• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim börülce öğretmen 14 aylik oğluna kaynosgil bakiyi allah etmeye kaynos onun kaynosu görümce ucu bir çocuğun etrafında sinir oldum benimkiler onun bunu. Çocuğu sankim :63::63:

Beydos ve ben topige sahip çıktık bugün yoksa way halineydi topigin. Sen geldiğine göre demirbaş olarak sana devrebiliriZ
Heeee:110:
he gördüm ben senin adını:110:olsun senin bir meşguliyetin olmazsa mutlaka gireceğini biliyoruz:KK19:
sevinç okudunmu geçmişi kırmızılarım geldi:KK51:
Cnm mutlaka hormonlara baktir yumirta takibi yaptir kaybedecek vakit yok

Benim börülce öğretmen 14 aylik oğluna kaynosgil bakiyi allah etmeye kaynos onun kaynosu görümce ucu bir çocuğun etrafında sinir oldum benimkiler onun bunu. Çocuğu sankim :63::63:
ayyy çok sinir bozucu walla seviç,ben zaten hiç bir şekilde haksızlığa dayanamam niye böyle yaparlar anlamam..

yazıklar olsun onlara. Benim kaynos benim oglana çok YARAMAZ diyo... kocamda dediki akıllı neresi yaramaz bunun.

sevoş kız sen ne yemek yapacan yine gezdin diye makarnasyon mu yapacan:110:

:63:
çok iyi anlıyorum deroş walla alt üst olduk bu yoldaa:KK47:

bir ortak nuktamızı daha bulduk nazocum:KK19:
kız seninde iyi komşuların var ne güzel,turşuyu daha bitirmedi kadın bende bekliyom:KK51:

bende kafa gitmiş böön ne var yanlış anladık:63:ama seninki kadar sararmıyodur,hem sen demlik demedin çaydanlık dedin...

evet çok ortak noktamız var ruh eşim olmayasın:KK19:
evet iyi komşum var valla fincana çayı tabağa yaş pastayı hatta şekerini çatalını kaşığını bile koymuşta geldi
bazende türk kahvesi yapar iner berbaber içelim diye
iyi bitirnce bizede yazmayı unutma tarifi

Hatun uyumuş 11.30 a kadar bu günleri ararsın... Nazom..

Hee artık istesemde bişey yapmıyom yapamıyoreee çünkü kendime bile bakmıyoreee

ne yapayım soğukta boşuna kalkıp
valla 17 sene olacak bgünleri ararsın diye diye gerçekten çocuk olunca çok zorlanacam:eek:
koskoca mı? Koskocaman mi yani :KK70::KK70::KK70::KK70: o kadar varmı gercekdende:KK70::KK70:

Allah Allah ne kötü alıştırmişın bizi bak nasıl arıyor seni gözlerimiz... Oysa bak başak karısı günlerdir girmiyor hiç belli olmiyi:KK70:

:KK23::KK23::KK23:
:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
:KK74::KK74::KK74::KK74:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bugün yürüyüş yapmadık bende sporumu evde yapacam
sonrada banyo sonrada sobayı yakıp keyif yapacam:D

yazıklar olsun onlara. Benim kaynos benim oglana çok YARAMAZ diyo... kocamda dediki akıllı neresi yaramaz bunun.
Heee yaziklar olsun
yaa hiç doktora gitmek istemiyorum ama cuma günü sağlık ocağında yaptırırım belki...

ne yapak canımız sıkılmıştı:110:
Mutlaka git aile hekimine
sevoş kız sen ne yemek yapacan yine gezdin diye makarnasyon mu yapacan:110:

Yokkk pizza yicez olis istiyi

evet çok ortak noktamız var ruh eşim olmayasın:KK19:
evet iyi komşum var valla fincana çayı tabağa yaş pastayı hatta şekerini çatalını kaşığını bile koymuşta geldi
bazende türk kahvesi yapar iner berbaber içelim diye
iyi bitirnce bizede yazmayı unutma tarifi

ne yapayım soğukta boşuna kalkıp
valla 17 sene olacak bgünleri ararsın diye diye gerçekten çocuk olunca çok zorlanacam:eek:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
olabilir:KK19:
ay keşke benimde öyle bir komşum olsa insan istiyor ...
nazo çok haklısın bizim çocuğumuz olursa inşaallah,nasıl alışırız bilmiyorum..bende çok zorlanırım heralde..

Back
X