• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bilmiyorsan nrin_35, post: 37612324, member: 293429"]Çok düşünmüsler zaar bu ismi koymak için..:63:[/QUOTE]
Bilmiyosan napak:63:

Camasirlari toplayip yerlestirdim bi makine daha yikayip serdim oglanla kocisin formalari utuledim salonun cekyat ortuleri yikamistim onlarida utuleyip serdim aksam yimegoni yaptin beslenme hazirladim kocis oglani okula goturdu bende dus alip sonuc gostermeye gidecegim suan uzandim az dinleniyorum

Camasirlari toplayip yerlestirdim bi makine daha yikayip serdim oglanla kocisin formalari utuledim salonun cekyat ortuleri yikamistim onlarida utuleyip serdim aksam yimegoni yaptin beslenme hazirladim kocis oglani okula goturdu bende dus alip sonuc gostermeye gidecegim suan uzandim az dinleniyorum
Bi sürü is görmüşsun
Beline kuvvet
Sonuclarini merak ediyom

konsolun ve büfenin içlerini çekmecelerinin içlerini sildim...büfenin içindekileri ve örtülerini yıkadım kurusun sonra dizerim....çamaşırlarıda serdim daha yıkanacaklar da var...azcık dinlensin belim...

ayyy ben sizin gibi ayrıntılı iş raporu hatta hiç bir raporu yazamıyorum beceremiyorum bir sürü iş yapsamda yazıda kısacık görünüyor..rapor benim işim deel ayrıntılı yazamıyorum:KK70:

kızlaaar selam.... sabah sabah sevinç doğurdunmu diye sorunca bian doğurdum diyesim geldi ama tabikiii size haber vermeden doğurmam :) 25 kasımda olacak doğum inş tabi bir sorun çıkarda değişmezse... günüm belli olsun mutalaka yazıp durlarınızı alırım :KK66:
oğlumun ismine hala tam karar veremedik, seçeneklerimiz ceyhun ve batın... bakalım hangisi olacak...
çok zor erkek ismi beğenmek yaa :KK43:
hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım,bu iki isimden ceyhun biraz daha güzel:KK19:
ooo kızım birinin beğendiğini öbürü beğenmiyo, valla o zaman çocukum kesin isimsiz kalır :) aslında rüyamda seyit ismini gördüm anlamıyla birlikte söylendi bilmiyordum anlamını ama kulağına okuturuz sanırım bu ismi...
seyitte güzel,bencede mutlaka okutun çicukun kulağına:cool:
Çok düşünmüsler zaar bu ismi koymak için..:63:
ayy deroşşş walla bir evim olsa şu eşyaların hepsini atacam heralde koca,koca mobilyalar yıldım walla..

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım,bu iki isimden ceyhun biraz daha güzel:KK19:

seyitte güzel,bencede mutlaka okutun çicukun kulağına:cool:

ayy deroşşş walla bir evim olsa şu eşyaların hepsini atacam heralde koca,koca mobilyalar yıldım walla..
heee kız bencede at benim evi görsen o kadar sade ki. Hiç böyle konsol mudur bufemidir hiçbiri yok. Temizliği çok rahat oluyo. Ama alış geldiğinden beri sağolsun bizim yatak odası sıkıs tıkıs oldu. Birsürü ıvir zivir çıktı. Canı sağolsun da oğlumun önemli değil
senin evin kaç oda?

konsolun ve büfenin içlerini çekmecelerinin içlerini sildim...büfenin içindekileri ve örtülerini yıkadım kurusun sonra dizerim....çamaşırlarıda serdim daha yıkanacaklar da var...azcık dinlensin belim...

ayyy ben sizin gibi ayrıntılı iş raporu hatta hiç bir raporu yazamıyorum beceremiyorum bir sürü iş yapsamda yazıda kısacık görünüyor..rapor benim işim deel ayrıntılı yazamıyorum:KK70:
Eline sağlık bacim
Sen yinede çok yormadan Yap aralarda dinlen.
Ben de ayrıntılı rapor yazmayı paşam karisindan görmüştüm... Ana bi yaziyodu mübarek bir detay bir detay. Hoşuma gidiyordu onun yazdıklarını okumak..

Ben rapor veriim.
Bakalım becerebilcekmiyim

Sabah 8 de alış uyandı
Babası oyaladi ben gittim elimi yüzümü yikadim. Gittim ignemi yaptım.
Sonra alış ve ben salona geçtik. Herife sen uyu dedim
Alisinn altini değiştirdim.. çizgi film açtım
O izlerken ben kk ya geldim
Günaydın mesajı attım çıktım kahvaltı hazırladım
Alisin kahvaltisini verdim
Itıraz etti ama yinede yedi
Sonra kendim bi bardak çayla ekmeğe yağ surdum peynirle yedim.
Sonra geldim içerde uzandim
Biraz oynadık alisle sonra babası uyandı
Herife kahvaltı hazırladım
Herif oglani uyuttu sonra karşılıkli kahvaltı yAptik sohbet ettik.
Sonra ben bulasiklari yikadim .
Caydanligimi büyük bir özveriyle yikadim zira sararmasini heecc istemem (beydos anladın sen onu :KK70:)
Neyse sonra çöpu dışarı atacakdım sonra vazgeçtim dedim azcık dinlen sonra atarsin:KK70:
Sonra geldim wc ye girdim banyonun aynasını sildim güzelce baktım pek güzel oldu söyle bir durdum biraz baktım aynaya kendime :KK22: 41 kere maşallah dedim çok bozulmuş formum:KK70::KK70::KK70: bu ayna böyle Şişko görmedi HEC dedim:oops::KK70:
Sonra söyle saçlarıma baktım :cool: ve organik boya vaktimin geldiğini düşündüm ama bi dahaki aya kadar kuzenimin düğününe kadar beklemem lazım dedim
beyazlar çıkmış bak derin dedi ayna bana:mad: neyse geldim salona uzanayim dinleneyim dedim biraz :confused:

Sevinç karısı yemek yapamayacak bugün dünden yemegi varmış..

Beydos sen ne yap can?

Evet canim benim
1 yatak odası 1 salon
Bizede yetiyodu 10 yıldır
Ama artık küçük gelmeye başladı
Tasinmayi düşünüyoruz :KK28:

Sizinki kaç oda ?
4+1 canim yani 5 oda 200 m2

Camasirlari toplayip yerlestirdim bi makine daha yikayip serdim oglanla kocisin fEllerine utuledim salonun cekyat ortuleri yikamistim onlarida utuleyip serdim aksam yimegoni yaptin beslenme hazirladim kocis oglani okula goturdu bende dus alip sonuc gostermeye gidecegim suan uzandim az dinleniyorum

Rllerine saglik cnm

beySaglik cn post: 37614429 .!.:

Ellerine saglik canim :21:

Ctesiye kadar bir suru isi bitirirsin ufak tefek yoksa bu ev serme isi bir günde bitecek birşey değil :110: kadin anca kapi cam siler kanepe felan WC banyo belki yoksa bitmez 5 günde bitirdim valla

Back
X