Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Eyiymis
bende kemikli et kaynatiyomhaşlama
suyuna da pilav yapicim yanına karışık turşu ve kola

Sara nereye kayboldun kız geldin geri gittin hemen :110:

Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur

bide kızın Bi kaç kere abime sert bakışını yakaladım.
mesela kapıyı çalar biri
kapıyı birden açarsın kapıdaki hazırlıksız yakalanır ya
Bi gün öyle oldu abimle gelin gelmişlerdi
kapıyı birden açtım
abime sert bakışını yakaladım
bişiler tembihler gibi
benim aklıma öyle geldi, insan tanımadığı için kötü düşünüyo hep
bir kere :pdaha farkettim o yüzden hakkında farklı düşüncelerim var:KK47::KK28::KK73:
algıda seçicilik mi yapıyon ,sen böyle anlatınca,,bende eğer birinden iyi elektrik alamazsam yada herkesin çok iyi bu dedikleri insanların hep böyle acayip hareketlerini tavırlarını görür ve sezerim..aslında iyi birşey değil beni rahatsız ediyor bazen ..bir insanın nasıl kişilikte olduğunu anlamam tahminde bulunmam çok uzun sürmüyor..
yada ikinci ihtimal sen şimdiden börülceliğe başladın ananıda peşinden sürüklemek istiyon:110:
Ne pisirceksiniz kızlar bugün???
kabak musakka,bulgur pilavı ve yoğurt:kk77:
:63: adana kebap yicim bugun:KK55:
ohhh afiyet olsun nerde yiceniz:kk77:
Eyiymis
bende kemikli et kaynatiyomhaşlama
suyuna da pilav yapicim yanına karışık turşu ve kola
menün güzelmişte,o kola ne innesi..içmeyin şunu,hele birde haşlamayla heç olmamış:110:
Yok cnm ama birgün onunla mutlaka tanisicim:KK19: kebapcida bulusuruk :KK19:
ay inşaallah hangi kebapçıda istersen canikom:KK19:
sende gel canımmmmmm:KK19:
Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
inşaallah hiç bir şey olmaz saracım sen içini ferah tut RABBİM e emanet olsunlar:KK19:

bugünkü işlerime start verdim yeter belim acayip sinyal veriyor..çayımıda demledim doldurayımda bir yorgunluk çayı içeyim..pert oldum beee:KK51:

algıda seçicilik mi yapıyon ,sen böyle anlatınca,,bende eğer birinden iyi elektrik alamazsam yada herkesin çok iyi bu dedikleri insanların hep böyle acayip hareketlerini tavırlarını görür ve sezerim..aslında iyi birşey değil beni rahatsız ediyor bazen ..bir insanın nasıl kişilikte olduğunu anlamam tahminde bulunmam çok uzun sürmüyor..
yada ikinci ihtimal sen şimdiden börülceliğe başladın ananıda peşinden sürüklemek istiyon:110:

kabak musakka,bulgur pilavı ve yoğurt:kk77:

ohhh afiyet olsun nerde yiceniz:kk77:

menün güzelmişte,o kola ne innesi..içmeyin şunu,hele birde haşlamayla heç olmamış:110:

ay inşaallah hangi kebapçıda istersen canikom:KK19:

sende gel canımmmmmm:KK19:

inşaallah hiç bir şey olmaz saracım sen içini ferah tut RABBİM e emanet olsunlar:KK19:
Beydos kolaya as eriyom sanki içimin ateşini sondiriyii:KK48:

bugünkü işlerime start verdim yeter belim acayip sinyal veriyor..çayımıda demledim doldurayımda bir yorgunluk çayı içeyim..pert oldum beee:KK51:
Bende oğlan uyuyoken dinleniyom
yoksa akşam yatana kadar dinlenme yok
bu fırsatı uzanarak degerlendiriyom
sende dinlen gari...
çok yorgun kendini

Back
X