Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Heeee aksam ve gece sallamadan uyuyor bana eziyet kiz Deroş koca göbeğiyle salliyiii
abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..

:KK57::KK57:Hee bencede ondan alaydin :110:

Ben hec kararsiz dedeğilim Esim çok sever Alis verisimi kafamda birseyler nettir hemen alir cikarim :63:
gerçektenmi kız ondanmı alaydım:KK14:
ben kararsızım napim,orda çok uzun sürmedi ama aklım kaldı onlarda da akşam herife diyorum GEÇMİŞ OLSUN artık diyor:KK43:

Cnm bizimki gündüz sallanmak istiyor agliyor mecbur salliyorsun

abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..

hayrolsun canım,bende öyle oluyorum zaman,zaman ..ama bu yaşadıklarımızdan dolayı gayet doğal,güçlü durmak ve görünmek adına zamanında yaşayacağımız acıyı erteleyince böyle duygu patlaması oluyor ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın..

çok haklsısın canım bugün hiç karışmasınlar öyle sakince bir köşede oturayım yiyip içmekde istemiyorum hiç bir iş yapmakda ama dokunsalar ağlayacam işteyim ve bir sürü iş var bu saydıklarımı yapamam yine güçlü olmak zamanı

Sara cnm hic birseyi içine atma ağla bagir Cagir rahatla . La havle oku bolbol bugün cuma salavat getir rahatlarsin

şu an bu dediğini yapsam beni deli diye tımarhaneye kapatırlar iş yerindeyim çünkü ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o doğru

Günaydın. Hatunlar

günaydın canım bugün nasılsın aliş nasıl

çok haklsısın canım bugün hiç karışmasınlar öyle sakince bir köşede oturayım yiyip içmekde istemiyorum hiç bir iş yapmakda ama dokunsalar ağlayacam işteyim ve bir sürü iş var bu saydıklarımı yapamam yine güçlü olmak zamanı

şu an bu dediğini yapsam beni deli diye tımarhaneye kapatırlar iş yerindeyim çünkü ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o doğru

günaydın canım bugün nasılsın aliş nasıl
haklısın canım,insan zaten her istediğini her istediği zamanda yapabilse gerçekleştirse ne güzel olurdu ama olmuyor işte..
Yok ya cildiricimmmm bu çocuklar boyle bir hasta ol bir bisey olsun cildiriyolar eziyet icin:KK14:
ay zor yaa çicuk zorrrr:KK17:

Screenshot_2014-11-21-11-51-08.webp

Back
X