Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın canim
belki beydosunki öyle olur kimbilir

aslında hiç kindar değildir. Gorumcelerinin bütün işini yapar onlar bişey istese hiç kırmaz onları yapmak istemese bile yapar götürür bi yerlere... aslında çok yumuşak kalplidir. Benim çocuğum yokken beni de herzaman cagirirdi biyerlere giderdik gezerdik tabi.. şimdi iş var o yüzden gelmiyor... neyse AllahI'm goruyor benim haksizligum varsa beni de affetsin... artık hiç bişey istememeye karar verdim... Allahım da beni muhtaç etmez inşallah...

işi evmiyor heralde ama görümcelere yaparken üşenmiyor:63:

kızkardeşine pes diyorum canım insan kardeşine böyle davranırmı hele kızkardeşine :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hadi gözünaydın :KK39::KK39::KK39::KK39:

amin canım

tatlım bugün diyetisyen kontrolüm vardı

beydoşum bende kuru biber ve patlıcanlarımı haşlayıp derin dondurucuya bırakıyorum pişirince rahat oluyo

üşüyorum sabah kan şekerim aşırı düştü yine ama diyetisyene gittiğim için gelemedim canım

amin canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
annen kardeşinin sana yardım etmemesine bişey demiyomu onu merak ettim:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

menün çok güzel canım

bende geçen gün tarhana çorbası yaptım kaynoşlar yemedi ekşiymiş sevmezlermiş :63::63::63::63::63::63:

çokta tın :63:

merhaba kızlar

bugün sabah erkenden diyetisyen kontrolüm vardı ona gittim maalesef bu 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda ama ben üzülünce sinirlenince yemek yediğim için böyle olacağını biliyodum diyetisyende biraz sert konuştu oda canımı sıktı bu bebeği istiyosan bu kilolar gidecek yoksa hiç deneme tutmaz falan dedi sanki ben bilmiyorum insan azıcık moral vererek konuşur yanlışmı düşünüyorum tamam haklı ama benim moralim bu sıralar zaten bozuk üstüme gelmesi gerekmezdi diye düşünüyorum neyse

kaynoşunda doktor kontrolü vardı bugün onuda götürdük şükür bişeyi çıkmadı hatta doktor ilacınıda kesti çok iyiymiş ordanda evlerine gittiler :D:D:D:D:D:D:D:D ooooh hele şükür aslında kal desem kalacaklardı ama biz eve gidelim dediler yarım ağız bende hiç oralı olmadım eşimde kalın demedi onunda canına tak etmişti ama bişey diyemiyodu işte nede olsa anası neyse kurtuldum şimdilik :D:D:D:D:D:D:D

ama ev berbat durumda mutfağı görseniz korkup kaçarsınız dün gece çok üşüyodum rahatsızdım bulaşıkları makinaya dizemedim onlarda hiç ellerini sürmediler üstüne çaydı pastaydı çerezdi derken bulaşıklar çoğaldı bu sabah kahvaltı sofrasını bile toplamamışlar bende öğlende geldim topladım ama mutfağa girişemedim işe geldim akşam temizleyecem inşallah yataklar sökülüp yıkanacak yattıkları odada darma duman çok işim var çoook :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

aman işin olun yeterki kaynoşlar örümcekler olmaında:KK73:

aşk olsun diyetisyenden taraf oldun heeeee:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
onların gitmesine bende çok üzüldüm:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK73::KK73::KK73::KK73:

ne desin canım laftan anlamayanlara banada kendini yormada yavaş yavaş yaparsın dedi

sadece çorba olsa iyi kuru fasulye yaptım biz sevmiyoz dediler nohutu yemekten saymıyolar güveç yemezler kaynanam pilav yemez ev yoğurdu dışında yoğurt yemez çay içmez meyve suyu içmez ayyyyy hangi birini sayayım

yani canım aynen öyle

öyle miafirede ne yapcanı şaşırır inan :KK62:

İlginç havuç hic duymadimdi
Güzele benziyor tarhana ya sarimsak daha çok yakisiyor

bende az yağda sarımağı kavuruyorum az bişey sonra salçaınıda koyuyorum birazda öyle kavuruyorum
sonra az soğuk su koyuyorum içine kişisine göre kaç kaşık tarhana koyacaksam ayarlıyorum
genelde kendimize 2 kaşık yetiyor sonra iyicene karıştırıp koyulaşmaya başlayınca üzerine kaynamış su ekliyorum
varsa evde et yada tavuk bulyon atıyorum :kk77: sonra afiyetle yiyoruz

