Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana giyinmek zor geliyor gerçi kalksam gerisi gelir
hem almam gereken şeylerde var
hem orda yemek hazır hemde ayağıma kadar geliyor toplamasıda yok:D
Hadi kalk git o zaman canim
Şöyle süslen puslen

Ama şu yukaridaki sorumun cevabını vErde öyle git. Bunlar anlamiyinca arkandan konusurlar:KK70::KK70:aynı başak karısı sevinç gibi :KK70::KK70:

Bende pek görmedim canim ama kadına yakisiyo
Bak başak karısı şimdi diycekki benim fiziğim ondan daha güzel :KK70::KK70:

yakışıyo o başka

dur daha canlısını göremedik başak karısının bakalım fiziği yerindemi
sanki ben manken gibiyimde başağın fiziğine bakacam gerçi bendende manken olur ama 42 beden manken:KK6:

yakışıyo o başka

dur daha canlısını göremedik başak karısının bakalım fiziği yerindemi
sanki ben manken gibiyimde başağın fiziğine bakacam gerçi bendende manken olur ama 42 beden manken:KK6:
Heee sen gidip bi gorseydin gelip bize söylerdin.. diyo ki benim k.icim çıkık tepsi gibi değil diyo. Gögusler füze gibi diyo... bunlara bi bakda gel sen:KK70:

Canim benim 42 beden bence tam ideal bi ev kadını için. Zira bende o çıvarlarda bişeyim sanirsam:cool:

SevinCo kaynosunu daha iyi agirlamak için son surat çalışıyo

Beydos.. yemeği var dünden o yüzden kocası gelmeden 5 dk önce evine gelir

Bafs çamasir katlar dolabı düzenler

Başak varla yok gibi

Heee sen gidip bi gorseydin gelip bize söylerdin.. diyo ki benim k.icim çıkık tepsi gibi değil diyo. Gögusler füze gibi diyo... bunlara bi bakda gel sen:KK70:

Canim benim 42 beden bence tam ideal bi ev kadını için. Zira bende o çıvarlarda bişeyim sanirsam:cool:

tama bi koşu bakıp geleyim hemen dolmuşta var şimdi yolumun üstünde başağın oraya giden

ben 40 bedene düşmüştüm tekrar 42 oldum ama dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo gitmiş ama daha çok vermem lazım
boyumda kısa olunca fazlası yakışmıyor a
ma 2 ayda bir anneme gidince aldım kiloları hep, veremedim hiç ama kararlıyım en az 55 e düşecem

neyse ben süslendim kocamın yanına gidiyom fazlada süslenmedim kocam kıskanmasın demi:KK68:
hadi görüşürüz bayyyyy öptüm:KK55:

Tskr ederim bende sevindim rabbim butun isteyenlere nasip etsin belim cok agriyo oglumda boyle olmamistim kizda mi boyle oluyor acaba

bende bi zamanlar oyleydim şimdi de rahat değilim ama yetistiremiyorum birde her işi yapamiyom artıkın. Bi yardım edenim yokki.. yine efkarlandim hemen konu değiştireyim.:KK70:

Senin ki saray yavrusu ne de olsa :confused:
senin yorgunluğunu alır artik:confused:

yok Canim 2 oda derken 1 yatak odası bi salon bu da bayagi sıkıs tıkıs olduk. Sağlık olsun. Taşınmayi düşünüyor bakalım hayırlısı.

Sanki diğer yediklermiz hersey çok sağlıklı
:-):-):-):-):-):-):-):-)
anladık herhal:63:daha öncede yamıştın ya 1+1 diye:63:
he yorgunluğumu alırmı yoksa dahamı çok yorulurum:110:
Hamileymisim kizlar
gözünaydınnn canımm çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin..sen nekadar zamandır deniyodun:nazar::nazar:
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü elemanlarının piyasa denetimleri sırasında aldıkları 23064 parti nolu “Hero Baby Sütlü, Bisküvili, Muzlu, 8 Tahıllı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası 6-36 ay” ile 07063 parti nolu “Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası 6-36 ay” ürünlerinin incelemesi sırasında GDO tespit edildiği, teyit için gönderildiği Bakanlığa ait Ankara Ulusal Referans laboratuarınca da GDO’nun varlığının teyit edildiği öğrenildi.

