Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evi süpurdum
Yatak odasindaki kıyafetleri duzeltiyom
Hiç sevmiyom dolap duzeltmeyi
Bende hiç düzenli kullanmuyom
Alış den sonra böyle olduk:oops:

[QUOTE="derin_35, post: 37652876, member: 2yerleştirmede purdum
Alış den sonra böyle olduk:oops:[/QUOTE]
Benim dolaplarim jilet gibidir her camasir yerlestirmede duzenlerim

Yemek yapmicanmi:110:
dün kabak musakkayla pilav yapmıştım daha var yanınada çırba yaparım biraz tamam:63:
Evi süpurdum
Alış den sonra böyle olduk:oops:
ben bir yer dağınık olunca huzursuz oluyorum aynen şu anda olduğum gibi..ama çocuk olunca farklı olur tabiii:KK12:

kizartinca tadı çok güzel oluyo ama biraz zahmetli

aksama fındık kırıcan ama :KK48:

heee ne kucumsuyon:110::110::110:seviyom ben Evimi.
:cool:
hee kıracammmm:Daşkama iyi olurum zaar:63:
kız daha iyi işte kullanışlı olsun yeterki 2 oda da yeter ama kız da doğunca naparsınız bilmem:63:

Demek misir patlatbenden bizi izloyoreeeee:110::110:
Hee yer misin sende canim alEn Büyük TÜRKİYE
canım bizim burda yazdıklarımız tamamen birbirimizi tabiri caizse ti ye almak ve ben buna kırılmıyorum ben şaka yapıyorsam tabiki onlarda bana yapabilir..ben asla RABBİM in yarattığıyla haşaa dalga geçmem,hiç bir zaman bilerek yapmamışımdır..burdaki kızların samimiyetine güvenerek birbirimize şakalar yapıyoruz,başlığın adınada uyarak neşelenip kafa dağıtıyoruz,tabii dertlerimizide paylaşıyoruz...ALLAH ın yarattığını beğenmemek ne demek biz kimizki O nun yarattığını beğenmicez..ben özel hayatımda bir engelliyi görsem asla ona dikkatli bakmam bile ki kendini kötü hissetmesin,yada yanında konuştuklarıma özellikle dikkat ederim...
ayrıca hiç birimiz mükemmel yada kusursuz değilizdir...yani ben kendi adıma söyleyim yanlış anladıysan kusuruma bakma...
Yok be kuzum yanlis anlama yok nazimiz geciyo konusuyoruz surda iste ben anlamadim zaten:110: tepsi toto nasil bisi :110:solemesi ayip kocam totoma bayilir tepsi seviyi dimekki :63::KK4::110::110:

Once gidip yomegimi ocaga koyayim sonra yatak odasi nevresim degistirip 1 makine camasir atacam sonra utu yapicam vakit kalirsa cam silecem

Iyy en gicigida giysi dolaplari yazlik kaldirip mevsimlik cikicak burda hava yeno yeno sogumaya basladida :D

dün kabak musakkayla pilav yapmıştım daha var yanınada çırba yaparım biraz tamam:63:

ben bir yer dağınık olunca huzursuz oluyorum aynen şu anda olduğum gibi..ama çocuk olunca farklı olur tabiii:KK12:
bende bi zamanlar oyleydim şimdi de rahat değilim ama yetistiremiyorum birde her işi yapamiyom artıkın. Bi yardım edenim yokki.. yine efkarlandim hemen konu değiştireyim.:KK70:

Senin ki saray yavrusu ne de olsa :confused:
hee kıracammmm:Daşkama iyi olurum zaar:63:
kız daha iyi işte kullanışlı olsun yeterki 2 oda da yeter ama kız da doğunca naparsınız bilmem:63:
senin yorgunluğunu alır artik:confused:

yok Canim 2 oda derken 1 yatak odası bi salon bu da bayagi sıkıs tıkıs olduk. Sağlık olsun. Taşınmayi düşünüyor bakalım hayırlısı.

Kizarinca çok yağ cekiyiii sagliklii deeel:110:
Sanki diğer yediklermiz hersey çok sağlıklı
Hee yer misin sende canim alEn Büyük TÜRKİYE

Yok be kuzum yanlis anlama yok nazimiz geciyo konusuyoruz surda iste ben anlamadim zaten:110: tepsi toto nasil bisi :110:solemesi ayip kocam totoma bayilir tepsi seviyi dimekki :63::KK4::110::110:
:-):-):-):-):-):-):-):-)

En zor işi hallettim
Oğlumun öğle yemeğini verdim Allaha Şükür sanki bütün işlerimi bitirmiş gibi rahatladım :D

Back
X