Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasıl yani ultrasonda bakmadan tahlil yapmadan ilaç yazılırmı ya apandisitse Allah korusun karın ağrılarında ağrı kesici içilmez biliyosun çünkü apandisit riskinden dolayı ağrı kesici apandisitin belirtilerini ortadan kaldırdığı için hayati risk taşır bu biiiir

ikincisi bahsettiği olayın ismi kolonoskopi yani ucunda kamera olan bir cihazla makattan girip bağırsakların içini görüntüleyecek bu işlemden önce bağırsakları şişirecek hava vererek ve seni uyutacak uyuduğun için ağrı sızı hissetmeyeceksin sadece sonrasında bayağı gaz çıkaracaksın karnının şişliği böyle inecek çünkü korkulacak birşey değil hele zor bi işlem hiç değil

bence sen başka bir doktorada görün canım
çok haklısın saracım..benim eşimede kolonoskopi yapılmıştı ama en son işlemdi bu... doktor öncesinde ayrıntılı bir tetkik yapsa daha iyi olurdu..
döner sermaye olduğu için insanları böyle yoruyolar ..

nasıl yani ultrasonda bakmadan tahlil yapmadan ilaç yazılırmı ya apandisitse Allah korusun karın ağrılarında ağrı kesici içilmez biliyosun çünkü apandisit riskinden dolayı ağrı kesici apandisitin belirtilerini ortadan kaldırdığı için hayati risk taşır bu biiiir

ikincisi bahsettiği olayın ismi kolonoskopi yani ucunda kamera olan bir cihazla makattan girip bağırsakların içini görüntüleyecek bu işlemden önce bağırsakları şişirecek hava vererek ve seni uyutacak uyuduğun için ağrı sızı hissetmeyeceksin sadece sonrasında bayağı gaz çıkaracaksın karnının şişliği böyle inecek çünkü korkulacak birşey değil hele zor bi işlem hiç değil

bence sen başka bir doktorada görün canım

bende şaşırdım ilaçları aldım ama içsemmi içmesemmi bilemedim eşimde başka doktora git diyor bana
boğazım ağrıyor dişim apse olduğu ve ağrı yaptığı halde ağrı kesici içmedimki karın ağrısında ilaç içilmezmiş
ağrıyı ortadan kaldırmamak için adam bi iki Steteskopla baktı okadar bastırmadı bile muayenede
ultrosyonda bakmadı nasıl anladı anlamadım

bende şaşırdım ilaçları aldım ama içsemmi içmesemmi bilemedim eşimde başka doktora git diyor bana
boğazım ağrıyor dişim apse olduğu ve ağrı yaptığı halde ağrı kesici içmedimki karın ağrısında ilaç içilmezmiş
ağrıyı ortadan kaldırmamak için adam bi iki Steteskopla baktı okadar bastırmadı bile muayenede
bencede başka br doktora daha görün ilaçlara başlamadan...
o nasıl muayene en azından bir ultrasonla bakar doktor...

bencede başka br doktora daha görün ilaçlara başlamadan...
o nasıl muayene en azından bir ultrasonla bakar doktor...

en iyisi başlamayım keşke almasaydım ilaçları hatta fazla yazmış ilaçlarıda
eczacı dedi 15 gün sonra kontrole çağırmış neden bu kadar fazla yazmış istersen hepsini alma dedi
bende 1 er kutularını aldım

neyse ben çıkıyorum eşim erken geldi uyuyor şimdi
bende çayı hazırlıyım kalkana kadar iyi akşamlar canlar:KK19:

ama ihmal etme canım sağlık ihmale gelmez biliyosun

:KK45::KK45::KK45::D:KK30::KK73::KK37::KK8: marketten geldik cay icicik

QUOTE="sara_28, post: 38871231, member: 238516"]onun işi var şimdi herifi geldi daha yimek yiyecek markete gidecek ondan sonraaaaaaaa sonrası anlatılmaz yaşanır :KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]

iyiymis bendekI borulceler HEC bi işe yaramıyor... açığını aramak için gelirler arkandan da bol bol dedikodunu yaparlar..
Düşünüyorum bakalım hayırlısı ile yarım günde olsa çocuk enerjisini atar yorulur biraz. Evde sıkılıyor....haklı olarak..
ne insanlar varya
benm börülce de bıktırdı beni
yüzünü görmek istemiyorum.
ama daha neler var neler

amin canım çok sağolll:KK74:

benim rüyalarım hep çıkar keşke hiç görmesem ama görüyorum işte,eğer adet olacaksam yada kanamam olacaksa her ay görüyorum evet..ama hamilelik kararını verdiğizden beri hiç sekmiyor daha öncekilerdede böyleydi enteresan değilmi:KK14:

aminnnn,amin:KK19:
sende önümüzdeki ay daha rahat başlarsın bari..

biz burdaykende sen hep kaçıyon:110:

börülcelerinmi geliyor:110:

birde egeyi bahane eder:63:

çok sevindim canım,değerlerin güzel çıkmış bunlar bebiş için iyi..
mönüde güzel ellerine sağlık:kk77:
evet enteresan ama bilinç altına uerleştiğinden olsa gerek.
bu kararı verdikten sonra regl olduğunu görüyorsun.
yalnız gördüğün her rüyanın ea çıkması
ayrı Bi olay:110:

Back
X