• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın hayırlı haftasonları olsun inşallah..

Oğlumun kahvaltısıni verdim
Şimdi kendimize kahvaltı hazırlıycam
Kocis uyuyor..

SeVinç karısı dün Yaman ne yapti diye sordum da cevap verme zahmetinde bulunmadin zaar:110::110::110: internetten bakarık artik:63:

sara canımseni takip edemedim yaa yanılmıyorsam yarın transferin vardı canım bol şansın olsun yüce rabbim sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini yürekten diliyorum canım

Gunaydin iyi hafta sonlari olsun :D sara dualarim seninle canim:KK36::KK36::KK36:

ewet kuzum öyle birbirimizi yine en iyi biz anlarız..dualarımız seninle saracım 1,5 saatin kaldı RABBİM seninle olsun:KK19:

zor çok zor:KK14:

ewet canım yaşadıkların normal,benimde bel ağrım ve lekelnmem 1 hafta sürmüştü hatta son filmimde 1 haftayıda geçmişti..o yüzden korkup,endişelenme seninkide geçecektir..

hey gidi zamann:KK14:

günaydın sana herkese:KK68:bende kahvaltı yapıcam:110:

Sara'nin transferi pazartesi mi?

Kızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik

Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun

Kızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik

Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun

Oyyyyoyyyyy oyyyy yerim ben o bebekleri Rabbim kucagina almayi nasip etsin cinsiyet Bellini agzimdan oglanlarini ciktida

İnsallah sagsalim kucagina alirsin saracim bebeklerini kardeşte doğal yolla gelir insallah Rabbim duysun sesimizi şafak 14 mu

Amin canım sağol

Şafak 10 canim beşinci gün embriyodu olduklari için

Test günüm 11.11.2014
Ayyyy super insallah cnm
Ayyyy inşallah canım ya inşallah Allahım hiçbirimizin kucağını bos bırakmasın
Amin amin amin
Cinsiyetleri belli degil canım hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hatta bir kız bir erkek olsa tadından yenmez

Ohhhh:21: yenmez valla
Ama yazarken agzimdan su cümleler döküldüsagsalim kucagina al oglanlarini:21:

Back
X