- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Ayyyy bayilazam şimdi
![]()

He kek kurabiye çerez vardi üstüne meyve ikram etti kahve yaptı
Yokkizzz toz deterjan ekle bir kasikta toz sekerkoy kkarr gibi oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy bayilazam şimdi
![]()
He kek kurabiye çerez vardi üstüne meyve ikram etti kahve yaptı
Yokkizzz toz deterjan ekle bir kasikta toz sekerkoy kkarr gibi oluyor![]()
Bismillah deyip cikacan yola. Çok düşünürsen çok sorun çıkar... biraz relax olmaya çalış... bende benzer yollardan geçtim. Herşey olacağına variyormus ama kafa rahatlığı çok önemli!!Oyy derinim ya ben kime guvenicemde gidicem hamile kalsam bilemedim igne kullanicammi hicbiri ayni seyi konusmuyor kimsenin ne dedigi belli degil kafam cok karisik su bobrek tasimi halledeyim insallah hayirlisiyla baslayacagim calismalara Rabbim nasip etsin insallah
Iyi yapmis walla. Iste iyi doktora denk gelirsen faydası böyle oluyorben TSH değerim için gitmiştim ama doktorum insülin direncinede bakalım dedi iyiki bakmış Allah razı olsun valla
Heee biraz şeker birazda pul biber ve kimyon ekle hayatım
şekermi
Bende de oluyor benzer şeyler. Bende hemen şekerli içecekler içiyom dengeleniyo.. hissediyorum dengelendigini..sağol canım yok glifor değil glukofen yazdı canım
biliyomusun bazen çok iyiyken aniden dizlerimden can çekiliyodu sanki birden fenalaşıyodum biraz uzansam yada biraz tatlı yesem düzeliyodu bikaç dakika sonra neden böyle oluyorum diyodum demek inülin yükselip kan şekerim düşüyomuş
Kız sen daha ordamisin![]()
kimin oğlu oyun halısında oynamışBende yazmistim![]()
seninkinin aynısı cnm sadece üçgen ağzı yok.Canim seninkinin linkini antasana bakayim benimkini uretmiyorlar sanirim artik ben oyle anladim sessizse ve rowentaysa icin rahat olsun bence ayni marka ayni kalite memnun kalirsin bence
aynen yaaaBeydoş gri esyalarini seviyi zaaaar
Ben bile çok heuecanlandim birisi birşey aldimi çok mutlu oluyoreeee
![]()
şekerle onlar olmazHeee biraz şeker birazda pul biber ve kimyon ekle hayatım![]()
sizde şuan saat 23galiba.Neyse dualarimi da okudum
Sizede ugradim yoktunuz
Ben uyuyayim
Inşallah rahat hayırlı bi gece ve uyku olur..
Rabbim hayorlisini versin insallah gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin esimde spermiyogram yaptiracak aklimizda kalmasin dedik ben adetimi bir gorsem insallah cok rahatlayacagim su bel agrisindanda kurtulamadim gittiBismillah deyip cikacan yola. Çok düşünürsen çok sorun çıkar... biraz relax olmaya çalış... bende benzer yollardan geçtim. Herşey olacağına variyormus ama kafa rahatlığı çok önemli!!
yok yok aslında çözdüm olayı
Deroş ütü yaparken
sevoşun oğlan oyun halısında oynamışay çok komik yaaaaa
![]()
şekermi
Heee biraz şeker birazda pul biber ve kimyon ekle hayatım![]()
bu yorumlarla ne kadar cahil cuhela oldugunuzu belli ettinizşekerle onlar olmaz
tarçın iyi gider tarçın ekliyim
Derin sevinc sizin sipalar uyanmadi mi sabah erkenxi ugrardiniz keske benim bebikomda gelse artik da sabahlari onun icin uykusuz kalsam sevinc buarada senden yorum bekledim son gelismelere ama yapmadin
kafam cok karisik benim yerimde olsan
napardin?
Ben bu yorumunu ciddiye aldim zaten oyle yapmayi dusunuyorum bobrek tasimi kirdirip korunmayi birakicam tasim ocinfe yarina randevu aldim insallah sagligima biranonce kavusurumda calismalara biranonce baslarim maalesef dr bulamadim en buyuk sikintibu yorumlarla ne kadar cahil cuhela oldugunuzu belli ettinizinanmazsan nette oku bir defa yap bana dua edersin
suursuzsar
Cnm ben sana daha oncede yazdim kesinlikle korunmazdim yaallah bisıkınt yola devam Rabbime siginip iyi bir dr buldunmu tamamdir.
Omer goktenmi indi ciddi sorunlarin olsa oda olmazdi
Ben bu yorumunu ciddiye aldim zaten oyle yapmayi dusunuyorum bobrek tasimi kirdirip korunmayi birakicam tasim ocinfe yarina randevu aldim insallah sagligima biranonce kavusurumda calismalara biranonce baslarim maalesef dr bulamadim en buyuk sikinti
Hsg girdi araya sonrada kafami biraktilar insanda evet ben oni alacaktim off yaa adini yazarmisin birdajaCnm kskoca ant Dr yokmu iyi arastir perinatolog bul bir tane çok özel hast peşine düşme para tuzagi olabiliyor eğitim ve araştırma hast Dr bul olmazsa önce ozeline git çünkü araştırma hast bu konuda çok tecrübeli bu arada co raspirin ve folic iç devam et gebelikle iğne tamamdir. Bagisiklik için dedigimi aldinmi yokki
3 ay ictiydim onu ben