Günaydın canim
belki beydosunki öyle olur kimbilir

aslında hiç kindar değildir. Gorumcelerinin bütün işini yapar onlar bişey istese hiç kırmaz onları yapmak istemese bile yapar götürür bi yerlere... aslında çok yumuşak kalplidir. Benim çocuğum yokken beni de herzaman cagirirdi biyerlere giderdik gezerdik tabi.. şimdi iş var o yüzden gelmiyor... neyse AllahI'm goruyor benim haksizligum varsa beni de affetsin... artık hiç bişey istememeye karar verdim... Allahım da beni muhtaç etmez inşallah...
amin derincim,işte beş parmağın beşi bir olmuyor maalesef...
sağol cnm en tatlı benim:KK45:

ayrı Bi ülke gibi.
varya öyle başka ülkelerden turkiyeye gelip ilk defa kar görenler.
aslında paran olcak kışları uludağa tatile gitcen

:110:
heee aynen öyle:110:

Ayyy ne pisirsem booon bilemedim:KK45:
ben nohut yemeği yaptım ama bu sefer etli değil tavuklu,birde bulgur pilavı yapacam..anemgilde kuru fasulye pişirmiş ondan da getirdim herif hangisini isterse onu yisin diğeride yarına kalır..iki yemeğide çok sever zati:kk77:
kızkardeşine pes diyorum canım insan kardeşine böyle davranırmı hele kızkardeşine :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

tatlım bugün diyetisyen kontrolüm vardı

beydoşum bende kuru biber ve patlıcanlarımı haşlayıp derin dondurucuya bırakıyorum pişirince rahat oluyo
saracım bizim buranın patlıcanı haşlanmıyor,sadece sabah suya koyarız ve akşama doğru bolca yıkayıp doldururuz ..soğuk suyun içinde yumuşacık olur..neden dersen bizim buranın patlıcanı küçük yerli patlıcan oyulduktan sonra bol tuzlu suda kaynatılır ve damlara serilip kurutulur..o yüzden bir daha haşlama gerekmez..

işi evmiyor heralde ama görümcelere yaparken üşenmiyor:63:

çokta tın :63:

aman işin olun yeterki kaynoşlar örümcekler olmaında:KK73:

öyle miafirede ne yapcanı şaşırır inan :KK62:

bende az yağda sarımağı kavuruyorum az bişey sonra salçaınıda koyuyorum birazda öyle kavuruyorum
sonra az soğuk su koyuyorum içine kişisine göre kaç kaşık tarhana koyacaksam ayarlıyorum
genelde kendimize 2 kaşık yetiyor sonra iyicene karıştırıp koyulaşmaya başlayınca üzerine kaynamış su ekliyorum
varsa evde et yada tavuk bulyon atıyorum :kk77: sonra afiyetle yiyoruz

Ellerine saglik

merhaba kızlar

bugün sabah erkenden diyetisyen kontrolüm vardı ona gittim maalesef bu 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda ama ben üzülünce sinirlenince yemek yediğim için böyle olacağını biliyodum diyetisyende biraz sert konuştu oda canımı sıktı bu bebeği istiyosan bu kilolar gidecek yoksa hiç deneme tutmaz falan dedi sanki ben bilmiyorum insan azıcık moral vererek konuşur yanlışmı düşünüyorum tamam haklı ama benim moralim bu sıralar zaten bozuk üstüme gelmesi gerekmezdi diye düşünüyorum neyse

kaynoşunda doktor kontrolü vardı bugün onuda götürdük şükür bişeyi çıkmadı hatta doktor ilacınıda kesti çok iyiymiş ordanda evlerine gittiler :D:D:D:D:D:D:D:D ooooh hele şükür aslında kal desem kalacaklardı ama biz eve gidelim dediler yarım ağız bende hiç oralı olmadım eşimde kalın demedi onunda canına tak etmişti ama bişey diyemiyodu işte nede olsa anası neyse kurtuldum şimdilik :D:D:D:D:D:D:D

