Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deroş sana bir isim onerecegim canim
SARE Hz ibrahim efendimizin eşinin ismiymis anlamı saf temiz topluluk demek çok beğendim bor düşün istersen yoksa ben bir tane kiz yapar koyarim![]()
okumayla adam olunmuyorki canım bizimki bide okumuş olsaydı varya yerlere sığamazdı herhal şimdi böylede geçen gün bilgisayar konusunda bişey sordu çok basitti unuttum şu an cahilliğini bu kadar belli etmesen dedim hiç sesini çıkarmadı utanmış gibi yaptı tuhaf triplere girdi bazen üzülmesin diye ses etmiyorum ama bundan sonra küsse bile umurumda değil yalnız şöyle bi durumlarıda var o küserse anası diğer bacısıda yüz çevirir benden ama hiçbiri umurumda değilde eşimin hatırına katlanıyorum
Bugün cuma canim Allaha havale et değeri olmayan insana da değer verme bir dahakendimi değersiz hissetmeme sebep oluyolar ya Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları evimden eşimden benden çıkmasında kendi ayaklarının altından bulsunlar inşallah
annem hacdan geldikten sonra bi sabah namazından sonra rüyasında görmüş benim için kızının bir kızı olacak ismide elif olacak demişler kızım olursa ismi elif olacak ama eşim tutturdu anamın adıda ikinci ismi olacak diye kabul etmiyoru
m ama o zaman olursa bakacaz
Canim bunların yaptiklarini düşünüp kura kura insan bakirkoyluk olur. Bos ver Allahlarindan bulsunlar onlarin umurunda bile değil sen sinir hastasi olduğun la kalirsin
Herkes findik kirar keyfine bakar boşver üzme kendini
Bugün cuma canim Allaha havale et değeri olmayan insana da değer verme bir daha
Ayyy pesss insallah oğlun olur ama bu defada babamin.adini koyacam der![]()
Günaydın kizlarrr
Hepimiz için hayırlı bir cuma olur inşallah
Sağlıklı bereketli...
Şubat'ın ilk haftası gün tam olarak belli değil çarşamba perşembe veya cuma... o cuma olsun dedi.... 2 hafta sonra anestezi de randevu var 3 hafta sonrada doktorda o zaman kesinlesecek...afiyet olsun canım ama bende eşim yemiyosa kendim için bişey yapıp yemem seni takdir ettim bu konuda doğru olanı sen yapıyosun
çok sevindim canım yani şimdi ne kadar süre kaldı heyecan başladımı
afiyet olsun canım
bu da 39 bittiği gün ya da 39+1 de doğurursun dedi ilk başta sonra ben çok geç değilmi dedimgozunaydin cnm benimkinin ikiside duramadi 37+3 haftalik dogdular dumos 39+.. Dogurdu cnm
Gunaydin cnm burdada ayni
aminnnn aminnnGunaydin musmutlu bir gün diliyorum
Hayirli cumalar cumanin bereketi evimize dolsun Rabbim Saglik sihhat bol kazanç versin kimseye muhtaç etmesin gonlumuzdeki hayirli dileklerimiz gerçek olsun amin amin amin
Aksam herif bana surat etmedi geldi cay ictik anasigilden tatli getirmiş yedi
Sonrada adetin ne zaman bitecek dedideliye bak bu gidişle bitmez dedim
![]()
usur çocuk havanın soğukluğu biraz kırılsin çıkarırsin 1 saatligineKizzzzz derooossss rekora kosuyom pazar günü aşamadan geldim bugün cuma daha evden cikmadimmirro üşür diye korkuyom
![]()
canim benim bu ismide herife söyledim begenmedi.. uyuzzzzzDeroş sana bir isim onerecegim canim
SARE Hz ibrahim efendimizin eşinin ismiymis anlamı saf temiz topluluk demek çok beğendim bor düşün istersen yoksa ben bir tane kiz yapar koyarim![]()
Aminnn canim benimbugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin
biliyomusun o zaten baştan beri öyle oğlumuz olursa babasının adını koyacak babası rahmetli olduğu için bende bişey dememiştim ama anasının adı olmayacak
bugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin
Şubat'ın ilk haftası gün tam olarak belli değil çarşamba perşembe veya cuma... o cuma olsun dedi.... 2 hafta sonra anestezi de randevu var 3 hafta sonrada doktorda o zaman kesinlesecek...
heyecan değilde korku var canim benim
bu da 39 bittiği gün ya da 39+1 de doğurursun dedi ilk başta sonra ben çok geç değilmi dedimtamam dedi 38+4 olur dedi daha erken olmaz dedi
aminnnn aminnn
Aferin kız sana
gel öpücem
usur çocuk havanın soğukluğu biraz kırılsin çıkarırsin 1 saatligine
canim benim bu ismide herife söyledim begenmedi.. uyuzzzzz
Söylediğim hic bi ismi beğenmedi...
Kendiside bulamiyo![]()
Aminnn canim benim
Yavrunu kucağına aldığında onları o kadar düşünmüyorsun...
Kendimden biliyorum..
Inşallah sağlıkla hayırlısı ile tez zamanda alırsın kucağına bebeğini...
Aynı şekilde tüm isteyenler kavuşsun bebegine insallah
bugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
amin
amin
koyar o koyar
Aminnnnnnnnn![]()
Deroş bu herifinekesin anasinin ismimi koyacak begsnmedigind gire
![]()