Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaenindaki yumustan olmasin tobalagim benim hecc ondan demezdeihale bana kaldiBafs
Kulaklarımı fena citlatmissin tüm gece ayakdaydim![]()
Ayy sevinc sunu sen sorma bari yazin oba oba geziyodum evim yurdummu vardi tam yerlestim hamile kalmisim yat yat sonrasinida biliyon ne ara yapicaktim misafir kaldigim yerlerde bana yaprak basin mi diyeydim millete zaten borulcenin yazliginda kaldik encok karinin evi bile yarimyamalakti anacigim kurucakti ama dedim ugrasma esyam bile yok ortada wve gecince ben kurarim dedim nerdeee basima gelecek isler varmis ben bu yaz buzluguma sebze bile atamadimYazdan niye yapmadin
Bende pazarlara bakiyom kac haftadir yok yok bir yaprak yok bulurum onsallah lahanayla ikisini sarmayi pek seviyom en cokta lahanatadı kötü ama çok işe yarıyor..
biliyorum zaten bu mevsimde taze olmaz biz yazdan hazırlıyoruz,sende pazarlarda bulabilirsin..bizim pazarlarda satılıyor..
hemde nasıl ağladı kurban olduğum ,bende onu öyle görünce gözüm döndü...
Ayy sevinc sunu sen sorma bari yazin oba oba geziyodum evim yurdummu vardi tam yerlestim hamile kalmisim yat yat sonrasinida biliyon ne ara yapicaktim misafir kaldigim yerlerde bana yaprak basin mi diyeydim millete zaten borulcenin yazliginda kaldik encok karinin evi bile yarimyamalakti anacigim kurucakti ama dedim ugrasma esyam bile yok ortada wve gecince ben kurarim dedim nerdeee basima gelecek isler varmis ben bu yaz buzluguma sebze bile atamadim
Beydos
Annen tabiki kimbilir neler çekmiştir.
Aynı evde yaşamak zordur hele eskilerle daha da zor..
Belki de içine ata ata böyle oldu kadincagiz.
Ama onun en büyük şansı sensin.
Senin gibi hayırlı bir evladı var..
Çok güzel bişey bu.
Belim sirtim ağrıyor
Geçmedi akşamdan beri
Acaba dün biraz iş güç yaptım ondanmi oldu
Çok biseyde yapmadım canim aslındaArtik isi gücü biraksan diyorum![]()
Çok biseyde yapmadım canim aslında
kıyafet falan ayikladim. Dolapları biraz duzenliim dedim ama baktım çok yoruluyorum tam bitirmeden bıraktım..
sende oluyomuydu?
İnsanın yardım edecek kimsesinin olması ne kadar kotuymus... emeğim geçen herkese yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. Herkes kendini düşünüyorMuş.
Bel ağrısı miydi seninde ?Hem de Nasil kimildamaya halim kalmiyordu
evet çok acii malesef..Öyle insanlarin isi bitene kadar maalesef benciller![]()
Oglani uyuttum
dün yapamadigim sutlaci bugün yaparım inşallah![]()