Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çıkıyorum şimdilik kızlar,çamaşır serecem tekrar makinaya atacam...ütü var onları yapacam dahaa neler var neler,maydanozlu köfteler..
şu temizliğim bitsede kurtulsam yaaa....
veeee BEYDOŞ KAÇARRRRRRRR:KK55::KK55:

o zaman,senin bir kan testi yaptırıp gebelik varmı ona baktırman lazım..eğer yoksa hemen bir doktora git ve adet olmadığını söyle..sonra rahatça yoluna dewam edersin ama inşaallah hamilesindir canım...

DOKTORA GİTMEYE UTANIYOM ALTTAN BAKIYO .. ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİDİYO.

ben çıkıyorum şimdilik kızlar,çamaşır serecem tekrar makinaya atacam...ütü var onları yapacam dahaa neler var neler,maydanozlu köfteler..
şu temizliğim bitsede kurtulsam yaaa....
veeee BEYDOŞ KAÇARRRRRRRR:KK55::KK55:
OOO HAFTA SONU GELMESİN DİYE DUA EDİYOM BAZEN KİRLİ SEPETİ DOLDU TAŞTI GENE.
KOLAY GELSİN.

Sorma sevinccim ya şimdi aradım eve bişey alınmadı gerekiyordu anamlardayim gelemem sonra bakarım dedi sinirlendim delirecem midemde çok fena bulunmaya başladı dünden beri adet sancim da var bebeğim bişey olmaz insallah

Bu arada iyiki sizler varsınız sizde olmasanız kafayı yerim

Eşim olacak insanda izinli canım istanbuldan anasıgile koşmak için erken geldi çok yakınız olmaz olsaydık nefret ediyorum hepsinden

Canim canim canimmm çok ama çok haklisin ama sana tavsiyem su anda dünya yansa donup bakma yaaa gerçekten zor ama bakma herşeyin cani cehenneme simdi senden ve karnındaki bebeklerden kıymetli hic bir şey olamaz hepsinin cani cehenneme salla seni mutlu eden şeyleri yap ilik bir sut hazirla dik ayaklarini tavana at bir film keyif yap :21::21:
Herkeste catlasin patlasin karsindakine en büyük ceza onu yok saymaktir :21:

Saraamm biz senide miniklerinide çok seviyok salla gitsin bugün cuma mübarek gunsende streslisin doğal olarak bide gebesin herşey sana batar selavat getir bolbol peygamber efendimize ulasir cnm:29:

Buz dilabimi ve balkonumu yerleştirdim mutfagi topladim mirronun sebze puresini pisirdim mandalina sıktım pekmezle icirdim suyunu cayimi kumandami tlf yanima aldim mirroyu uyutuyom :21:

ewet vaji kardeşliği:-) olduysa artık dewamı gelir kuzum merak etme,kafandan atmaya çalış..hadi bakalım inşaallah hamilesindir...
İns canım Amin.. Rabbim hepimize nasip etsin saglikli bebisler . aynen vaji kardesligi. Herhangi br kan görmedim afedrsn ama tanamen oldu artik..

Günaydın kızlar...

Hayırlı bi gün olur inşallah hepimız için

Hayırlı cumalar olsun inşallah....

Bi gün önceden kalan yemeğin tadı daha güzel geliyo bana. Sanki tadı tam yerine oturuyi. Ben seviyom annemlerde hep öyle yerdik. HerkesDe öyle yapıyo. Bi tek benim herif sevmiyo.

Back
X