ama ev berbat durumda mutfağı görseniz korkup kaçarsınız dün gece çok üşüyodum rahatsızdım bulaşıkları makinaya dizemedim onlarda hiç ellerini sürmediler üstüne çaydı pastaydı çerezdi derken bulaşıklar çoğaldı bu sabah kahvaltı sofrasını bile toplamamışlar bende öğlende geldim topladım ama mutfağa girişemedim işe geldim akşam temizleyecem inşallah yataklar sökülüp yıkanacak yattıkları odada darma duman çok işim var çoook :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
diyetisyen ne güzel yapmış,seni gaza getirmek içindir söyledikleri canım..:KK22:
ayrıcada gözünaydın İSTİLACILAR gitmiiişşşşş:KK31::KK31:

tabletimden bağlanıyorum :110:
:110::110::110::110:
başak bir hayırlı olsun demedi kesin kıskandı:63:
niye kıskansın:110:
Offff of mirro kafayi TV ünitesine carpti
abowww geçmiş olsun bişey oldumuuu:eek:
sağol canım sanada kolay gelsin sobanın poflamısından nefret ederdim ALLAH senide kurtarsın sobadan
bizde karadyı izledik aslında sevinçte karadayı izlerdi ama:110:

:KK12::KK12::KK12: ALLAH ALLAH nasıl kardeş ya inşallah yine muhtaç olur sanada sende bu lafını hatırlatırsın

amiiiiiiinnnnnnnnnn
sağol nazocum amin..bugünde bir sürü is döküldü yine kaç saat onu temizlemekle uğraştım beim ağrıdı walla..sen kurtuldunmu zobadan:KK14:

ben doğru düzgün ilaç içmem ama yine olmadı çicuk:KK46:
hee tevatür işte..

diyetisyen ne güzel yapmış,seni gaza getirmek içindir söyledikleri canım..:KK22:

sağol nazocum amin..bugünde bir sürü is döküldü yine kaç saat onu temizlemekle uğraştım beim ağrıdı walla..sen kurtuldunmu zobadan:KK14:

hee tevatür işte..

evet 5 senedir zobadan kurtuldum bursadaki ev kaloriferliydi burdakide doğalgaz zobalı

Deroş kaç haftalık oldun bu ay scan vardi dimi senin doğum şubat orta siydi dimi
34 bitti şükür cuma doktor randevuşu var ama scana sokaRMI bilmiyom

Offff of mirro kafayi TV ünitesine carpti
geçmiş olsun çok canim benim yaaa... hareketleNME başladı yaa artık kazasız belasız buyur giderler inşallah..

DEROŞ senin kız benim gibi kova burcu olacak değilmi,doğum şubatamı denk geliyor:D
canim yaa ocağın son haftası ya da subatin ilk haftası diye tahminim.. inşallah zamanında gelir... subat olursa balık ama subatin sonu balikdi sanırım kova...
Nasıl bir burç kova?:cool: Inşallah sağlıkla doğarda.. hayırlı bir evlat olur inşallah:KK17:

Deroş sagsalim doğru cnm insallah çok az kalmis
inşallah canim benim

Sevinç çok geçmiş olsun

Beydoş be nde kova burcuyum

deros kova burcu Dahiler burcudur

menüyü değiştim

Nohut yemeği
Şehriye çorbası
salata
inşallah ... bana bak kendi burcun olduğu için mi dahii...
az önce internetten biraz baktım
en çekilmez uyumsuz burçMuş :KK17::KK17::KK17:tirstim:KK17:

hee tevatür işte..
başak bir hayırlı olsun demedi kesin kıskandı:63:
aynen beydoşcum
niye kıskanacakmışım
gözümden kaçmış hayırlı olsun:63:
bu kadar varlıklı Bi insan olmak nası bi duygu:110:

Sütlü irmik tatlısı yaptım kızlar resmini paylaşcam
götumcemlerde halamlar var malum
onları çaya çağırdım.
götumce çoluk çocuk b.k böcuk doluşurlar şimdi:63:
ve tabiiki çağırılmayan kara kaynoş

Saracım geçmş olan cnm kurtulmuşsn canavarlardan.
çalıştığın halde hiç Bi şeye dokunmamaları çok tuhafıma kaçtı
yakın olsak yardıma gwlirdik

puff havalar çarptı beni yine galiba inşallah kolayca atlatırım midem bulanıyorr heryerim ağrıyor :cry:

Back
X