Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

18 yaşım erken evlendim ama kimse bana küçük gözüyle bakmıyor ki 1 yıldır evli çocuğu yok gözüyle bakıyorlar

En azından bir nedenin var senin hamile kalırsanız nasıl önlem alacağını bilirsin tekrar kaybetmemek için inşallah benden önce olur :)
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa dırırırırıııııııııınnnnnnn

17 yaşında evlenmiş hatun

vay beee iyi cesaret

Allah pişman ettirmesin

çok sevdiler birbirlerini zaar

ayırsaydın belki gelirdimm çok sewerim güzel yaptınmı:110:

abowww geçmiş olsun çok gıcık bişey..yeni evde nasıl böyle şeyler oluyoru:KK14:

ne güzel...
bende eski kitap okumayı çok seviyorum ,genelde görümcemden alıyorum elden ele geçiyor..heleki bu son okuduğum kitapta ilk okuyan kim bilmiyorum ama bir sürü işaretlenmiş altı çizilmiş yerler vardı dahada dikkatimi çeker oraları iki kez okurum..

kız heryerde bilinmiyorki hipo bilmeyen olabilir normaldir..özellikle istanbuldakiler hiç bilmiyor..
Ayirdiydim cok guzel olduydu:110:
Iyi kaynatirsin sana guveniyom canim sen bakma sevinç karisina:110: kendinden başka kimse bişey bilmiyiii topikde zatii:110:
dahada birseye karismam sizde sormazsiniz olur biter:63:

kışkırtıcışar seni
hemen düşman etmeye çalışıyon bizi:63:
alakasi yok onu sen yaparsin genelde:110:
hadi bakalım sana yeni ev:eek:
bizde sasirduk super luks evimizde bir bu dandik cikinca:110:

vay beee iyi cesaret
Allah pişman ettirmesin
:110::110:

Gecen kurtajimda ilk adet 42 ikinci 38 gun gelmisti bu kurtajimda ilk 44 feldi ikinciyi bekliyom gelmedi hala kurtaj onceside adetlerim sastiydi 40 gunu buluyodu hsg de cekildim kanama oldu sonrasinda bunlar mi geciktirdi acaba gel artilk gelll

Bi dahakine yaparsın canim üzülme.
Sen yapıcam deyince benimde canim cektiydi.
ama yapmadim yarın hemşire ile randevu var belki şeker testi yapar yemiyim dedim şekerli. Yarın gecsinde yaparım.
sen fırında yapıyon?
randevun kaçta,ne dicek bakalım:cool:
yokkkkkk bilemedin:KK43:
ne güzel kalorifer rahat olsada soba en sağlıklısı çayınıda koy üstüne ooooh hele kış geceleri dışarıda lapa lapa kar yağarken ışıkları kapatacan sobanın alevi aydınlatacak odayı çıt çıt ses çıkaracak odunlar yanarken çaydanlık fokurdayacak sobanın üstünde başımı eşimin göğsüne dayayıp camdan yağan karı izleyecez çayımızı yudumlayarak fonda da rodrigonun gitar konçertosu çalacak özellikle ikinci bölüm bayılıyorum o senfoniye :D:D:D:D
ewet canm daha sağlıklı ama zahmetli biraz onada katlanıyoruz..
sara bayıldım yazdıklarınaa,çok ama çok romantiksin bnde çok sewerim böyle şeyleri arada sürprizler yapmışımdır,genelde kadınlar daha romantik oluyor zaten..demek klasik müzik seviyorsun,arada insana şahane huzur veriyor ....
keşke adanada da kar yağsaydı kar görmeyeli yıllaaarrr oldu özledim....

yok canim cok aşırı canim çekerse yaparım zati hiç bi kuvvet beni tutamaz. Ama sadece o an yemek istiyom.
Gerçi kırık pirinç yok evde. Tam pirincle sevmiyom
pirinci biraz robottan geçirince kırılıyor....annem yapardı...:cool:
haklısın canım çocuk oldumu iş değişir bizde çocuk yok böyle şeylerle oyalanıyoz işte ama çocuğumuz olsa onunlada ilgili hayallerim var akşam eşim eve gelince çocuğumuz kucağımda kapıyı açsam eşimi karşılasam çocuğumuz baba diye babasının kucağına gitse ben masayı hazırlasam mutlu mesut bi şekilde yemeğimizi yesek sonra çocuğumuz oyun halısında oyuncaklarıyla oynarken biz kahvemizi yudumlasak bebeğimizin gülüşüyle şenlensek bu böyle uzar gider :KK51::KK51::KK51::KK51:
inşaallah bu hayyallerin bir gün gerçek olacak saracım inşaallah:KK19:

vay beee iyi cesaret

Allah pişman ettirmesin

bravooooooooo buldun tebriklerrr:KK52:benim ZOBAMA yazdığım şiirimide bulsan ne iyi olurdu:KK14:
Ayirdiydim cok guzel olduydu:110:

dahada birseye karismam sizde sormazsiniz olur biter:63:

alakasi yok onu sen yaparsin genelde:110:

bizde sasirduk super luks evimizde bir bu dandik cikinca:110:

