Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kozmik bakıma göre takip edersen gerçekten işe yarıyor nazoşum ben bi ara bayağı dikkat ediyodum ve işe yarıyo inanki :KK39:

ben nerdeye 2 yıldır takip ediyorum bayağı işe yaradı ama benim daha çok çalışmam lazım yok etmek için
çünkü çok kıllı bi hatunum:KK45:

hee cok takip ettim nerdeyse koltuk alti ve ozel bolgede birsey kalmadi iyice azaldi

Heeee :D:D kizim hastaydim daha kutlayamaduk boon kutlarik zaaar

keşke devam etseydin belki tamamen kurtulurdun

Hamile olunca edemediydim tarihleri paylasirsan sevinirim:29:

ben nerdeye 2 yıldır takip ediyorum bayağı işe yaradı ama benim daha çok çalışmam lazım yok etmek için
çünkü çok kıllı bi hatunum:KK45:

keşke devam etseydin belki tamamen kurtulurdun

Hamile olunca edemediydim tarihleri paylasirsan sevinirim:KK19:

1. SEÇENEK
09 Ocak 2015 saat 01:59’dan 11 Ocak 2015 saat 12:52’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2. SEÇENEK
18 Ocak 2015 saat 15:02’den 20 Ocak 2015 saat 14:01’e kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

1. geçti ama 2. de yapamıyacan büyük ihtimal yeni yaptığın için

evet canım sezgilerimde çok güçlüdür bazen keşke bu kadar güçlü olmasaydı diyorum çünkü rahatsız oluyorum olacak bişeyi önceden hissetmek gibi mesela

:KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70:
ay evet bende öyle istiyorum ama olmuyor maalesef...
1. SEÇENEK
09 Ocak 2015 saat 01:59’dan 11 Ocak 2015 saat 12:52’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2. SEÇENEK
18 Ocak 2015 saat 15:02’den 20 Ocak 2015 saat 14:01’e kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

1. geçti ama 2. de yapamıyacan büyük ihtimal yeni yaptığın için
bu ne yaa yani bu tarihlerde alınca kıllarmı bitiyor..

ay evet bende öyle istiyorum ama olmuyor maalesef...

bu ne yaa yani bu tarihlerde alınca kıllarmı bitiyor..

bu tarihler ayın küçülmesiyle alakalı tarihler canım ayın hilal olmasına yakın zamanlar yani ve inandırıcı gibi gelmesede bu tarihlerde yapılan epilasyonlardan sonra gerçekten tüylerde azalma yaşanıyo inan bana

bu tarihler ayın küçülmesiyle alakalı tarihler canım ayın hilal olmasına yakın zamanlar yani ve inandırıcı gibi gelmesede bu tarihlerde yapılan epilasyonlardan sonra gerçekten tüylerde azalma yaşanıyo inan bana
aaa çok ilginçmişş:KK57:

gittim canım ama doktorun muanesinden bişey anlamadım doğru dürüst muane etmeden tahlil yapmadan bana ilaç yazdı bunları 15 gün iç geçmeze makattan bi cihazla girip bakacaz inşallah geçer zor bi işlem dedi
inşaallah geçer de o işleme gerk kalmaz canım..

gittim canım ama doktorun muanesinden bişey anlamadım doğru dürüst muane etmeden tahlil yapmadan bana ilaç yazdı bunları 15 gün iç geçmeze makattan bi cihazla girip bakacaz inşallah geçer zor bi işlem dedi

nasıl yani ultrasonda bakmadan tahlil yapmadan ilaç yazılırmı ya apandisitse Allah korusun karın ağrılarında ağrı kesici içilmez biliyosun çünkü apandisit riskinden dolayı ağrı kesici apandisitin belirtilerini ortadan kaldırdığı için hayati risk taşır bu biiiir

ikincisi bahsettiği olayın ismi kolonoskopi yani ucunda kamera olan bir cihazla makattan girip bağırsakların içini görüntüleyecek bu işlemden önce bağırsakları şişirecek hava vererek ve seni uyutacak uyuduğun için ağrı sızı hissetmeyeceksin sadece sonrasında bayağı gaz çıkaracaksın karnının şişliği böyle inecek çünkü korkulacak birşey değil hele zor bi işlem hiç değil

bence sen başka bir doktorada görün canım

Back
X