Haziran’da da Milupa Mamalarında Gdo Tespit Edilmişti.
abowww yedirmeyin çocuklarınıza o zamn...düzgün olan hiçbirşey bırakmadılarki:KK12:
senin ne demek istediğini hepimiz anladık zaten hayatım.
se işlerime son verdim yoruldum demişsin
lakin start kelimesini kullanmışsın.
start başlamak demek
yoksam sen dinlenmeye başladım mı demek istemiştin :110:
heee iyiki yanlış bir kelime yazmışım,:63:ayrıca start ın başlamak oldığunu biliyok sanki hepiniz bir hata yapmamı bekliyormuşsunuz gibii beeee:63:
sabah ben uyurken neler olmuş oku oku bitmedi maşallah
heee bana saydırmışlar:63:
eşimin yanına gitsemmi gitmesemmi karar vermedim
gidersem yemek yapmak zorunda değilim hazır yiyecem orda
hem gidesim var hem yok
ama hazırlanıp gitmekte zor geliyor

kafası karışmış hissediyor:KK64:
git bence ne güzel işte:KK19:
2 oda derken salon hariç mi iki oda yoksa 1 yatak odası bir salon mu? Açıklık getirirsen sevinirim canim zira anlamayan arkadaşlar olabilir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
senin gibimiii:63:
Sewinco Ivana ya bak ne kadar kısa giyinmiş :63:
kıskanıyorsan sende giy:63:
SevinCo kaynosunu daha iyi agirlamak için son surat çalışıyo

Beydos.. yemeği var dünden o yüzden kocası gelmeden 5 dk önce evine gelir

Bafs çamasir katlar dolabı düzenler

Başak varla yok gibi
yok daha neler:63:
neyse ben süslendim kocamın yanına gidiyom fazlada süslenmedim kocam kıskanmasın demi:KK68:
hadi görüşürüz bayyyyy öptüm:KK55:
güle,güle canım iyi eğlenceler...

anladık herhal:63:daha öncede yamıştın ya 1+1 diye:63:
he yorgunluğumu alırmı yoksa dahamı çok yorulurum:110:

gözünaydınnn canımm çok sewindim RABBİM tamamına erdirsin..sen nekadar zamandır deniyodun:nazar::nazar:

abowww yedirmeyin çocuklarınıza o zamn...düzgün olan hiçbirşey bırakmadılarki:KK12:

heee iyiki yanlış bir kelime yazmışım,:63:ayrıca start ın başlamak oldığunu biliyok sanki hepiniz bir hata yapmamı bekliyormuşsunuz gibii beeee:63:

heee bana saydırmışlar:63:

git bence ne güzel işte:KK19:

senin gibimiii:63:

kıskanıyorsan sende giy:63:

yok daha neler:63:

güle,güle canım iyi eğlenceler...
Heee bilemiycem belki öyle olur kaderine razi gelecen artık.

Ivana'yi mi kiskanacam. Hmmm micimin kenarı :KK70: o beni kıskanır. Herzaman arar gelimde bi kiyafetime bak tarzmı diye:KK59: son sözümü söyledim geçen. Dedim sen ne yapsanda boş:KK70::KK70::KK70: dedim git bak sewincoya kadın tarz resmen ondan biraz örnek al dedim. :KK70::KK70::KK70:

Yaaa kızlar :KK70::KK70::KK70:
Kendi kendime neşe yaratiyom yaaa pes yanii!!!!:KK70:
Senaryo yönetmen ve yapımcı hepsi benim:KK70: haaa pardon bi de oyuncu :KK70::KK70::KK70:

Back
X