- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Yokkizzz çocuklardan sipsak allah ne verdiyse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokkizzz çocuklardan sipsak allah ne verdiyse![]()
bizde yarın kutlaruk zaar![]()
ay hiç sevmem öyle
![]()
kozmik bakıma göre takip edersen gerçekten işe yarıyor nazoşum ben bi ara bayağı dikkat ediyodum ve işe yarıyo inanki![]()
hee cok takip ettim nerdeyse koltuk alti ve ozel bolgede birsey kalmadi iyice azaldi
Heeeekizim hastaydim daha kutlayamaduk boon kutlarik zaaar
ben nerdeye 2 yıldır takip ediyorum bayağı işe yaradı ama benim daha çok çalışmam lazım yok etmek için
çünkü çok kıllı bi hatunum
keşke devam etseydin belki tamamen kurtulurdun
ay gerçekten sendemi öylesin benim hislerim sezgilerimde çok kuvvetlidir...
yok kuzum zaten pek kimseye anlatmam..
iyi hakettin o zaman...
ay hiç sevmem öyle
![]()
Napak oxfort vardida bizmi okumuyok
benimde bayağı azaldı hemde bayağıben nerdeye 2 yıldır takip ediyorum bayağı işe yaradı ama benim daha çok çalışmam lazım yok etmek için
çünkü çok kıllı bi hatunum
keşke devam etseydin belki tamamen kurtulurdun
Hamile olunca edemediydim tarihleri paylasirsan sevinirim![]()
Saol saracimbenimde bayağı azaldı hemde bayağı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dolunay-epilasyonu.592422/
buradsan takip edebilirsin canım
Hamile olunca edemediydim tarihleri paylasirsan sevinirim![]()
ay evet bende öyle istiyorum ama olmuyor maalesef...evet canım sezgilerimde çok güçlüdür bazen keşke bu kadar güçlü olmasaydı diyorum çünkü rahatsız oluyorum olacak bişeyi önceden hissetmek gibi mesela
![]()
![]()
![]()
bu ne yaa yani bu tarihlerde alınca kıllarmı bitiyor..1. SEÇENEK
09 Ocak 2015 saat 01:59’dan 11 Ocak 2015 saat 12:52’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2. SEÇENEK
18 Ocak 2015 saat 15:02’den 20 Ocak 2015 saat 14:01’e kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.
1. geçti ama 2. de yapamıyacan büyük ihtimal yeni yaptığın için
ay evet bende öyle istiyorum ama olmuyor maalesef...
bu ne yaa yani bu tarihlerde alınca kıllarmı bitiyor..
aaa çok ilginçmişşbu tarihler ayın küçülmesiyle alakalı tarihler canım ayın hilal olmasına yakın zamanlar yani ve inandırıcı gibi gelmesede bu tarihlerde yapılan epilasyonlardan sonra gerçekten tüylerde azalma yaşanıyo inan bana
nazoş bugün doktora gidecektin gittinmi
ay evet bende öyle istiyorum ama olmuyor maalesef...
bu ne yaa yani bu tarihlerde alınca kıllarmı bitiyor..
inşaallah geçer de o işleme gerk kalmaz canım..gittim canım ama doktorun muanesinden bişey anlamadım doğru dürüst muane etmeden tahlil yapmadan bana ilaç yazdı bunları 15 gün iç geçmeze makattan bi cihazla girip bakacaz inşallah geçer zor bi işlem dedi
gittim canım ama doktorun muanesinden bişey anlamadım doğru dürüst muane etmeden tahlil yapmadan bana ilaç yazdı bunları 15 gün iç geçmeze makattan bi cihazla girip bakacaz inşallah geçer zor bi işlem dedi