:110::110:
ellerine sağlıkkkkk:kk77:
ultra lüks evinize bu dandik lavabo heç yakışmadı heç:KK14:

Gecen kurtajimda ilk adet 42 ikinci 38 gun gelmisti bu kurtajimda ilk 44 feldi ikinciyi bekliyom gelmedi hala kurtaj onceside adetlerim sastiydi 40 gunu buluyodu hsg de cekildim kanama oldu sonrasinda bunlar mi geciktirdi acaba gel artilk gelll
BAFS bu kadar sıkma canını kürtaj sonrası hsg çekildin ondanda biraz farkeder ..adet mutlaka olacaksın sabret ..benimde kürtajlardan sonra böyle olmuştu..

Slm arkadaşlar bana destek olurmusunuz tüpbebek yapıldı sonuç 30 kasım pazar belli olacak heycanlıyım ama bi agrım falan yol lekelenme falanyok arada bi sızı şekli'nde ağrılarım oluyor

Heee hec yakismadi sucu geldi evimize yakisani takti:110:
İyi get bakim pazarina :110:

bravooooooooo buldun tebriklerrr:KK52:benim ZOBAMA yazdığım şiirimide bulsan ne iyi olurdu:KK14:

BAFS bu kadar sıkma canını kürtaj sonrası hsg çekildin ondanda biraz farkeder ..adet mutlaka olacaksın sabret ..benimde kürtajlardan sonra böyle olmuştu..

Zabahin 7:30 kalktik evi supurdum sildim yeni halilari sildim ve fircaladim birde supurdum biktim tüyünden valla:mad:
İsim anca bitti oyle iki oda deeel bizim ev :110: anca bitiyi:110: 5 oda 2 banyo iki wc :63: ancak bitirebildim:63:
Mirroyu yikadim doyurdum uyuttum simdi kendime kahvalti hazirlicam:KK72::KK72:

Menüde vereyimde kahvaltimi yapayim:63:
Abim gelecek barbunya ya bayilir
Barbunya
Pirinç pilavi
Salata ve humus yapacam
Yoğurt tursu ve didi :110:
Üstüne ekler
Cayin yanina çerez
Meyve :110:

[QUOTE="bafs32, post: 38002696, member: 4482üstüne et canim zaten böbrek tasim icin islemlere naslamadan dr kansa bakti negatif yani adet bekliyorum[/QUOTE]
Cnm stres yapma gelir normal o kadar olayin ustune gecikmesi

Günaydın hatunlar
Hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için..

7 de uyandim .
oglanin kahvaltisini verdim 8 de. .
şimdi uyudu geri
o uyumusken bende bi iki lokma bişey yiyim.
sevinç tost mu yapsam? :KK53:

Beydos randevum 12.30'da.
Bilmiyorumki canim ne konuşacak.. ben şeker testi yapar ya da yapılması için gün verir diye düşündüm ama bilmiyorum gidip gorecegiz artık

Sara
Romantizm bence önemli. Sen iyi yapıyorsun. Evliliği ayakta tutar böyle şeyler heyecan verir. Erkeklerin kafasındaki monotonluk gider vs vs.. :KK14:

randevun kaçta,ne dicek bakalım:cool:

yokkkkkk bilemedin:KK43:

ewet canm daha sağlıklı ama zahmetli biraz onada katlanıyoruz..
sara bayıldım yazdıklarınaa,çok ama çok romantiksin bnde çok sewerim böyle şeyleri arada sürprizler yapmışımdır,genelde kadınlar daha romantik oluyor zaten..demek klasik müzik seviyorsun,arada insana şahane huzur veriyor ....
keşke adanada da kar yağsaydı kar görmeyeli yıllaaarrr oldu özledim....

evet canım klasik müzik severim özellikle kitap okurken insanın ruhunu dinlendiriyor

sahi adanaya kar yağmıyor dimi

amin inşallah canım

Slm arkadaşlar bana destek olurmusunuz tüpbebek yapıldı sonuç 30 kasım pazar belli olacak heycanlıyım ama bi agrım falan yol lekelenme falanyok arada bi sızı şekli'nde ağrılarım oluyor

lekelenmenin olmaması iyi canım bol bol dinlen ama çok yatma arada gez dolaş ama ani hareketler yapma inşallah Rabbim Ol demiştir ve bebeğin gelmiştir sonucu bizede yaz merak ederiz

Zabahin 7:30 kalktik evi supurdum sildim yeni halilari sildim ve fircaladim birde supurdum biktim tüyünden valla:mad:
İsim anca bitti oyle iki oda deeel bizim ev :110: anca bitiyi:110: 5 oda 2 banyo iki wc :63: ancak bitirebildim:63:
Mirroyu yikadim doyurdum uyuttum simdi kendime kahvalti hazirlicam:KK72::KK72:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X