- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Senden gizli değil canimm..Gunaydin lavanta kokulum
gizli gizli benden habersiz siz ne konusuyoree
ellerine saglik cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden gizli değil canimm..Gunaydin lavanta kokulum
ellerine saglik cnm![]()
Eline sağlık canim benimBarbunyayi yaptim pilavi Esim geleceği zamanyapacam taze taze![]()
ayy çok kötü etkileniyodur tabi...Yok canım onun doğumuyla ölmüş annesi zaten o yüzden ben düşük yaptığımda cok korkmuştu bana bişey olacak diye kıyamam ona ben![]()
yok kız gizli birşey değil...Gunaydin lavanta kokulum
ellerine saglik cnm![]()
sende hepsini birden yapma çok yorma kendini..Bulasiklari yıkadım
Salonu temizledim koltukların altını sildim
Banyoyu tomestos la sildim duvarlarını yer mopuyla sildim..epeydir banyonun duvarlarını silemiyodim. Baktım bu işI benden başka yapacak kimse yok kalktım sonunda yaptım. Rahatladım. Ama yorulmuşum. Bu hamileliğimde hiç ağır is yapmamistim bugün yoruldum biraz. Ama ne yapayım ben sanki çokmu yapmak istiyorum mecburen yapıyorum yardım edecek kimse yok.![]()
ewet bende gizemi ve nuru çok beğeniyorum..Bu tarz benim...
gizem güzel ama tarz deeel![]()
hayırlısı canım gelince yaz bizede merak ederiz...Etli kurufasulye pilav yaptim bende salata yapicam simdi yimek yiyip cikicaz doktora gidiyorum 6 da bakalim ne diyecek![]()
aboww kız geçende aklıma gelmişti walla hadiş,ne zaman boşanıp ne zaman evlenmiş herif pes wallahi...zaten memnun değildi herşeyin hayırlısı,iyiki hamile kalmamış herşeyde bir hayır vardır işte..Ayyyyy sok sok sok bizim bir hadisko vardi mahkemelikti bosanmis herif evlenmiş bile
Oda simdi birisiyle gorusuyormus hherşey onun için çok iyi olur insallah tek bir esyasini bile geri vermemişler![]()
yoldayim artik kotu birsey duymak istemiyorum insallah moralim yerinde olurda yazabilirimBafs gelince mutlaka yaz cnm
inşaallah güzel şeyler duyarsın bafs çımm....yoldayim artik kotu birsey duymak istemiyorum insallah moralim yerinde olurda yazabilirim
kız bende kırıyorum 10 kiloyu kırarak yaptım zaten...kaynanam bu sene öyle yapmış,çok eskidende öyle yaparmış..çok övdü bende bugün aldığım 5 kiloyu öyle kırmadan yaptım yiyeceğin zaman kırıp tatlandırıyormuşsun bakalım inşaallah araya gitmez...Biz kiriyorux bol tuzlu ve limon tuxulu suya koyuyorum aci suyuyla on sene kalsa birşey olmuyor yiyeceğimiz zaman tatlandiriyorux
inşaallah canım..Ocak ayinda mahkeme bitmiş iki yol olmuş hadis ailesinin yanina doneli insallah mutlu olur bundan sonra