Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de tam börülceymissin heee
Kız şimdi çAdamaya udur börülcem baSka şehirde yaşıyor diye![]()
Ne pisirceksiniz kızlar bugün???
Sevinç senin kesin dün değil evvelsi günden yemeğin kalmıştır![]()
BEydos u da görürsün ona yakın mi gitcen yeraynen
Adanaya gidiyom![]()
BEydos u da görürsün ona yakın mi gitcen yer
BensizmiYok cnm ama birgün onunla mutlaka tanisicimkebapcida bulusuruk
![]()
sende gel askimBensizmi![]()
Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdikorkma llah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
Hiçbişey olmaz korkma sen canim.Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
Adana Maraş arası kaç saat cekiyi5 km kaldi dönerken yazamam arabayi ben kullanirim herif yoruldu
algıda seçicilik mi yapıyon ,sen böyle anlatınca,,bende eğer birinden iyi elektrik alamazsam yada herkesin çok iyi bu dedikleri insanların hep böyle acayip hareketlerini tavırlarını görür ve sezerim..aslında iyi birşey değil beni rahatsız ediyor bazen ..bir insanın nasıl kişilikte olduğunu anlamam tahminde bulunmam çok uzun sürmüyor..bide kızın Bi kaç kere abime sert bakışını yakaladım.
mesela kapıyı çalar biri
kapıyı birden açarsın kapıdaki hazırlıksız yakalanır ya
Bi gün öyle oldu abimle gelin gelmişlerdi
kapıyı birden açtım
abime sert bakışını yakaladım
bişiler tembihler gibi
benim aklıma öyle geldi, insan tanımadığı için kötü düşünüyo hep
bir keredaha farkettim o yüzden hakkında farklı düşüncelerim var
![]()
kabak musakka,bulgur pilavı ve yoğurtNe pisirceksiniz kızlar bugün???
ohhh afiyet olsun nerde yicenizadana kebap yicim bugun
![]()
menün güzelmişte,o kola ne innesi..içmeyin şunu,hele birde haşlamayla heç olmamışEyiymis
bende kemikli et kaynatiyomhaşlama
suyuna da pilav yapicim yanına karışık turşu ve kola
ay inşaallah hangi kebapçıda istersen canikomYok cnm ama birgün onunla mutlaka tanisicimkebapcida bulusuruk
![]()
sende gel canımmmmmmBensizmi![]()
inşaallah hiç bir şey olmaz saracım sen içini ferah tut RABBİM e emanet olsunlarMerhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
algıda seçicilik mi yapıyon ,sen böyle anlatınca,,bende eğer birinden iyi elektrik alamazsam yada herkesin çok iyi bu dedikleri insanların hep böyle acayip hareketlerini tavırlarını görür ve sezerim..aslında iyi birşey değil beni rahatsız ediyor bazen ..bir insanın nasıl kişilikte olduğunu anlamam tahminde bulunmam çok uzun sürmüyor..
yada ikinci ihtimal sen şimdiden börülceliğe başladın ananıda peşinden sürüklemek istiyon
kabak musakka,bulgur pilavı ve yoğurt
ohhh afiyet olsun nerde yiceniz
menün güzelmişte,o kola ne innesi..içmeyin şunu,hele birde haşlamayla heç olmamış
ay inşaallah hangi kebapçıda istersen canikom
sende gel canımmmmmm
inşaallah hiç bir şey olmaz saracım sen içini ferah tut RABBİM e emanet olsunlar
Bende oğlan uyuyoken dinleniyombugünkü işlerime start verdim yeter belim acayip sinyal veriyor..çayımıda demledim doldurayımda bir yorgunluk çayı içeyim..pert oldum beee![]()
2 saatAdana Maraş arası kaç saat cekiyi