- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Eeee gezmek kolay değil
Kaynosgilde her isi bugüne birakmis arabayi görünce allah etmeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee gezmek kolay değil
Beydos ve ben topige sahip çıktık bugün yoksa way halineydi topigin. Sen geldiğine göre demirbaş olarak sana devrebiliriZO
Kiz aklim sizdeydi hatta bir ara girdim yazamadan ciktim
he gördüm ben senin adınıO
Kiz aklim sizdeydi hatta bir ara girdim yazamadan ciktim
neyse canın sağolsun ...Buranin parası ile 35 di
iş gördürmeye bayılırlar zaten,gelin taştan nasılsaKaynosgilde her isi bugüne birakmis arabayi görünce allah etmeye![]()
hee biz yoruldukBeydos ve ben topige sahip çıktık bugün yoksa way halineydi topigin. Sen geldiğine göre demirbaş olarak sana devrebiliriZ
HeeeeBeydos ve ben topige sahip çıktık bugün yoksa way halineydi topigin. Sen geldiğine göre demirbaş olarak sana devrebiliriZ
Cnm mutlaka hormonlara baktir yumirta takibi yaptir kaybedecek vakit yokhe gördüm ben senin adınıolsun senin bir meşguliyetin olmazsa mutlaka gireceğini biliyoruz
sevinç okudunmu geçmişi kırmızılarım geldi![]()
neyse canın sağolsun ...
iş gördürmeye bayılırlar zaten,gelin taştan nasılsa
hee biz yorulduk![]()
ayyy çok sinir bozucu walla seviç,ben zaten hiç bir şekilde haksızlığa dayanamam niye böyle yaparlar anlamam..Benim börülce öğretmen 14 aylik oğluna kaynosgil bakiyi allah etmeye kaynos onun kaynosu görümce ucu bir çocuğun etrafında sinir oldum benimkiler onun bunu. Çocuğu sankim![]()
beybozucu post: 37528318 .!.:ayyy çok sinir bozucu walla seviç,ben zaten hiç bir şekilde haksızlığa dayanamam niye böyle yaparlar anlamam..
yazıklar olsun onlara. Benim kaynos benim oglana çok YARAMAZ diyo... kocamda dediki akıllı neresi yaramaz bunun.Benim börülce öğretmen 14 aylik oğluna kaynosgil bakiyi allah etmeye kaynos onun kaynosu görümce ucu bir çocuğun etrafında sinir oldum benimkiler onun bunu. Çocuğu sankim![]()
yaa hiç doktora gitmek istemiyorum ama cuma günü sağlık ocağında yaptırırım belki...Heeee
Cnm mutlaka hormonlara baktir yumirta takibi yaptir kaybedecek vakit yok
ne yapak canımız sıkılmıştıHeee eyi cene calmisiniz![]()
güle,güle..bende çıkacam şimdi sevoşa devredek burayı onun mesaisi başlıyor,bizimki bittiBen kaçtım görüşürüz
çok iyi anlıyorum deroş walla alt üst olduk bu yoldaa
bir ortak nuktamızı daha bulduk nazocum
kız seninde iyi komşuların var ne güzel,turşuyu daha bitirmedi kadın bende bekliyom
bende kafa gitmiş böön ne var yanlış anladıkama seninki kadar sararmıyodur,hem sen demlik demedin çaydanlık dedin...
Hatun uyumuş 11.30 a kadar bu günleri ararsın... Nazom..
Hee artık istesemde bişey yapmıyom yapamıyoreee çünkü kendime bile bakmıyoreee
koskoca mı? Koskocaman mi yanio kadar varmı gercekdende
Allah Allah ne kötü alıştırmişın bizi bak nasıl arıyor seni gözlerimiz... Oysa bak başak karısı günlerdir girmiyor hiç belli olmiyi
![]()
Heee yaziklar olsunyazıklar olsun onlara. Benim kaynos benim oglana çok YARAMAZ diyo... kocamda dediki akıllı neresi yaramaz bunun.
Mutlaka git aile hekimineyaa hiç doktora gitmek istemiyorum ama cuma günü sağlık ocağında yaptırırım belki...
ne yapak canımız sıkılmıştı![]()
sevoş kız sen ne yemek yapacan yine gezdin diye makarnasyon mu yapacan![]()
olabilirevet çok ortak noktamız var ruh eşim olmayasın
evet iyi komşum var valla fincana çayı tabağa yaş pastayı hatta şekerini çatalını kaşığını bile koymuşta geldi
bazende türk kahvesi yapar iner berbaber içelim diye
iyi bitirnce bizede yazmayı unutma tarifi
ne yapayım soğukta boşuna kalkıp
valla 17 sene olacak bgünleri ararsın diye diye gerçekten çocuk olunca çok zorlanacam
![]()