• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Miraç hortladi ben yazim bari :110:
Bende bir gelişme yok bolbol seni çekiştirdim gezdim tozdum misafir ağırladım

derin hanım gün sayıyor kuzeninin düğünü var elbise aldı parktan dönerken elbiseyi kaybetti

beydağlı çalışmalara tamgaz devam etmesine ragmen bu ayda tutturamadı hormon tahlilleri yaptirdi temiz cikti

Sara transfer yaptirdi istanbulda bu defa turnayi cifter cifter gozunden vuracak insallah

Nazo arada uğruyor iyi sayilir
Bafs rahim filmi çekildi septum varmis histereskopi olması gerekiyor simdilik beklemede

Dumos doğurdu doğuracak

Pucca bebek fikrini kafadan aymis simdilik iyi

Hayırliii. Sabahhlar is guc hiç yazamıyor:KK53:um ama takip.l ediyorum sizi mutlu haberlerinizee seviniyorum :KK76::KK76:

:110: kahvaltimi yaptim topladim yerleştirdim mironun kahvaltisini yaptirdim evi supurdum miraci uyutuyorum bir bakim dedim kimse yok :110:

sen yinede çok yorma kendini diyecem ama sanki yardım edecek kimsemiz varda.. yine her is bize bakıyor...

Yüce tkb kendi bilir kendi kaybeder :63:

Doğru söylüyon:KK51:sewincoda hava attı canlı yayın yapcak diye.. neye güvendi öyle dediyse artık.. :KK59:
mecburen yorulacammm:KK51:
Beydos sonucun iyi cikmis sevindim :110:
hee sağoll:110:
kızlar selaamm
int yoktu bu yüzden hiç giremedim kkya

yoğunluk sıkıntı değil ben yinede girerdim ama işte ancak bugün kontr alabildim.
nişanımız geçti çok şükür
1haftadır evde kalabalıktık , yat kalk ye iç yemek yap iş güç sohbet muhabbet çay keyifleri derken çok alışmışız
dün yolcu ettik misafirleri, Buruk kaldı içimiz.
geride kalan olmak çok kötü.
dün bende dönecektim ama bende gitseydim annem çok kotu olacaktı zaten rahatsız uzun süredir, bu yüzden heriften izin aldım hafta sonuna kadar buradayım.

sizde bayağı doldurmuşsunuz sayfaları
yaklaşık 80 sayfa olmuş.
arkamdan konuşulduysa da goremicem
o kadar sayfayı okursam bugünü kaçırırım çunku.
önemli gelişmeleri özet olarak alacağım
bu görevi de aranızdan birine vereceğim
son 1haftaya çalışın gelin
kimin sözlü olacağı yarın belli olacakl:KK70::KK70::KK70:
he hee çok inandık:63:
sen kendi totonu kaldırda kendin bak geçmişe işim gücüm yok sana özetmi verecem kadına bak:63:
Ben çok yorgunum beydos sözlüye kalksin
hiçte kalkmam :63:
sende yorgunsun, niye bu sözde topik başı karısına özet geçiyon kendi öğrensin İLGİSİZŞAR:63:
Beydoscum sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim
sağol sarcımmm:KK19:bende sevindim..
Hayırliii. Sabahhlar is guc hiç yazamıyor:KK53:um ama takip.l ediyorum sizi mutlu haberlerinizee seviniyorum :KK76::KK76:
nerelerdesin sen ,nasıl gidiyor...

Beydoş adana iki gündür soğumuş baldiri cilbaki giydirin zaar ise girisecekmissin kari al bari belin tutulmasin hafif isleri sen yap :29:

Back
X