Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orda öyle öğütülmüş hazırmı satılıyor yani..
ivettttttt..bu aşkı memnuda yani yasak aşk sadece bihterle behlül ün yasak aşkı yokkiAsk-i memnu basladi
keşke burdada yağsaHava buz kapali ve sisli kar yağacak sanirim![]()
ilk defamı yapacaksın yapta bizede söyle bakalım güzel olacakmı ,burdaki a101 lerde de vardır zaar..Ewet cnm A101 den aldim esim merak etti hazir çorba değil sadece karisim paketlenmis
Heeeeivettttttt..bu aşkı memnuda yani yasak aşk sadece bihterle behlül ün yasak aşkı yokki
deniz hanım adnana aşık
adnan bihtere aşık
nihal behlüle aşık
behlül bihtere aşık
beşir nihale aşık
firdevs adnana yanık
cemile beşire aşık![]()
keşke burdada yağsa
ilk defamı yapacaksın yapta bizede söyle bakalım güzel olacakmı ,burdaki a101 lerde de vardır zaar..
bebek için bu değerlerin mi engeldi acep. BeniM arkadaş tiroid tedavisi gördü ondan sonra bebisi oldu ondan önce olmuyordu. Iyi bir doktora denk gelmişsin sanırım inşallah tez vakitte gelir bebisinMerhaba kızlar bugün doktor kontrolünde vardı sabahtan hastaneye gittik eşimle ordanda alışveriş yaptık gezdik tozduk geldik TSH ve şekerim normal çıktı ama ilaçlara devam çünkü bebek tedavisi için gerekli değerde değiller henüz ama bunada şükür
Şimdi gidip aksama yemek yapacam menüde
Etli pilav
Salata
Mercimek Çorbası
Yoğurt
Derosum cayin yanına kısır yap hem kolay hem lezzetli olur birazda turşu çıkardınmi tamam iste
heee dogruduramin canım çok sağolll
benim rüyalarım hep çıkar keşke hiç görmesem ama görüyorum işte,eğer adet olacaksam yada kanamam olacaksa her ay görüyorum evet..ama hamilelik kararını verdiğizden beri hiç sekmiyor daha öncekilerdede böyleydi enteresan değilmi
aminnnn,amin
sende önümüzdeki ay daha rahat başlarsın bari..
biz burdaykende sen hep kaçıyon
börülcelerinmi geliyor
birde egeyi bahane eder
çok sevindim canım,değerlerin güzel çıkmış bunlar bebiş için iyi..
mönüde güzel ellerine sağlık![]()
Bilmiyodum D vitamininin düşük olunca zor kilo verildiğinisara keşke sende kanda D vitaminine baktırsaydın canım,odüşük olduğunda çok zor kilo verirmişsin..ben de kafaya taktım bir baktırmak istiyorum..
B12 in nasıl çıktı bu arada..
çok beklersinagdami yaptim dusumu aldim herifi bekliyom
![]()
Allah rahmet eylesin.Zahide yetişin annesi vefat etmis![]()
amma uykusuz bir çicukkMirro uyandiyarim saat uyudu
![]()
iyi oldu gösterdiğin eğer güzel olursa bende bakarım burda varmı..
Günaydın hatunlar
he walla aynen öyle,misal biz dumanla başka bir topikteydik burdan önce orda da çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ve onun yüzünü görmeden rüyamda gördüm ve o ay hamile kalcağını söylemiştim gerçektende öyle olmuştu dumoş şahittir..
kız uzun zamandır hamile kalamıyordu gerçi onuda kaybetmişti kuzum benim...
niye yawrum ne olduki,sende benim gibi anlatamayanlardansın gerçi ama dökül bize istersen dinleriz...
ay bayılazammmm işiniz yarımmı kaldı yaniii
siz şipşaka geri dönün en iyisiişbozan MİRAÇ
ellerinize sağlık canım....
kız adetin 5 inci günü geç değilmi...
beyaz lahanayı ben haşlayıp sarmadan atıyorum canım hiç bişey olmuyor,çıkarıp hemen sarıyosun..bir kere sarıp atmıştım pirinci hoşuma gitmedi kırık,kırık oldu...
haklısın walla,tebrik ediyorum seni
yuh birde uyutmuş sizi![]()
günaydınnnnnnnn![]()
ne pişirecem bugün yaaaa![]()
Zahide yetişin annesi vefat etmis![]()
Harika kar yagiyoooooooo
merci hayatımayyyy beydosa uyduk sipsak yapmayak dedik mirac uyandi
Noldu kizzz anlat dinlerik
sağol tatlımneden tatlım nolduki
inşallah kendin içinde görürsün cnm hamile kaldığını.he walla aynen öyle,misal biz dumanla başka bir topikteydik burdan önce orda da çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ve onun yüzünü görmeden rüyamda gördüm ve o ay hamile kalcağını söylemiştim gerçektende öyle olmuştu dumoş şahittir..
kız uzun zamandır hamile kalamıyordu gerçi onuda kaybetmişti kuzum benim...
niye yawrum ne olduki,sende benim gibi anlatamayanlardansın gerçi ama dökül bize istersen dinleriz...
ay bayılazammmm işiniz yarımmı kaldı yaniii
siz şipşaka geri dönün en iyisiişbozan MİRAÇ
![]()
Kısır da ekle canim yeterkızlar hafta sonu misafirlerim var menüm şöyle eksik fazla bulduğunuz şeyleri yazın fikirlerinizi bekliyorum
bardakta kek
portakallı muhallebi
kabak salatası
otlu poğaça
iki renkli kurabiye
patates salatası