Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Haklısın"sevinc007, post: 38811857, member: 190560"]Ellerine Saglik cnm

Geçmiş olsun pekmez felan ver cnm bagisikligi guclensin[/QUOTE]
Haklısın canım keciboynuzu ve uzum pekmezi ikiside annem yolluyor komsumuz yapiyor surekli iciyoruz bende iciyorum portakal mesela hergun muhakkak tuketiyoruz havalar soguk pekmezi genelde portKal suyuna karistirip iceriz ozaman kansizligada birebirmis ve icimizi ısıtıyormus

Çok doğru aferinnnnn
Haklısın"sevinc007, post: 38811857, member: 190560"]Ellerine Saglik cnm

Geçmiş olsun pekmez felan ver cnm bagisikligi guclensin
Haklısın canım keciboynuzu ve uzum pekmezi ikiside annem yolluyor komsumuz yapiyor surekli iciyoruz bende iciyorum portakal mesela hergun muhakkak tuketiyoruz havalar soguk pekmezi genelde portKal suyuna karistirip iceriz ozaman kansizligada birebirmis ve icimizi ısıtıyormus[/QUOTE]

Bugünkü menüm
Şehriye corbasi
Firinda tavuk pattis
Pirinç pilavi
Salata:kk77::kk77:

ooooh menüye bak ne hoş bende fırında tavuk pattis yapayım iyi fikir verdin canım ama pilav yok salata yapayım çorbada hııııım hangisi olsun hah buldum nohutlu yeşil mercimekli erişte çorbası ooooooooooh mis :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

öğlenede bulgur köftem arpa şehriye çorbam var yanınada yoğurt çıkarayım olduda bitti :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

Adına bakıp da bir şey sanmayın; serum fizyolojik 1 litre saf suda 9 gram sodyum klorür yani bildiğimiz sofra tuzu bulunan bir çözeltiden başka bir şey değildir.
Her birinde 5 ml serum fizyolojik bulunan 12 flakonun fiyatı tam 20 lira.
Evet, yanlış okumadınız, 60 mililitre su ve yarım gram tuzun fiyatı 20 lira, yazı ile ‘yirmi lira’.
Yani litresi yaklaşık 350 tl ye geliyor.
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın da hastalarına yazdığı 1 litresi 2-3 lira olan ve üstelik de damara zerk edilebilecek kadar ‘steril’ olan serumlardan alın ; bütün aile aylarca kullanın.
Bizim doktorda öncesinde fahiş fiyatlı olanı tavsıye etti ve bizde bilmediğimizden uzunca bir süre kullandık(kazıklandık-dolandırıldık).
Daha sonra Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın konuyla ilgili yazdıklarını okudum.
Sonuç olarak eczaneden 3,5 Tl ye yarım litrelik (500 ml) Poliforma marka PF %0,9 İZOTONİK SODYUM KLORÜR İ.V İNFÜZYON İÇİN ÇÖZELTİ adlı ürünü kullanıyoruz artık. Bırde şırınga almanız gerekiyor 50 kuruşa.
Doktorumuza tekrar konuyu açtığımızda iyi yapmışşınız dedı.(neden en başta bizi bu sekılde yonlendırmediği ayrı bir soru işareti tabiki)
Şırıngaya yaklaşık 6-10 ml serumu çekin. burun deliklerine 3-5 er ml sıkın. Her serum sıkışından sonra ters cevirip sırtına hafifçe vurarak burnunun temizlenmesini sağlayın.

Back
X