• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığınız Aşk Size Ne Öğretti?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ask acisinin kucumsenecek veya cocukca bulunacak bi aci olmadigini :ssz:

Son düzenleme:
Askin var oldugunu..
Hayal kurmayi..
Sevilmenin ne kadar Huzur verdigini..
cok Fedarkarlik gerekdigini..
insanin Sevdiginin ugruna neler vazgececegini..
Ne acilara dayandigini..
Gözü kör ettigini..
erkeklerin herseyi bilmemesi gerekdigini..
her Ask.sandigin Ask olmadigini..
Askin aci cekmek.oldugunu..
Askin kavusamamak oldugunu..
ikiskinin bitiminde ise Pismanlik..

Hayal kırıklıklarını, tecrübeyi, güçlü olmayı, olgunlaşmayı öğretti.

Aşk ve sevgi zamanla herşeyi öğretti.İyi yanları olduğu kadar kötü hatta üzücü yanlarıda oldu.EN ÖNEMLİSİ DE GÖZÜN KAPALI GÜVENDİĞİN KİŞİYE GÜVENMEMEN GEREKTİĞİNİ ÖĞRETTİ....ANLATTI...

Sabretmeyi, sevginin mesafe tanımadığını öğretti.

erkekleri fazla şımartmamak gerektiğini , peşinde koşturmak gerektiğini öğretti.

Önce kendime aşık olmam gerektiğini.
Başkasından istedigim şeyleri önce benim kendime verebilmem gerektigini.
Hiç kimseye haketiginden fazla deger vermemeyi.
Canımı acıtan gerçeklere gözlerimi kapadıkça onların hiç bir zaman değişmeyecegini.

İki düşünüp bir konuşmayı. Sinirlerime hakim olmayı öğrenmezsem işlerin çok kötü yerlere gidebileceğini.

Benim yaptığım hiç bir fedakarlıı karşıdan (erkeklerden) beklememeyi öğretti.

Ne olursa olsun güvenmemeyi.

Aşkının garantisi olmadığını.

Bugün canımın bir parçasıyken yarın yabancı olunabileceğini...

Once sevmeyi sevilmeyi guvenmeyi sonrasinda herseyin birgün de nasil yalan oldugunu ve Tek önemli Olan kendin oldugunu... Kendi kendine yetebilmeyi

Çok sevildiğimi, çok değerli olduğumu, kırılmamam için uğraşıldığını gördükçe insan kendini ne kadar huzurlu hissediyormuş onu öğrendim.

Ondan sonra hayatıma kim girerse girsin kimse bana ne onun verdiği değeri verecek ne katlanacak ne de üzmemek için uğraşacak. Sadece o yapar bana bunları.

oooo, neler öğretmedi ki.. aslında benim çook güzel bi maşuk olduğumu ama geçmiş yıllarımı yanlış aşıklarla ziyan ettiğimi öğretti.. aşk gibi kutsal bi gerçekliğin her adamla yaşanamayacağini öğretti.. gavura kızıp oruç bozulmaması gerektiğini öğretti.. aşka küsmeyerek ne de iyi ettiğimi öğretti..

Back
X