gitti tekrar yattım uyudum 11 buçukta zorla kalktım
bizede anlat nasıl yaptı susuz turşuyuda ilk kez duydum
yapmazmı diyecektim sorunun cevabını aşağıda aldım
cevabımı aldım
boşver , sende bundan sonra kendini paralama
bende illa kullanırım şimdi kullanmayacamda ne zaman kullanacam derim
ben ilk ganaphone gibi bi ilaç kullanmıştım 5.günü başlamıştım klomenide 3.gün ama zaten doktor söyler kaçıncı gün olduğunu çünkü önce kist varmı diye bakması lazım ilacı vermeden
neyse ben çıkıyorum komşum geliyor
Sevinçsevoşşş![]()
niye onuda sarartan var ,ocağın altını harlı yakarlarsa sararıyorne biliiim çaydanlik deyince aklına gelir diye düşündüm zatii alt caydan da su kaynatiliyo... o Sararmayacagina göre..
kız derin'e anlatsalardi o bile anlamisti
Derin'e Güle güle ona benzemeyesin tikkat tikkat![]()
demlemedinmi üşengeçşar
kız aşağıda adı var ya ondan ben yazdım görmedinmiŞaka maka merak ettim kız nerde bu kadın
![]()
Bende yazmıyordu adı baktımda sen öyle yazınca yok... sen halusinasyon gormieyesinkız aşağıda adı var ya ondan ben yazdım görmedinmigelmiş işte,bakalım inşaallah geçerli bir sebebi vardır
![]()
yokum diyon yinede ararım mı diyorBorulce aradı
Aksama bize gelicekmis...
Evde yokum dedim aksama
Ararım dedi yinede
Tamam ben gelirsem ararım dedim![]()
sevoş nerde böön gelmedi![]()
Sewinco nerdesin kadin
sevinççç okulamı gittin yosam hakoşun cumhuriyet törenimi var![]()
Evet nerdeeee yaaa
Kadın hasta olduğunda
Hastaneye gittiğinde
Miro hasta olduğunda bile bizi herzaman haberdar ederdi...
Aklıma tek bişey geliyo
Telefonu bozulmuş olabilir
oh ne güzel bizim yerimizede gez
kesin telden giremediği bir yerde bu karı,bir ara ismini gördüm aşağıda bişey yazmadan gitti![]()
Kız kesin yazardi şu saate kadar cidden merak etmeye başladım
SevInc![]()
sevoşşş![]()
Sevinç![]()
Yok balım demlemedim.niye onuda sarartan var ,ocağın altını harlı yakarlarsa sararıyor
hee bir günlük sana benzedim,güldüm komşuma geldi başıma
demlemedinmi üşengeçşar![]()
kız yazıyor işte görüyomBende yazmıyordu adı baktımda sen öyle yazınca yok... sen halusinasyon gormieyesin![]()
yokkkkkkk demedinnnnnnDun demedimmi bugün esimin halasina gidecex diye![]()
Ayyyyy canlarim benimmmm..
çok Şükur kadınDun demedimmi bugün esimin halasina gidecex diye![]()