- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
Sagol canim bende hepinize tesekkur ettiydim alinti eksik olmus hosgor sendeBafsss bende kocisinin dgununu kutladiydim![]()

hani et yemiyidiiii
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim bende hepinize tesekkur ettiydim alinti eksik olmus hosgor sendeBafsss bende kocisinin dgununu kutladiydim![]()
hani et yemiyidiiii
![]()
Dr bisey diyemedi yanlis yola girmisiz yagmur trafik adam burnundan soluyo varamadik hastaneye suan yoldan yaziyorum![]()
bizimki biraz farklı bi durum cnmhıııım iyi o zaman benim kayınpederim olmadığından yorum yapamıyacam ama genelde gelin kaynana anlaşamaz kayınpederlerle gelinler iyi anlaşır derler
hadi gözün aydın![]()
hemde neler beydoşum, tamam muhakkak daha kötü ddurumlarda olanlar da var bn demiyorum en kötü şeyleri ben yaşadım diyebende öyle yapıyorum artık
seni çok iyi anlıyorum başak ve biliyorumki daha yazamadığın çok şey var...bende aynı binada oturdum,annemgil gelse sorun,misafir gelse sorun ben gitsem sorun,misafire yaptığım ikramlar bile sorun korkumdan istediğim şeyleri yapamazdım bile..bu yazdıklarımda devede kulak misali...kocam bana çiçek getirmek istemiş bir kere daha yeni ewli sayılırız adamcağız simsiyah koca bir poşete koymuştu anasıgil bana sorun çıkarmasın diye hey gidi![]()
sağl cnm, yok ben taktım rowentaya sessiz ya ondangözünaydın,böön mü alacan kız madem 600 bosh un kide 700 dü ben sordum torbasız ve çektiği pisliği öğütme özelliği vaar demişti satıcı..bence onada bak...
günaydın canımmm...
bütçeyi sıkmalar hiç bitmiyo zaten canım yaaEvet canim benim bende niye böyle yaptıklarına bir anlam veremedim. Zira kaynos eltim hamileykende emzirirkende ilk önce onu oturturdu sofraya. Bütün milletin içinde derdi gel sen hamilesin ya da gel sen emziriyosun gel once sen ye diye. Ona öyle derdi. Neyse bende bundan sonra yemiycem orda..
Aslında elbise çok böyle satafatli havalı değil ama bana olmuştu karnimi biraz daha az belli ediyordu. O yüzden o elbiseye taktım kafayı. Ama ben alana kadar kalmazsa ne yapacaksam. Bu aralarda bütçeyi sıkıyoruz biraz.
AllahallahYok canim daha deel![]()
kör naletler 9. ayda yapılan aşı dimi oMikrop getirmiş körolasicalar bizim arabayi tasla çizmişler![]()
oooo saçma sürtük lafı iyi yapıştı size deaman napiiim toplumda ne düşünüyorsa düşünsün. Onun ağzı durmuyo yine o etrafda kötüluyi beni
offf bende tartiya goturmek istiyordum ama hep niyetlendim olmadı. En son 4 ay önce yani 1 yaşında götürmüştüm. O zaman 10 kilo civariydi. Ama bu ülkede boy ölçümü yapmiyolar. Çok saçma sürtük bi sistem. Şimdide kilosunu merak ediyom götürum bende. Gram gram alıyorlar bi yaşından sonra
maşallah iyi kilosu ve boyu
abowwwwsaçma surtik
sevinç o taraflarda daha yaygınmislar
![]()
Dayimlarin yan evde oturuyorlar karolar bakıyordu arabayi park ederken: 110: erkekler lokum arvatlar b.okum diyorlarmis surtukler![]()
bugün yine adet olacağımı gördüm rüyamda canım çok sıkıldı inşaallah tersi çıkar![]()
Pirinç pilo yapkızlar yaa dünden kuru fasülye kalmıştı
yanına ne yapabilirim
yanına ne gider ki, kuru bişi olarak bulgur pilavını sevmiyo herif
Miraç ada maaşallah
babasını suriyeliler kapmaz inşalllah![]()
kör naletler 9. ayda yapılan aşı dimi o
şükür bizim aşılarımız bitti. dün gittimdi bende sağlık ocağına
yazmaz mıyım ayol resmini bilem koyarımgozunaydin gule gule kullan alinca haber et yorumlarini yaz
kimvar saçma sürtük birilerimi yoksamSaraninda misafiri var bööönn