Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

off kendime sinir oldum evi toplayıp derse oturaaktım ya toplamaya başladım gözüme battı halıları cırp divan örtülerini kaldır çırp bi baktım bütün evi süpür sil temizledim camların bile üstünden geçtim off kaldı dersler yine bu sınavlardan kalırsam cok kızacam kendime ama kafam adetime takılı ya ondan böle oldu odaklanamadım derse bitürlü simdi bitti işim arada çamaşır bile yıkayıp serdim neyse akşam rahat rahat çalışırım artık

Ellerine Saglik hayatim kafan başka yerde olduğu için calissanda anlamazdinki en azından ev temizlenmiş mis gibi otur evin çok guzel hakkarideki dandik evi düşün mis gibi otur ohhhhhh
off kendime sinir oldum evi toplayıp derse oturaaktım ya toplamaya başladım gözüme battı halıları cırp divan örtülerini kaldır çırp bi baktım bütün evi süpür sil temizledim camların bile üstünden geçtim off kaldı dersler yine bu sınavlardan kalırsam cok kızacam kendime ama kafam adetime takılı ya ondan böle oldu odaklanamadım derse bitürlü simdi bitti işim arada çamaşır bile yıkayıp serdim neyse akşam rahat rahat çalışırım artık

Saolun ama sütten gecmezmis cnm Drdiyor
Yani temasta oolduğun için geçermiş çocuğa :110: hep yanlis biliyorsunuz karismak gibi olmasinda:110:
hee bitek sen bilirsin zaten
doktordan doktorada çok farkediyo.
Bi doktor,çocuğa 2 yaşından sonra gece beslenmesi yasak, artık geceleri süt içmicek dedi.
başka doktor. 4 yaşına kadar gece süt içebilir dedi. Buyur burdan yak
hatta bazen nenelerimizin dedikleri doktorların bildiklerini çürütüyo
her doktora inanma çok bilmiş şişko kamyon bediha

Ne bagiriyon safinazz tek Dr la kalmam asla :110: oğlum 5 yasinakadar gece sutu içti ölmedi şükür :63:

Bi doktor,çocuğa 2 yaşından sonra gece beslenmesi yasak, artık geceleri süt içmicek dedi.

Gece süt iyi degilmi çocuklara?
Gerci bizimki gece sütünu çoktan bıraktı ama isterdim icmesini. Gece sütü çocukları tombis yapiyo. Icsin isterdim

yaa ewet sinir oldum ne biçim olmuş bu yaaa...
genişletip oku bebişim cevaplar altta yazıyor düzeltemedim,yaa..ne zamandır kızkardeşime gitmemiştim sevoşum oraya gittim erkenden...
GONCA,SARAAA VE NAZOMMM kızlar mesacınıza cevap yazdım genişletip okuyun düzeltemedim...
cevap yazdım yani görmedim duymadım demeyin...

okudum canım ama sen dedikten sonra:KK66:

NAZOO bizim burdada 11 liraydı sinema biletleri bencede biraz daha indirmeliler..

bencede sonrada türk milleti sanata ilgi duymuyor oluyor

ellerine sağlık canım benimde et sotem ve pilavım pişti salata yapmaktan vazcaydım turşu çıkaracam bide yoğurt salata yapmak zor değil ama başım çatlıyor kalbimde çarpıyo o yüzden uğraşmak istemiyom

bende üşenmiştim salata yapmaya turşu çıkarmıştım erik turşusu
bugün nasıl oldun atabildinmi üstünden pazar günün etkisini

damak tadıyla alakalı canım bende mercimekli bulgur pilavını salçasız seviyorum mesela :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

heee iki çıt iki defa enter tuşuna basmak demek :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kıyamam sen iyice hasta oldun yaaaaa doktora gitseydin canım ilaç verirdi çok çekmeden iyileşirdin

kaynana takımının hepmi sütü bozuk olur yaaaa (iyilerde vardır belki onlar hariç) vicdansızlık bu sen hasta yat onlar keyif yapsın oh ne ala memleket :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

benim hergün yürüyüşe gittiğim komşuda kaynana
ama geline gittimi sen dinlen ben burdayken yemekler benden gez toz dermiş mutfağa sokmazmış
ama bana geldimide yapmaz zaten çok yoruluyom çocuklardan diyormuş gel burdn yak
böyle gelinlerde var ama istisna

nazooooş kim kime cvp yazarsa yazsın boşver
Bi gün bize gelin yaaa arabanız varmıydı
bak heyecanlandım yine

yok sattık arabımızı geçen mayısta ama anlaşalım bigün dolmuşlada geliriz biz
yada siz gelin nasıl musait olursanız kocalarımıza soralım ne zaman diyecekler bakalım 3 senedir tanışıyoruz 1 senedir aynı şehirdeyiz artık tanışmanın zamanı geldi:KK19:

Sutlu pirinccorbasini bilirmisiniz harika olmus:kk77::kk77:

evet bilirim çocukluğumda annem çok yapardı

Slm.kızlar ya tüpbebek yapıldı en basından beri estrofem tablet kullanıyorum keseyi görene kadar kullan sonra bırakırız hormon salgılayamadıgın için dedi bu ilaç yan etkisi varmiki.bebek için kullanan varmı

yan etkisi olsa doktor kullan demezdi zaten tüp bebekte bu ilacı veriyorlar

Şok şok şok kaynana aradi nasilsin Nasil oldun bilmem ne bende sasirdim aksam halimi gördü cçünkü durdu durdu şey yarin misafir gelecekte sende yarina kadar iyi olursun :KK57::KK57:sende gel diyiciydim:KK57:
Ben : :KK43: gelemem cok kotuyum basimi kaldiramiyorum:110:
O : ama yarina kadar epey olursun :KK47:
Ben : hayir gelemem cok kotuyum yarina duzelemem:KK43:
O : sey yemek yapacamda onun icin gel dediydim:KK47:
Ben : hakani gonderir yemeklerden aldiririm:63:

nerdeyse grip olduğuna sevinecen ama iyi olmuş bahane olmuş her şerdeki hayırda budur:D

Birde misafire demiski kizin çocuğuna bakiyom hafta sonu gelin misafir de demiski napacazki sen yine çocuğa bak :-)
Sanki kirkli bebe 1.5 yasinda cicuk:110:

Bana yikilmayi biliyorlardi ohhh olsun:p:p

:D:D:D oh iyi olmuş

yok sattık arabımızı geçen mayısta ama anlaşalım bigün dolmuşlada geliriz biz
yada siz gelin nasıl musait olursanız kocalarımıza soralım ne zaman diyecekler bakalım 3 senedir tanışıyoruz 1 senedir aynı şehirdeyiz artık tanışmanın zamanı geldi:KK19:

evet bilirim çocukluğumda annem çok yapardı
biz hafta sonu müsait oluruz
senin eşin hangi gün izinli
ya nazo ben heyecanlanıyorum yaa

Back
X