- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Afiyet olsun yarasinCirbam hazir
Salep yaptim iciyom![]()
Bende bugün sutlac yapiim diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun yarasinCirbam hazir
Salep yaptim iciyom![]()
off kendime sinir oldum evi toplayıp derse oturaaktım ya toplamaya başladım gözüme battı halıları cırp divan örtülerini kaldır çırp bi baktım bütün evi süpür sil temizledim camların bile üstünden geçtim off kaldı dersler yine bu sınavlardan kalırsam cok kızacam kendime ama kafam adetime takılı ya ondan böle oldu odaklanamadım derse bitürlü simdi bitti işim arada çamaşır bile yıkayıp serdim neyse akşam rahat rahat çalışırım artık
Afiyet olsun yarasin
Bende bugün sutlac yapiim diyorum![]()
hee bitek sen bilirsin zatenSaolun ama sütten gecmezmis cnm Drdiyor
Yani temasta oolduğun için geçermiş çocuğahep yanlis biliyorsunuz karismak gibi olmasinda
![]()
hee bitek sen bilirsin zaten
doktordan doktorada çok farkediyo.
Bi doktor,çocuğa 2 yaşından sonra gece beslenmesi yasak, artık geceleri süt içmicek dedi.
başka doktor. 4 yaşına kadar gece süt içebilir dedi. Buyur burdan yak
hatta bazen nenelerimizin dedikleri doktorların bildiklerini çürütüyo
her doktora inanma çok bilmiş şişko kamyon bediha
Gece süt iyi degilmi çocuklara?hee bitek sen bilirsin zaten
doktordan doktorada çok farkediyo.
Bi doktor,çocuğa 2 yaşından sonra gece beslenmesi yasak, artık geceleri süt içmicek dedi.
başka doktor. 4 yaşına kadar gece süt içebilir dedi. Buyur burdan yak
hatta bazen nenelerimizin dedikleri doktorların bildiklerini çürütüyo
her doktora inanma çok bilmiş şişko kamyon bediha
Bize de annem taaa ortaokula gidene kadar vermiş.. sonrası malum obez olmuşumNe bagiriyon safinazz tek Dr la kalmam aslaoğlum 5 yasinakadar gece sutu içti ölmedi şükür
![]()
yaa ewet sinir oldum ne biçim olmuş bu yaaa...
genişletip oku bebişim cevaplar altta yazıyor düzeltemedim,yaa..ne zamandır kızkardeşime gitmemiştim sevoşum oraya gittim erkenden...
GONCA,SARAAA VE NAZOMMM kızlar mesacınıza cevap yazdım genişletip okuyun düzeltemedim...
cevap yazdım yani görmedim duymadım demeyin...
NAZOO bizim burdada 11 liraydı sinema biletleri bencede biraz daha indirmeliler..
ellerine sağlık canım benimde et sotem ve pilavım pişti salata yapmaktan vazcaydım turşu çıkaracam bide yoğurt salata yapmak zor değil ama başım çatlıyor kalbimde çarpıyo o yüzden uğraşmak istemiyom
damak tadıyla alakalı canım bende mercimekli bulgur pilavını salçasız seviyorum mesela
heee iki çıt iki defa enter tuşuna basmak demek
kıyamam sen iyice hasta oldun yaaaaa doktora gitseydin canım ilaç verirdi çok çekmeden iyileşirdin
kaynana takımının hepmi sütü bozuk olur yaaaa (iyilerde vardır belki onlar hariç) vicdansızlık bu sen hasta yat onlar keyif yapsın oh ne ala memleket![]()
nazooooş kim kime cvp yazarsa yazsın boşver
Bi gün bize gelin yaaa arabanız varmıydı
bak heyecanlandım yine
Sutlu pirinccorbasini bilirmisiniz harika olmus![]()
Slm.kızlar ya tüpbebek yapıldı en basından beri estrofem tablet kullanıyorum keseyi görene kadar kullan sonra bırakırız hormon salgılayamadıgın için dedi bu ilaç yan etkisi varmiki.bebek için kullanan varmı
Şok şok şok kaynana aradi nasilsin Nasil oldun bilmem ne bende sasirdim aksam halimi gördü cçünkü durdu durdu şey yarin misafir gelecekte sende yarina kadar iyi olursunsende gel diyiciydim
Ben :gelemem cok kotuyum basimi kaldiramiyorum
O : ama yarina kadar epey olursun
Ben : hayir gelemem cok kotuyum yarina duzelemem
O : sey yemek yapacamda onun icin gel dediydim
Ben : hakani gonderir yemeklerden aldiririm![]()
Birde misafire demiski kizin çocuğuna bakiyom hafta sonu gelin misafir de demiski napacazki sen yine çocuğa bak
Sanki kirkli bebe 1.5 yasinda cicuk
Bana yikilmayi biliyorlardi ohhh olsun![]()
biz hafta sonu müsait oluruzyok sattık arabımızı geçen mayısta ama anlaşalım bigün dolmuşlada geliriz biz
yada siz gelin nasıl musait olursanız kocalarımıza soralım ne zaman diyecekler bakalım 3 senedir tanışıyoruz 1 senedir aynı şehirdeyiz artık tanışmanın zamanı geldi
evet bilirim çocukluğumda annem çok yapardı
ne güzel seninki gelebiliyorBörülce geldi oturduk az önce kalkti![]()
Yoooo hhec obez deeel oğlumBize de annem taaa ortaokula gidene kadar vermiş.. sonrası malum obez olmuşum![]()
Dünden kalan sarımsaklı un çorbası
ıspanaklı gozleme
sebzeli karnıbakar yemeği