- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman,senin bir kan testi yaptırıp gebelik varmı ona baktırman lazım..eğer yoksa hemen bir doktora git ve adet olmadığını söyle..sonra rahatça yoluna dewam edersin ama inşaallah hamilesindir canım...
OOO HAFTA SONU GELMESİN DİYE DUA EDİYOM BAZEN KİRLİ SEPETİ DOLDU TAŞTI GENE.ben çıkıyorum şimdilik kızlar,çamaşır serecem tekrar makinaya atacam...ütü var onları yapacam dahaa neler var neler,maydanozlu köfteler..
şu temizliğim bitsede kurtulsam yaaa....
veeee BEYDOŞ KAÇARRRRRRRR![]()
Sorma sevinccim ya şimdi aradım eve bişey alınmadı gerekiyordu anamlardayim gelemem sonra bakarım dedi sinirlendim delirecem midemde çok fena bulunmaya başladı dünden beri adet sancim da var bebeğim bişey olmaz insallah
Bu arada iyiki sizler varsınız sizde olmasanız kafayı yerim
Eşim olacak insanda izinli canım istanbuldan anasıgile koşmak için erken geldi çok yakınız olmaz olsaydık nefret ediyorum hepsinden
İns canım Amin.. Rabbim hepimize nasip etsin saglikli bebisler . aynen vaji kardesligi. Herhangi br kan görmedim afedrsn ama tanamen oldu artik..ewet vaji kardeşliğiolduysa artık dewamı gelir kuzum merak etme,kafandan atmaya çalış..hadi bakalım inşaallah hamilesindir...
SevosDeroooş![]()
bişey yapmiycam canim koca geç geliyor bugün.Napiyon menu ney
Ben taze fasulye temizliyom
Bulgur pilo
Tursu ayran![]()
Bende tam dünden yemeğin kalmadımi diyecekdimDünden yemek kalmadisilip supurduler
![]()
Cayimi içtim kahvaltımi yaptımOff kaave icecek kimsem yok![]()
Bende tam dünden yemeğin kalmadımi diyecekdim![]()
Cayimi içtim kahvaltımi yaptım
Alisin kahvaltısıni verdim
Şimdi uzanıyom
Benim oglanda sevmez ama herifle ben yerik israfa gerek yokBi gün önceden kalan yemeğin tadı daha güzel geliyo bana. Sanki tadı tam yerine oturuyi. Ben seviyom annemlerde hep öyle yerdik. HerkesDe öyle yapıyo. Bi tek benim herif sevmiyo.