Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kesinlikle....
Benim kaynos daha beterdi benle uğraşmadan duramazdi. Kizi evlendirip cetin enisteye toslayinca anyayi konyayi gördü düştü biraz yakamdan:110:
ewet doğru çok şükürki onlar iyi zaten benim kocamda onlar gibi olsaydı nasıl katlanırdım yada katlanırmıydım bilmem..
ayrıca bizim gibi iyi insanlar onların şansı..böylesi insanlara kendileri gibi gelin lazım..

Kesinlikle....
Benim kaynos daha beterdi benle uğraşmadan duramazdi. Kizi evlendirip cetin enisteye toslayinca anyayi konyayi gördü düştü biraz yakamdan:110:
iyi olmuş elbet bir taraftan bulur..
Hee eşimin hatri çok büyük
benimkininde öyle sevinç birde benim eşimin aileme de bunca yıl ufacık bir saygısızlığı yada kötülüğ olmamıştır..ee onlarda onun ailesi ne olursa olsun..

daha yemek yapmadım:KK14:patlıcanlı tepsi kebabı yapıp büyük fırına gönderecektim ama yağmur çok hızlandı...dünden ıspanak kökü var çorba niyetine ama gerisi yok...

iyi edersin:63:

itiraf edeyimmi:KK51:
et diyecektim ama ilerleyen bölümlerde etmissin

yok o günden sonra aramadı:63:
test yaptım,dayanamıyorum napim..ama iyi oldu bana gördüm yine negatifi oturdum .ıçımın üstüne..ama çok canım sıkıldı..
kız daha erken. Hey Allahım bu hamileligimde yapmistim bende 4 5 gün önceden çıkmamışti tam o gun yaptım hafif silik çıktı.

Testi dunmu yaptinki otur oturdugun yerde
Ayni şeyleri yasadim emin ol
Seni çok iyi anliyorum
Hatta hayali silik çizgiyi bile görür oldiydum
bende kaç defa hayali cizgi yaratmıştım kendi kendime

dün aldım ama bu sabah yaptım,

he bende aynen dediğin gibi hayalet çizgi görmeye uğraşıyorum,ışığı yakıyorum telefonun ışığını testin üzerine tutuyorum eviriyorum çeviriyorum ama nafile:confused:
Kız hepimiz ayniymisiz demekki:KK70:
test manyağı şimdi eczanenin önünden geçsem yine alırım heralde ama aynı eczaneden deel,utanıyom walla artık ordaki çocuk beni tanıdı artık her ay alıyorum..

yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK43:zaten attım artık çöpe sinirlerim bozuldu hayla pijamayla oturuyom bişey yapasımda yok..
yemeğimide bulaydım eyiydi...
bende çöpe atıyordum sonra kaç defa çöpten çıkarıp bakışları olmustur:KK53:

çok tatlı maşallah:nazar:

Hee benim tacim :D
Bu defa olacak ameliyat oldun o kadar
Düzeldi oran buran
Oran buran:KK70:
amin amin evet rahatlıyo insan
çünkü bu çocuğun bi de çıkması var.
bidahakine bende sezaryen olcam:KK14:
yok kız ilkini normal yapmışsın kestirme kendini boşu boşuna:cool:

:110: napak kizimiz olmadi
Mart'ta temellerini atarsin kizin:cool:
DEROŞŞŞ artık pek aktif değilsin nerdesin kadın:KK14:
misafirim vardı kahve içti bende meyve suyu:KK59:

DEROŞŞŞŞ bu tarz benimde bu hafta GİZEM gidecekmiş,ÖZLEM,AYŞEGÜL ve İKİZLER finale kalacakmış..yarışmayıda İKİZLER kazanacakmış...bak ben yazıyorum sonra yine HAMİLEŞARLIK yapıp hayır ben yazdım bu bilgiyi deme:110:
bana VAHİY geldii,baklım doğrumu:110:
gizemin suyu kaynamisti sadece yüzü güzel tarz değil yoksa çoğu zaman şık da degil:KK22: Aysenur finale kalır dediydim ama kalmıyor mu o?:KK57:

Back
X