Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yagini alirsan az icine atabilirsin dedi pna azcik attim hersino soteledim o tadina bakar icundan biz kalanlar yerik

Dr bisey diyemedi yanlis yola girmisiz yagmur trafik adam burnundan soluyo varamadik hastaneye suan yoldan yaziyorum :KK48:

hıııım iyi o zaman benim kayınpederim olmadığından yorum yapamıyacam ama genelde gelin kaynana anlaşamaz kayınpederlerle gelinler iyi anlaşır derler :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

hadi gözün aydın :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
bizimki biraz farklı bi durum cnm:KK51:
------------
tşk ederimmm:KK31:

Neymiş o="basakss, post: 37889046, member: 309493"]bizimki biraz farklı bi durum cnm:KK51:
------------
tşk ederimmm:KK31:
[/QUOTE]
Neymis o :110:

bende öyle yapıyorum artık:110:

seni çok iyi anlıyorum başak ve biliyorumki daha yazamadığın çok şey var...bende aynı binada oturdum,annemgil gelse sorun,misafir gelse sorun ben gitsem sorun,misafire yaptığım ikramlar bile sorun korkumdan istediğim şeyleri yapamazdım bile..bu yazdıklarımda devede kulak misali...kocam bana çiçek getirmek istemiş bir kere daha yeni ewli sayılırız adamcağız simsiyah koca bir poşete koymuştu anasıgil bana sorun çıkarmasın diye hey gidi:KK14:
hemde neler beydoşum, tamam muhakkak daha kötü ddurumlarda olanlar da var bn demiyorum en kötü şeyleri ben yaşadım diye
ama benim yaşadıklarım da bana göre içler acısıydı
çiçeği burnunda evliliğimden hi bişi anlamadım daha 5 yıllık evliyim ama bin kere pişmanım:KK14:
sen o nalet binadan nasıl kurtuldun
sanırım sende kendi evinden kiraya çıktın, adamlar için zor bi karar
lakin mantıklı bi karar:KK51:

gözünaydın,böön mü alacan kız madem 600 bosh un kide 700 dü ben sordum torbasız ve çektiği pisliği öğütme özelliği vaar demişti satıcı..bence onada bak...

günaydın canımmm...
sağl cnm, yok ben taktım rowentaya sessiz ya ondan
hatta biliyomusun Ege bile rahatsız oluyo üpürgenin sesinden
ege varken süpürge yapamıyorum
ya süpürgeyi kapatıyo yada ağlıyo :mad:

Evet canim benim bende niye böyle yaptıklarına bir anlam veremedim. Zira kaynos eltim hamileykende emzirirkende ilk önce onu oturturdu sofraya. Bütün milletin içinde derdi gel sen hamilesin ya da gel sen emziriyosun gel once sen ye diye. Ona öyle derdi. Neyse bende bundan sonra yemiycem orda..

Aslında elbise çok böyle satafatli havalı değil ama bana olmuştu karnimi biraz daha az belli ediyordu. O yüzden o elbiseye taktım kafayı. Ama ben alana kadar kalmazsa ne yapacaksam. Bu aralarda bütçeyi sıkıyoruz biraz.
bütçeyi sıkmalar hiç bitmiyo zaten canım yaa:KK51:

kızlar yaa dünden kuru fasülye kalmıştı
yanına ne yapabilirim
yanına ne gider ki, kuru bişi olarak bulgur pilavını sevmiyo herif

aman napiiim toplumda ne düşünüyorsa düşünsün. Onun ağzı durmuyo yine o etrafda kötüluyi beni

offf bende tartiya goturmek istiyordum ama hep niyetlendim olmadı. En son 4 ay önce yani 1 yaşında götürmüştüm. O zaman 10 kilo civariydi. Ama bu ülkede boy ölçümü yapmiyolar. Çok saçma sürtük bi sistem. Şimdide kilosunu merak ediyom götürum bende. Gram gram alıyorlar bi yaşından sonra

maşallah iyi kilosu ve boyu

abowwww :110: saçma surtik:110: sevinç o taraflarda daha yaygınmislar:KK17:
oooo saçma sürtük lafı iyi yapıştı size de:KK31:

Ege 1 yaşından beri zar zor kilo alıyo şu an 11 kilo daha dün baktırdım:)

kızlar yaa dünden kuru fasülye kalmıştı
yanına ne yapabilirim
yanına ne gider ki, kuru bişi olarak bulgur pilavını sevmiyo herif
Pirinç pilo yap
Miraç ada maaşallah:nazar:
babasını suriyeliler kapmaz inşalllah:KK30:
:110: seninkini kapmadilarsa benimkine bisi olmaz:63:
kör naletler 9. ayda yapılan aşı dimi o

şükür bizim aşılarımız bitti. dün gittimdi bende sağlık ocağına

Heree korolasicalarrrtr:63:

Back
X